- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nike Mercurial :)
http://farm4.static.flickr.com/3562/...46572d9f55.jpg
http://www.soccer.com/images/Catalog...300/727041.JPG
Вижте тези обувки.Харесват ли ви,като имате напредвид,че нямам кой знае колко много зелени дрехи.. просто самия цвят ми харесва ужасно мног!
Кои ви харесват повече от тези два вида?Благодаря Ви много!
Бъди творец, но твори и простотия
момче, ти добре ли си?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
На първата снимка това зад маратонките ми харесва повече, хе-хе![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Определено 2-рите са по-стилни и повече ми харесват ! Иначе за първия модел имам 2 фр дет го имат !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Абее .. аз на даскало не одим с некфи панталони,ризи,сака .. ходя спортно облечен,затова мисля,че тия вторите са готини![]()
и к'во? ще ходиш на даскало с бутонки?![]()
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Абе,аз ви питам за ЦВЕТА,ще са МАРАТОНКИ,ти у ред ли си или се праиш на интересен ???
не знам кой се прави на интересен, обаче комбинацията от подписа ти, начина, по който е нписан, аватара ти и тъпата тема е просто покъртителна
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Qsno,shtom nemoga da popitam za mnenie.nali za tova e toq forum![]()
btw ... prosto iskah mnenieto vi,az ve4e sm izbral vtorite
ne sm punkar .. raper sm i ako ne ti haresva si4ko she go smena spec zaradi tebe![]()
Една приятелка има като първите зелените и си ги купи точно, защото и харесваше цвета супер много :Д. После обаче имаше проблеми със съчетаването на дрехите, защото това все пак си е доста специфичен зелен цвят и ако си ги вземеш първите трябва да внимаваш с какво ще ги носиш.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
кур за раперите... и като си рапер.. кур за тебеПървоначално написано от torresinho
и като си рапер... къв тоа подпис...
:Д не го сменяй, бе
на мен не ми пречи
![]()
Темата и авторът са за един Epic nature fail етикет.
Cheers![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
такова съчетаване кат твойто никъде го нема ;d
иаче 2рите са по-малко зле ;d;d
antiWHAT не беше ли и ти рапер
the sky is the limit.
Това са възможно най-грозните Найкове, които съм виждала, при все, че съм ОГРОМНА почитателка на марката.
Тея лачените СЪКВАТ ужасно много. Чудя се как може Найк да имат толкова отвратителен модел - ЛАЧЕН. Просто са ПРОТИВНИ.
Айде, вторите наистина повече биват, но аз все пак не мога да го преглътна тоя ЛАК.
Толкова много хора ходят с такъв модел найкове и много им се чудя на вкуса - как ще ходят с такива грозни лачени обувки?! ><
Червени с бяла кука, отровно зелени със синя кука, не знам си какви.. и лакът лъщи... damn gross stuff..
Виж в www.store.nike.com какви по-яки бутонки има от тея които си дал... и пак са профи : )
само дето трябва да въведеш че търсиш men shoes, после на спорт цъкаш soccer и излизат големи бомби : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
prosto ne mi e fix ideq pritqlite mi v saita da razbirat 4e tfa sm az :P ako iskah da sm ka4il moi pic i da sm napisal nsh po smisleno :P
цъ...
Имам такива, ама аз играя футбол с тях.
Т'ва да ходиш по улиците с обувки за футбол е върха на селянията.![]()
новият модел черни със зелено ми харесват много..![]()
Епа спортно облечен рапер на бех скивал до сега...Първоначално написано от torresinho
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Ааа мада фака кво става едно лято ме няма и незнам кво се случва вечеПървоначално написано от BlueKnife
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !