Тази година ще си разменяме подаръце с новия клас. Е да, ама на мен ми се падна едно момче, с което сигурно съм си казала две думи на кръст. сигурно ще го попитам дали иска нещо конктретно, но давайте идея на какво би се зарадвало едно момче или поне да му хареса. Нещо дребно ще е, не се втурвайте с идеи от рода на часовник и т.н. Знам какво би харесало на момиче, ама на момче си нямам и идея.![]()
Една шапка зависи къв стил има. Например![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Ами презерватив и ти да си гола само 25 стотинки.По темата на колко е
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ами...тя гримира ли се?Забелязала ли си нещо по което се увлича?Кажи нещо за нея...освен че е момиче на 14 г....Иначе може да попиташ приятелките и и те да те насочът.
Тогава му земи някаж календар с голи каки,4ерпи го 1 кино,ролекс менте за 10 кинта,протфейл,самобръснач ка,афтър шейв,STR8 неще,книга абе се нещо от тва ще избереш.Ма тва сас презерватива е за резерва да не отидеш с празни ръце,а гола.Повярвай ми ще си най-говорената вав даскалотоНадявам се да сам ти помогнал
![]()
Aбе поне кат ще четеш чети кат хората пише знам какво ше хареса на момиче но не и на момчеПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Aбе поне кат ще четеш чети кат хората пише знам какво ше хареса на момиче но не и на момчеПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Подари му някакъв коледен подаръкили незнам..питай го!!
Абе да не отварям нова тема ще питам тука...
Абе и аз така...С едно момчекакво да му купувам?..
Той си пада леко по метъл,рок,скримо,нещо от сорта на three days grace ии си нямам на идея какво да му купувам...Някви идеи и за мен??
П.т. Не знам xD кажи какво харесва?Каза че не си говориш с него много,но поне според твойте наблюдения какво харесва?
Питай го какво иска за Коледа и готовоне се мъчи да мислиш
айде весел празник!
![]()
Абе и аз съм със същия проблем.. въпреки че с тва момче сме вече 3 години
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС