значии искам да ви попитам за нещо,което заздравява ноките и предпазва от чупене и лющене.Знам,че има много теми,нооо аз искам нещо найстина ефикасно,защото искамхубави нокти,но все се чупят.Мерси предварително
заздравител за нокти ?![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Преди една приятелка, с невероятни нокти и маникюр ми каза, че си маже ноктите всяка вечер с йод. Минаваш ги с клечка за уши 1-2 пъти, все едно се лакираш. Предполагам има ефект, но не съм пробвала.![]()
На ' Икаров ' са хубави.. заздравителите
Това и аз съм го пробвала и е вярно, че помага. Гадното обаче е, че е голяма занимавка. Йода пада изцяло от ноктите след поне 2 дни и ако не искаш да ходиш с жълти нокти трябва всеки ден да се лакираш...Първоначално написано от Seductress
Заздравител за нокти.
или пък маслото за нокти на "Икаров"![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
масло за нокти "Икаров"![]()
Просто аз
сериозно ли бе,тва не съм го чувала?!Първоначално написано от heiress
здравейте някой може ли да ми каже горе долу на каква цена и от къде мога да закупя въпросните заздравители "Икаров" ... много ще съм ви благодарна понеже имам ужасни нокти.. чупят се раздвояват се .. мерси предварително![]()
![]()
ами на икаров от аптеките,а заздравителя от всяко козметично магазинча(2.50 си взех моя)Първоначално написано от muluchka
яж повече плодове и зеленчуци,чрез тях си набавяш витамини,няма нужда да се тъпчеш с други ..
И аз съм чувала за йода - помага !
[/quote] ами на икаров от аптеките,а заздравителя от всяко козметично магазинча(2.50 си взех моя)[/quote]
аазз имах на avon преди това си бях купила от козметичен магазин .. но не помагат. мисля да пробвам с тези на Икаров. благодаря много![]()
1. яж плодове
2. ако не обичаш плодове си купи витамини
3. заздравител за нокти
da na ikorov,oba4e za da ne ti se lushtqt trqa pravilno da pilish noktite si,da ne gi pilish na lqvo i na dqsno a v edna posoka![]()
аз пия Геритамин нео и ги мажа с масло на Икаров![]()
от тва геритамин има ли някъв ефект .. ?Първоначално написано от titinkaa
Аз съм доволна от лилавият заздравител на Perfect :)
и 3в1 откакто ползвам само тях без лакове нямам счупен нокът, а моите са чудо, рушат се.... скоро като пораснат още ще имам баси звездния маникюрПървоначално написано от zyzityyy