.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ъх... скайп ви е виновен, да...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

еми така е и така ще си остане.. в света на технологиите младите хора предпочитат да комуникират по скайп вместо фейс то фейс.. наистина.. накъде отива светът..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Град
    Paradise
    А пф. Скайп не е виновен. Скайп си е много удобен. Много по-лесно е там да се уговаряме за навън да речем, вместо да хабим пари на телефона. И куп подобни неща.
    Това, че има изроди, за които скайп е светът, а навън няма нищо - еми шанс. Всеки може сам да си прецени доколко има желание да се компютъризира и доколко предпочита да има истински живот в реалността с истински хора, които може да докосне.
    И да го нямаше скайп, същите задръстеняци щяха да ползват да речем фейсбук, май спейс и тн.

Айде сега скайп ви е виновен. Еми внимавайте к'во пишете и на кого пишете. На мен скайп ми е много полезен, деа знам нямам постоянно възможност да излизам .. вечерта като седна към 12-1 на пц-то... естествено ,че ще си пиша с приятелите ми бе... естествено ,че ще се свалям на приятелката ми.. ай моля ви се.. Скайп = Зло. И Фейсбуук е зло , май а ?

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си