.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Голям фен Аватара на sifon4o

Мнението ви за BDSM ?

Мнението ви за BDSM ?

Питам, щото наскоро разбрах че един познат много им се радвал на тия клипчета, ама аз определено не бех впечатлен... Вижда ми се абсолютно извратено и наистина трябва да си тотално изтрещял за да правиш такива неща: ЦЕНЗУРА!
    krem4et0

Но въпреки всичко това е мое мнение да ви чуя вас

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не е за всеки.
    Станислава

Re: Мнението ви за BDSM ?

Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Мнението ви за BDSM ?

Питам, щото наскоро разбрах че един познат много им се радвал на тия клипчета, ама аз определено не бех впечатлен... Вижда ми се абсолютно извратено и наистина трябва да си тотално изтрещял за да правиш такива неща:

Но въпреки всичко това е мое мнение да ви чуя вас
    ужас

Повече от фен Аватара на Azgalor

ужасно е Как е възможно да си го пречиняват ?
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Интересно Ама много подготовка иска
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от dennsy
    ужасно е Как е възможно да си го пречиняват ?
    И аз това се питам.. Интересно ми е колко трябва да ти е мръднал акъла за да си причиняваш толкова много болка и да висиш от балкона с 1 метър железна пръчка в задника ти целия завързан за да усещаш самотата ... или чисто гол завързан със железна маска на лицето и напълно неподвижен да изсипват горещ парафин върху "мъжкия ти полов орган" ...

Конкретните неща са кофти но пък има разни, които могат да са много възбуждащи - но най-важното е да е по взаимно желание

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    леле треа си луд да го направиш

Голям фен Аватара на play23
    Добре де, какъв е смисъла от тая **********

Град
    на брега на брега
    A, що бе, има хора с различен праг на болка - за едни това изглежда като едва ли не нанасяне на тежка телесна повреда, а за други хардкор-маняци е като галене по косата... Не го отричайте, преди да сте го пробвали. Аз лично не съм го пробвал, но не мисля, че е толкова зле. За някои хора просто е много тънка границата между удоволствието и болката и явно те са достигнали до оптималната точка на пресичане. Редно е поне да им се възхитя
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

На мен ми изглежда яко

Цитирай Първоначално написано от play23
    Добре де, какъв е смисъла от тая **********
    И аз това се чудя направо съм в шок
    Аз лично не бих го пробвал не виждам къде му е смисъла нито пък удоволствието
    =)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    доста ненорманицииии

Голям фен Аватара на play23
    Дори и да не усещат болка, къде е удоволствието?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Какво има в линка, че имах неблагоразумието да прочета коментарите и сега очаквам батални сцени, а ядох до преди 5 минути. Може ли някой да опише картините подробно...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Какво има в линка, че имах неблагоразумието да прочета коментарите и сега очаквам батални сцени, а ядох до преди 5 минути. Може ли някой да опише картините подробно...
    УжасТ баце...Не отваряй линка.Просто недей
    Westside rollin' all day, every day

Град
    ВаРнАаАа
    Малко безмозъчно ми е струва

Е, това, което е показано в линка е една от най-бруталнаите форми на бдсм. Връзването и напляскването също е бдсм и смятам , че в това доста хора намират удоволствие, а тази форма, която прилагат върху човека, мен лично не ме отблъсква, но не ме и пивлича.Според мен смисълът се крие в пълното унижение, което носи силна сексуална възбуда за някои.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    а уе вие хора сте зле бе... СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ ЗА ТАКИВА КАТО ВАС
    GTA Stunting

Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Недей бе човек, наистина на някои им е кеф...ако не ти пречат на теб, не разбирам защо имаш проблем с тях...

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Недей бе човек, наистина на някои им е кеф...ако не ти пречат на теб, не разбирам защо имаш проблем с тях...
    И аз мисля така.Хората не се вписват в твоите стандарти, но никой не те принуждава да правиш такива неща.
    А например това, което на теб ти носи удоволствие, на тях може да им се струва ненормално.

Град
    ВаРнАаАа
    Еми не е баш да не му пречи, щот' я си представи, че тоя както си виси от терасата, братцхето/сестричката му минава и го вижда. И после к'во? Иди обяснвай Адски безотговорно.. разбирам , че му доставя удоволствие, но може би целия квартал не желеа да го гледа..като ще правят нещо, да си го запазят за себе си!

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Еми не е баш да не му пречи, щот' я си представи, че тоя както си виси от терасата, братцхето/сестричката му минава и го вижда. И после к'во? Иди обяснвай Адски безотговорно.. разбирам , че му доставя удоволствие, но може би целия квартал не желеа да го гледа..като ще правят нещо, да си го запазят за себе си!
    Е, да пропуснах го този факт.Наистина от тяхна страна не е коректно към останалите хора, тъй като натрапват сексулните си преживявания.
    Ако всичко е лично аз мисля, че няма проблем.
    М/у др. аз съм запозната с бдмс от по-отдавна и досега не бях виждала привърженици в бг, които да го вършат публично.Явно това е някакъв вид разрастване...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Е, да пропуснах го този факт.Наистина от тяхна страна не е коректно към останалите хора, тъй като натрапват сексулните си преживявания.
    Ако всичко е лично аз мисля, че няма проблем.
    М/у др. аз съм запозната с бдмс от по-отдавна и досега не бях виждала привърженици в бг, които да го вършат публично.Явно това е някакъв вид разрастване...
    И аз така И на мен не ми пречат да си го правят скришом

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си