.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как ?? Помощ!

Здравейте на всички.. значи преди един месец някъде видях едни сники на едно момче и много ми хареса..и седмица по-късно със състава ми по танци ходихме на екскурзия за 2 дена и това момче съвсем неочаквано се оказа там...той беше с приятели и нямаше удобен момент, в който да се запознаем, но на репетициите след екскурзията той дойде и се записа на танци...след като го видях там се вцепених, но не направих нищо...утре пак ще имаме репетиции и съм решена да отида да се запознаем, но цялата работа е, че всички от състава се познаваме, но аз с него не и той винаги е с приятели около себе си...а единият от големите проблеми е, че репетициите ни са в една малка стая (а ние се 30 човека ) и попринцип момчетата сядат на столовете от едната страна на стаята ( докато чакат да започнем репетицията или докато момичетата танцуват ), а момичетата от другата...аз се познавам с всички и момичетата са ми добри приятелки, но с момчетата не се имам много по причината, че както казах се делят на момичета и момчета...та искам да се запозная с това момче и то многооо .. и съм навита да отида и да му кажа "здрасти, с тебе май не се познаваме" и т.н ...Но проблемите ми са, че той винаги е с някой, а аз не се имам много с момчетата и не мога да отида и пред всички и да кажа по горе написаното..просто всички ще ме гледат странно и човека ще ме вземе за пълна шматка.. просто е друго когато сме сами.. а вариянтът да ни запознае някоя приятелка го изключвам, защото е ужасно тъпо - така едно момиче ме запозна с братовчеда на въпросното момче и беше преди представлението им,защото аз не играех, а бях в публиката, а той стоеше до мен (братовчеда) и дойде тази приятелка и аз и казах " офф ще умра от скука " и тя бутна момчето и му каза "запознайте се" след което се запознахме, а аз се почувствах адски нелепо, защото излиза, че искам да се запознаем,а ме е срам и нито едното не беше вярно..така малко се отплеснах.. сру
    Иии знам че има такива теми, но никъде никой не е в моето положение, така че плсс помогнете мии...

П.П. момчето е с 2 години по-голямо

Ми мацка според мен не трябва толкова да те интересуват другите момчета около него Ако се водиш от това може никога да нямаш възможността да се запознаеш с въпросното момче, така че направи това, което си казала по-горе За мен това е най-добрият вариянт
    .. само болката е истинска ..

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Емиии... щом те е срам до някаква степен от момчетата и от запознанството ти с него пред тях значи пробвай да го "издебнеш"/само гледай да не се престараеш и да се получи като някоя сцена от Рамбо / от някъде като остане сам и тогава да се запознаеш с него
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Град
    София
    Пробвай след репетиция - едва ли тогава е с всички останали момчета.Може да видиш в коя посока си тръгва и да тръгнеш в същата ,уж че имаш работа натам - така ще можеш да го заговориш,а и няма кой да ви пречи . Ако не ти изглежда добър вариант ,отиди с някоя приятелка/приятелки и заедно се запознайте .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Пробвай след репетиция - едва ли тогава е с всички останали момчета.Може да видиш в коя посока си тръгва и да тръгнеш в същата ,уж че имаш работа натам - така ще можеш да го заговориш,а и няма кой да ви пречи . Ако не ти изглежда добър вариант ,отиди с някоя приятелка/приятелки и заедно се запознайте .
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Mania SpiritY благодаря ти за съвета..май така ще стане..апък и хубавото е, че той живее на центъра и има много причини да ходя натам... тей че ми стискайте палци да се получи, въпреки че ако имам възможност ще действам преди да се наложи да се прибираме...но е по-възможно да е по пътя... мерсии за съветите на всички айде ако някой има други предложения да пишее

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от s0s3xy
    Mania SpiritY благодаря ти за съвета..май така ще стане..апък и хубавото е, че той живее на центъра и има много причини да ходя натам... тей че ми стискайте палци да се получи, въпреки че ако имам възможност ще действам преди да се наложи да се прибираме...но е по-възможно да е по пътя... мерсии за съветите на всички айде ако някой има други предложения да пишее
    Няма проблем .И пиши какво е станало , ако си го заговорила
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Тъкмо се прибрах от танците и съм толкова happy малко след като отидох, тренйорът ни каза, че няма да имаме репетиция, защото сме много малко и повечето не са дошли.Повечето от тези, които бяха дошли почнаха да се разотиват, но момчето нали е ново и говореше с тренйора дали ще танцува в петък(защото тогава имаме представление), но нали и аз съм нова и една фр също и отиваме ние при тренйора да го питаме дали ние ще играем(отидох да попитам не защото ме интересуваше , а защото момчето беше там, а и да пропилея малко време, защото нали планът беше той да тръгне да се прибира и аз да го настигна и да вървим заедно...) та говориха там каквото говориха и всички си трагваме вече от залата и аз излязох последна, за да видя той накъде ще тръгне... но както попринцип минава малко време на чакане пред сградата докато се разотидем и този път беше така.. и валеше снягг..а аз не си сложих качулката..бях решила да не се излагам така и всички си тръгнаха и останаме само аз и една приятелка под един навес да говоря аз по телефона, за да реша дали ще ходя към центара, защото тя беше натам.. и освен нас беше останал и той-беше на 3-4м от нас и аз говоря по телефона като чакам да видя той накъде ще тръгне, но той също говореше по тела и като приключи разговора, остана да чака, но така на разстояние от нас..и аз казах на моята фр "ай да отидем да приказваме с него"като го гледах, а тя не знае, че го харесвам..и тя ми каза, че не може, защото ще си изтърве автобуса и тръгна...така останахе само двамата и валящият на парцали сняг ии аз отидох при него и му казах "здрасти, с тебе май не се познаваме" след което се запознахме и му казах да отидем под навеса (защото аз нямах качулка, а косата ми щеше да се развали мн ) и отидохме там .. и си говорихме...повечето неща бяха простотии..някви работи за даскало и т.н., но важното е, че говорихме ...той беше мн добричък и хубав и си чакаше таксито, а аз се правех, че чакам да минат да ме вземат и си говорихме...таксито му дойде, той каза чао и така.. но мн се радвам за всичко, защото това беше възможно най-хубавата ситуация-и двамата чакаме...защо да не чакаме заедно :P иии общо взето тва е...ама аз мн се кефа

Град
    Sофiiя City xD
    ай браво, запознали сте се... а сега накъде?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

ами ще си говорим..след седмица може да му намера skype да си пишем..а и на 18 ще празнуваме предстоящите празници в една компания т.е. и той ще е там ... и т.н.

Град
    Sофiiя City xD
    искаш ли да тръгваш с него изобщо или зора беше да се запознаете?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

офф естествено, че искам ... иначе какъв щеше да е смисъла да се запознавам с него..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Еми, ето, сега остана да му подскажеш, че не ти е безразличен. успех!!

Най-после нещо умно. Браво, че си се запознала, успех сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си