- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя каза че се самнява в обичта ми към нея ?????
ЗдравейтеДнес се карахме с моето момиченце и нещо стана на въпрос и и аз и казах че я Обичкам много и тя ми отговори аз знам че ме обичкаш но чак пък много ... и аз просто замлъкнах
![]()
ходим от 7-8 месеца и съм правил хиляди неща подаръци и т.н но явно не е достатъчно и ще ви помоля за съвет
или тоест всеки да каже как показва на своята половинка че я обича. Моля без спам и глупави изказвания ?Благодаря на всички сериозни съфорумци/ки.
![]()
![]()
наистина по-важно е да докаже6 и покаже6 ,а не да каже6.....и не се доказва с подаръциМоже6 да и покаже6 оби4та си с пове4е внимание,нежност,като се интересува6 от нея,проблемите и,да си споделяте
Добре де аз това попитах как показвате на половинката си че я обичате ????![]()
шибаме ги!Първоначално написано от maniakalen
запомни едно бе момче, рози, стихове, и такива мили неща не минават. нема и да ги оценят като си намерят някой дето да ги шиба здарво. от опит ти казвам. чукай я и тва е, там се корени проблема във всяка връзка!
ае със здраве
Колкото и брутално да го е газал assd истината е това. Секса скрепява хората. А липсата му води до проблеми.
В твоя случай не знам дали етака, обаче да ти го изръси след 7-8 месеца нещо подобно не говори хубаво. Ако чак сега си решил да и показваш колко я обичаш - работата е повече от сбъркана. И така
Накратко казано - щом ти го е казала - има причина. Замисли се дали ти не си в основата на тая причина.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Подаръците и думите са подкрепа на действията и чувствата. Сами по себе си наистина не значат нищо. Предполагам нещо такова искаше да кажеш?Първоначално написано от DevilWish
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изчукай путката здраво!
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Много правилно..Първоначално написано от ToniStoraro
*Любовта не се казва,а се доказва*..Наистина направи нещо,което наистина много иска..
и това е много правилно..Но може и да го е казала,защото е била изнервена..Нали сте се скаралиПървоначално написано от valdesbg
ДДЗ..
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Понякога казваме неща, които не мислим. Понякога не казваме неща, които мислим. Ти я познаваш.
Аз нямам приятел, но лошото е, че не показвам на хората, които обичам, че наистина е така. И аз не се разбирам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мии аз например за моето момче се бях появила в 12:00 на рожденния му ден с едно слонче и една сребърна гривна долу пред блока им и реакцията му беше следната![]()
![]()
преди това му бях заявила че тази вечер няма да се виждаме защото имам проблеми с нашите ама и му бях обещала
мисля че ако направиш такова нещо ако скоро има рожден ден много ще се зарадва и ще го помни цял живот. пък и освеен това хората са прави интересувай се повече от нея и т.н.
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
Доказването е истината, не казването.. Пф ми по много начини можеш да й го докажеш, ако наистина го чувстваш деНяма да тръгна да ти давам акъли к'во да правиш. Но бих ти казал следното : Подрепяй я, давай й това от което има най-много нужда, винаги бъди до нея ииии други такива неща от които се предполага да бъде повече от доволна и мисля, че няма да сбъркаш. Успех
![]()
Нервна е била от това, че сте се скарали и го е изцепила без да мисли. Случва се.
Усещам, че си лигльо.
Аз бих си търсила причина да се скарам с теб и да те зарежа.
Ако ще и мола да ми купиш, ще те зарежа,защото съм жена и не искам путки до себе си, а мъже.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
сАмнителен си.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
То само с приказване не става,трябва и акъл .
Вземи се стегни ,нещо доста лигаво го раздаваш.А до това ,че за едно 7-8 месеца не си успял да и докажеш ,че я обичаш то какво остава.
Явно ,нещо си направил,че да не ти вярва.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Чудя се дали тестостерона ти е приоритетният хормон в тялото или естрогенът?Първоначално написано от maniakalen
Temet Nosce
벨야카
За да разбере, че я обичаш, трябва да те чувства близък и да знае, че винаги може да разчита на теб. Нещо като приятелството, покажи й колко я обичаш в труден за нея момент и ще й докажеш, че я обичаш.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha