- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всеки да сподели как преписва какви пищови прави
Ами вадя учебник,тетрадка...и етц.
В редки случеи пиша на лисчета.
Аз пък ... никога не съм мислила разни стратегии за преписване.
Написвам си всичко на едно малко листче и си преписвам. Най-важното е да останеш спокоен докато преписваш. Ако се притесняваш и постоянно поглеждаш към даскала да не те гледа ще те хванат лесно. Но за това се иска опиит.. Мен само веднъж са ме хващали .. Бях писала много дребно, а имам проблеми с очите и се навеждах прекалено за да гледам![]()
никви пищови.... преписвам от пича до меннякой път даже имам по висока оценка от него
![]()
![]()
Първоначално написано от MichellePhan
и всеки час ли те пускат бе
![]()
Еее..аз супер рядко правя това.Първоначално написано от 87439876534
Импровизирам на място...Разчитам на знания в повечето случай..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не ме бива в тоя занаят... 2 пищова съм си праила и двата пъти ме хванаха.
Първоначално написано от asassinn
![]()
Много е гадно ..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от asassinn
ооо горката много прецакано аз винаги ама винаги съм прайла и нито веднъж не са ме хващали![]()
![]()
Принципно преписвам само по градивни е-ти.. който учи електроника знае колко са досадни схемите.. та или драскам под чина на пода.. или листче под гъза.. или в чорапа.. или на телефончето.. абе все се намира начин![]()
![]()
![]()
![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
Първоначално написано от nefchi_bs
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Правя ги на принтера слагам шрифт 4 и става супер малко.
Чесно да ви кажа най-успелия ми пищов е: На голям лист пиша всичко и го слагам на бюрото и преписвам, пък ако мине госпожата само го мушвам по листа със задачите и той не се вижда.Другия е ако имате SONY ERICSON вместо да снимате учебника просто пишете всичко на WORD PAD и само го качвате на телефона.
1. Ако ни дават да вадим допълнителни ллистове ( обикновенно по математика) на който да си решаваме задачи ( и при случай, че тези листове не се взимат), може да се пише там.
2. Най-често съм правила така: пишеш всичко което ти трябва на носка кърпичка. По някой време в часа вадя кърпичката и докато я разгъвам хубавко я оглеждам и после се правя, че си бърша носа, но най-важното е найстина да не се издухате, щата може пак да ви потрябва и кърпичката трябва да изглежда като нова.
Почти никога не ми трябват пищови, а най-гадно е като си се постарал да се направиш пищов и накрая на единствения въпрос на който не можеш да отговориш нямаш никакъв отговор в пищова!![]()
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
тая година ми е супер прецакано щото сядам на първия чин (залепен за бюрото), но все пак ..![]()
Последния ми пищов беше на класната по литература. Господинът ни даваше да ползваме учебника за цитати и аз си написах 80%от темата със ситни букви между редовете на произведението. Въпреки че, риска беше голяма..![]()
И аз така.Първоначално написано от heretik
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Всеки път различно.Вчера на контролното по История,учебника в краката и т`ва е .![]()