- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всеки да сподели как преписва какви пищови прави
Тука секи да напише как преписва и какви пищови прави.
Аз лично пищови правя само по мат и ги катая вав вратовръзката
или пиша сас молив на корицата на тетрадката и после трия.Като се погледне през определен ъгъл се вижда какво пише.
Сега е ваш ред.
Без СПАМ! Благодаря![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Сега в 8 клас не съм правила, но по-предните класове пишех на малки листчета с малки букви и намирах място някъде да ги крия.
Не мога да кажа нищо..Не съм правила досега
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Според случая и часаВинаги се намира място за такива работи.
![]()
To infinity and beyond.
хехе днеска по математика си написах задачите и зад мене дето седеше искаше да ги препише и аз само се облегнах и го закрепих за облегалката или може и да се залепи с тиксо за гърба ти ; Другия начин е например ако теста е с А;Б;В;Г и.т.н с ограждане е тогава само посочваш с лявата ръка 4 например за въпрос и другия ти отоговаря с пръста 3 и това значи В под точка и така ...
направо изкарвам учебника и преписвам![]()
По време на часа мехура ми започва изведнъж не удържимо да се изпразни и като изляза от стаята случайно имам лист в джоба на дънките,а мехура ми се е успокой,а мозъка ми е запомнил![]()
Пищови не ползвамРазчитам на мойте и на другарчето знанията
![]()
![]()
nicolepcd
аз си изобретих Супер-Химикалотстрани си направих 1 см. пробито за да излиза хартийка,която едната част е залепена за пълнителя а от другата част си дърпам и излиза листа малък,но съм писал със ситни букви , а когато някой учител се приближи просто завърташ горната част на химикала и следователно пълнителя е закрепен към тази част и листа се прибира навътре... Enj0Y
![]()
аз попринцип си записвам на телефона ии после със слушалки слушам![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
на дланта си пиша и така![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
На мен като ми свърши дланта минавам на стомаха...Първоначално написано от bathory
![]()
ти ли бе .. .дето всичко знаешПървоначално написано от amk933
аз на ръцете си пиша, в несесера крия листчетата, под блузата, на пердето, на стената, на парното, на чина...
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами аз си ги пиша на ръката![]()
![]()
![]()
ами доста съм си писала формули отстрани на краката.. само си вдигате крака върху коляното на другия пишете си и от време на време поглеждате .. а и също на корема съм си писала по физикаи имам 3
![]()
Как ви стига тая ръка бе![]()
Листчета,баце
Или направо бутам учебника отдолу,зависи по кой предмет![]()
Брях,брях
1 снимам го на тела после с мащаб
2 под краката
3 в моливника
4 в облеклото на татрадката
5 по дланта
6 по 4ина (предварително)
7 примерно знам 4е ще правим контролно по география на тема египет и я пиша предварително , мушкам я в у4ебника цял 4ас пиша глупости на друг лист и после ги разменям
![]()
![]()
![]()
7-мото се каа кралски пищоф.
Аз си вадя нужната информация на листчета с принтер, с малък шрифт, изрязвам всичко без текста и предварително го закрепям за чорапа нагоре по крака..После дърпаш крачола, преписваш и го връщаш пак..Само тряя си вирнеш единия крак на другия хД
Първоначално написано от eliyiy
1 на дланта
2 на чина (предварително)
3 Ако знам, че ще правим ЛИС , пиша предварително , мушкам в учебника цял час пиша глупости на друг лист и после ги разменям
4. На телефона и после със слушалките....
5. Малки листчета
6. Пъхам под учебника
7. К`вот дойде
8. В крайни случаи разчитам на знания![]()
ПП: Нали не мислите,че правя всичко това често.. Само когато съм в параноичен стрес преди трудно контролно!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
а после защо БГ чавета били толкова прости....
1. не не преписвамПървоначално написано от BaiboCo
и 2. като ги хванат че преписват ги гонят от даскало..
и не се гордеят с това(хората те гледат като чели си убил майка им)
а вБГ е гордост да преписваш, да си 2-кар...