- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението ви за BDSM ?
Мнението ви за BDSM ?
Питам, щото наскоро разбрах че един познат много им се радвал на тия клипчета, ама аз определено не бех впечатлен... Вижда ми се абсолютно извратено и наистина трябва да си тотално изтрещял за да правиш такива неща: ЦЕНЗУРА!
krem4et0
Но въпреки всичко това е мое мнение да ви чуя вас![]()
ужасПървоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
![]()
![]()
ужасно е![]()
Как е възможно да си го пречиняват ?
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
ИнтересноАма много подготовка иска
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
И аз това се питам.. Интересно ми е колко трябва да ти е мръднал акъла за да си причиняваш толкова много болка и да висиш от балкона с 1 метър железна пръчка в задника ти целия завързан за да усещаш самотата ... или чисто гол завързан със железна маска на лицето и напълно неподвижен да изсипват горещ парафин върху "мъжкия ти полов орган" ...Първоначално написано от dennsy
Конкретните неща са кофтино пък има разни, които могат да са много възбуждащи - но най-важното е да е по взаимно желание
![]()
![]()
леле треа си луд да го направиш
A, що бе, има хора с различен праг на болка - за едни това изглежда като едва ли не нанасяне на тежка телесна повреда, а за други хардкор-маняци е като галене по косата... Не го отричайте, преди да сте го пробвали. Аз лично не съм го пробвал, но не мисля, че е толкова зле. За някои хора просто е много тънка границата между удоволствието и болката и явно те са достигнали до оптималната точка на пресичане. Редно е поне да им се възхитя![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
И аз това се чудя направо съм в шокПървоначално написано от play23
![]()
Аз лично не бих го пробвал не виждам къде му е смисъла нито пък удоволствието![]()
=)
Какво има в линка, че имах неблагоразумието да прочета коментарите и сега очаквам батални сцени, а ядох до преди 5 минути. Може ли някой да опише картините подробно...![]()
УжасТ баце...Не отваряй линка.Просто недейПървоначално написано от amk933
![]()
Westside rollin' all day, every day
Малко безмозъчно ми е струва![]()
Е, това, което е показано в линка е една от най-бруталнаите форми на бдсм. Връзването и напляскването също е бдсм и смятам , че в това доста хора намират удоволствие, а тази форма, която прилагат върху човека, мен лично не ме отблъсква, но не ме и пивлича.Според мен смисълът се крие в пълното унижение, което носи силна сексуална възбуда за някои.
а уе вие хора сте зле бе... СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ ЗА ТАКИВА КАТО ВАС
GTA Stunting
Недей бе човек, наистина на някои им е кеф...ако не ти пречат на теб, не разбирам защо имаш проблем с тях...Първоначално написано от Bixel
Еми не е баш да не му пречи, щот' я си представи, че тоя както си виси от терасата, братцхето/сестричката му минава и го вижда. И после к'во? Иди обяснвайПървоначално написано от hoooodyhoooooo
Адски безотговорно.. разбирам , че му доставя удоволствие, но може би целия квартал не желеа да го гледа..като ще правят нещо, да си го запазят за себе си!
![]()
Е, да пропуснах го този факт.Наистина от тяхна страна не е коректно към останалите хора, тъй като натрапват сексулните си преживявания.Първоначално написано от BePoHuKa
Ако всичко е лично аз мисля, че няма проблем.
М/у др. аз съм запозната с бдмс от по-отдавна и досега не бях виждала привърженици в бг, които да го вършат публично.Явно това е някакъв вид разрастване...
И аз такаПървоначално написано от Kitoka
И на мен не ми пречат да си го правят скришом
![]()