Реших се да пиша,защото вече се отчайвам и мисля все повече за времето в което ще се махна от нас Ето го и проблема:аз много обичам животните и от много малка мъкна в нас всякакви...лекували сме гълъби,костенурки,птички,т ралежи,които съм намирала насред ъти и така нататък...Преди 3 години обаче прибрах от улицата коте с обещанието да му намеря дом,но не успяхме и сега си я гледаме в нас,преди 2 год. за рожденият ми ден си купих куче и него гледаме...Проблема е,че родителите ми не харесват животните и тези 3 год. само ми крещят ,че ще ги изхвърлят,налаоло се е да връзвам кучето и да нне се прибирам по цял ден,за да не го пребият,котката е седяла ссамо в моята стая ,за да не я изхвърлят пред врата... Много ми е гадно и винаги като ми се ксарат за нещо намесват животните ми.Аз се грижа изцяло за тях(разходки,храна,почиств е..)Има ли начин да предотвратя тези караницуи,защото лятото щяха да изхвърлят котката на село,ако не бях я заключила един месец вв моята стая,където и беше супер некомфортно.Пробвала съм да и намер дом,но никой не иска прибрана от улицата котка...С мои спестявания си ги водя на ветеринар и тн...имам време докато се изнеса от нас и не искам животните ми да пострадат Някакви идеи?