Значии, историята е следната. От доста време съм влюбена в едно момче, сигурно година вече (когато се видяхме предпоследния път). Той не знаеше, не съм имала контакт с него 9-10 месеца след това. Преди един месец обаче като че ли ме "забеляза", започна да ми пише в скайп, смс-и и в край на сметка се уговорихме да се видим. Дотук добре. Излязохме, в началото си говорехме общи работи, в последствие обаче нещата "загрубяха": гушкахме се, целувахме се, сещате се^^ После, като се разделихме, той отново ме целуна и ми каза, че ще ми се обади на следващия ден. Е, нищо подобно, нито на следващия, нито на по-следващия, мина седмица, две, месец... Дори ме е изтрил в скайп... което наистина ме учуди, защото аз дори веднъж не съм му писала.. разбирам да не ме иска и да му досаждам.. но не. :/
Не разбирам наистина. Пък на всичко отгоре и след 1 месец ще се наложи пак да се видим (купон в общ приятел). И изобщо нямам представа как да се държа.. не мога да се държа все едно нищо не е станало, нз.. и затова бих искала съвет. мерси предварително