.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тя каза че се самнява в обичта ми към нея ?????

Здравейте Днес се карахме с моето момиченце и нещо стана на въпрос и и аз и казах че я Обичкам много и тя ми отговори аз знам че ме обичкаш но чак пък много ... и аз просто замлъкнах ходим от 7-8 месеца и съм правил хиляди неща подаръци и т.н но явно не е достатъчно и ще ви помоля за съвет или тоест всеки да каже как показва на своята половинка че я обича. Моля без спам и глупави изказвания ?Благодаря на всички сериозни съфорумци/ки.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    наистина по-важно е да докаже6 и покаже6 ,а не да каже6.....и не се доказва с подаръци Може6 да и покаже6 оби4та си с пове4е внимание,нежност,като се интересува6 от нея,проблемите и,да си споделяте

Ами и аз няма да повярвам на някой,ако ми каже,че ме обича

Добре де аз това попитах как показвате на половинката си че я обичате ????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maniakalen
    Добре де аз това попитах как показвате на половинката си че я обичате ????
    шибаме ги!

запомни едно бе момче, рози, стихове, и такива мили неща не минават. нема и да ги оценят като си намерят някой дето да ги шиба здарво. от опит ти казвам. чукай я и тва е, там се корени проблема във всяка връзка!
    ае със здраве

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Колкото и брутално да го е газал assd истината е това. Секса скрепява хората. А липсата му води до проблеми.

В твоя случай не знам дали етака, обаче да ти го изръси след 7-8 месеца нещо подобно не говори хубаво. Ако чак сега си решил да и показваш колко я обичаш - работата е повече от сбъркана. И така

Накратко казано - щом ти го е казала - има причина. Замисли се дали ти не си в основата на тая причина.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Подаръците не значат нищо Думите също

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Подаръците не значат нищо Думите също
    Подаръците и думите са подкрепа на действията и чувствата. Сами по себе си наистина не значат нищо. Предполагам нещо такова искаше да кажеш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

само с подаръци не става, освен ако момичето не се интересува само от тях. Докажи й, че я обичаш. Но не с подаръци и думи, а с действия. Направи нещо, което тя много иска (стига да не е нещо извън границите на нормалното), дръж се с нея така, че тя сама да се убеди, че я обичаш.

Скайп - dark_elf2

Град
    Враца
    Изчукай путката здраво!
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    само с подаръци не става, освен ако момичето не се интересува само от тях. Докажи й, че я обичаш. Но не с подаръци и думи, а с действия. Направи нещо, което тя много иска (стига да не е нещо извън границите на нормалното), дръж се с нея така, че тя сама да се убеди, че я обичаш.
    Много правилно..
    *Любовта не се казва,а се доказва*..Наистина направи нещо,което наистина много иска..

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Накратко казано - щом ти го е казала - има причина. Замисли се дали ти не си в основата на тая причина.
    и това е много правилно..Но може и да го е казала,защото е била изнервена..Нали сте се скарали ДДЗ..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Понякога казваме неща, които не мислим. Понякога не казваме неща, които мислим. Ти я познаваш.

Аз нямам приятел, но лошото е, че не показвам на хората, които обичам, че наистина е така. И аз не се разбирам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Haskovo
    мии аз например за моето момче се бях появила в 12:00 на рожденния му ден с едно слонче и една сребърна гривна долу пред блока им и реакцията му беше следната преди това му бях заявила че тази вечер няма да се виждаме защото имам проблеми с нашите ама и му бях обещала мисля че ако направиш такова нещо ако скоро има рожден ден много ще се зарадва и ще го помни цял живот. пък и освеен това хората са прави интересувай се повече от нея и т.н.
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Супер фен
    Доказването е истината, не казването.. Пф ми по много начини можеш да й го докажеш, ако наистина го чувстваш де Няма да тръгна да ти давам акъли к'во да правиш. Но бих ти казал следното : Подрепяй я, давай й това от което има най-много нужда, винаги бъди до нея ииии други такива неща от които се предполага да бъде повече от доволна и мисля, че няма да сбъркаш. Успех

Добре, мерси, че сподели.)

Град
    Paradise
    Нервна е била от това, че сте се скарали и го е изцепила без да мисли. Случва се.

Град
    Where streets have no name
    Усещам, че си лигльо.
    Аз бих си търсила причина да се скарам с теб и да те зарежа.
    Ако ще и мола да ми купиш, ще те зарежа,защото съм жена и не искам путки до себе си, а мъже.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    сАмнителен си.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    То само с приказване не става,трябва и акъл .

Вземи се стегни ,нещо доста лигаво го раздаваш.А до това ,че за едно 7-8 месеца не си успял да и докажеш ,че я обичаш то какво остава.
    Явно ,нещо си направил,че да не ти вярва.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Тя каза че се самнява в обичта ми към нея ?????

Цитирай Първоначално написано от maniakalen
    Здравейте Днес се карахме с моето момиченце и нещо стана на въпрос и и аз и казах че я Обичкам много и тя ми отговори аз знам че ме обичкаш но чак пък много ... и аз просто замлъкнах ходим от 7-8 месеца и съм правил хиляди неща подаръци и т.н но явно не е достатъчно и ще ви помоля за съвет или тоест всеки да каже как показва на своята половинка че я обича. Моля без спам и глупави изказвания ?Благодаря на всички сериозни съфорумци/ки.
    Чудя се дали тестостерона ти е приоритетният хормон в тялото или естрогенът?
    Temet Nosce

벨야카

За да разбере, че я обичаш, трябва да те чувства близък и да знае, че винаги може да разчита на теб. Нещо като приятелството, покажи й колко я обичаш в труден за нея момент и ще й докажеш, че я обичаш.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Абе подразнила те е бе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си