.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Нокти

Супер фен

Нокти

Наскоро реших да си оправя ноктите(защото започнаха да се чупят и нямат старият блясък).Може ли да ми дадете съвети как да се грижа за ноктите(чувала съм,че е хубаво 10 мин да се дървът в йод или солена вода.) И как мога да си оправя кожичките(имах гадния навик да си ям кожичките колкото никтите и са ми разранени).Може ли и да ми препоръчате крем за ръце?А...и има ли начин пръстите на ръцете да станат по-тънки(малко са ми дебели-аз не съм,но те са и са много грозни,ако има начин бихте ли ми казали)

Не си ли махаш кожичките?

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Не е лошо да ги мажеш с масло за нокти и да ползваш заздравители. От йода са ми казвали обаче, че ноктите пожълтяват/покафеняват.
    Оххх тия кожичкиии и аз го имам този проблем и го решавам обаче по супер неправилен начин. След като съм се къпала дъъъълго и когата на пръстите ми е по-мека, издърпвам сухите кожички с една пинсета, докато не махна всичко по-твърдо и грубо. Знам, че е адски неправилно ама не мога иначе.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Добре, защо не ги режете?

Супер фен
    ами аз с нокторезачка си ги режа,но сега вече спрях да си ги греза и искам да се махнат раничките;

Мажи ги с някакъв крем, например "Здраве"..

има една много хубава серия за нокти 'Perfect'...има наи различни специални лакове и масла за нокти, които заздравяват.. ползвам ги от доста време и действат... и дори не са скъпи..2-3 лева :} мисля че ще ти свърши раобта

Голям фен Аватара на daru6a1
    Крема ще оправи нещата ,, няма значение от каква марка,серия и т.н и т.н .. Здраве,Нивея,Леокрема,Ейвъ ,Бочко ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз ползвам масло за нокти на Икаров,то е за да нямаш кожички и кара ноктите да ти растът здрави,межеш си ги все едно се лакирваш и кожата около ноктите,стоиш 20мин после си ги разтриваш,но не хубаво след това да не си миеш ръцето,щото няма да има никва полза от маслото,а ако веднага след това искаш да се лакирваш вземи една мека кърпичка и ги забърши

ima mnogo na4ini da si opravi6 noktite... ima si ne6to kato hap4eta za zazdravqvane na nokti i kosa \dvete sa v 1\ probvai ne se trovi6 kato s hap4etata za otslabvane a noktite ti stavat mnogo po zdravi otkolkoto s1s zazdravitelite =) a kak da stanat pr1site ti po-t1nki imam edno predpolojenie ama trqbva da mi kaje6 bila li si nqkoga debela \kato bebe ili kato po malka\

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Ама защо си махате кожичките по тия меко казано брутални начини ?
    Аз използвам това >

Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    ima mnogo na4ini da si opravi6 noktite... ima si ne6to kato hap4eta za zazdravqvane na nokti i kosa \dvete sa v 1\ probvai ne se trovi6 kato s hap4etata za otslabvane a noktite ti stavat mnogo po zdravi otkolkoto s1s zazdravitelite =) a kak da stanat pr1site ti po-t1nki imam edno predpolojenie ama trqbva da mi kaje6 bila li si nqkoga debela \kato bebe ili kato po malka\
    Родила съм се 3.600,а като дете бях слабичка...Просто са ми дебели пръстите

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Родила съм се 3.600,а като дете бях слабичка...Просто са ми дебели пръстите
    апи незнам тогава няма видима причина, нямам никаква идея

Супер фен
    Ама иначе как стават по-тънки-стана ми интересно.

Град
    Някъде там...
    Не знам, моите са дълги и тънки. Оправяйте се
    Ще те намеря ли някога... ;(

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Аз използвам това >

и аз имах подобна.. и с нея си махах кожичките

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И моята е като на Виксито.
    Само да ти кажа, че като бях лятото на ваканция в България, ходих на маникюр и ме намазаха с някакъв лак около нноката, той е специално против кожички.1 месец след това нямаш.Потърси такова нещо.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Аз използвам това >

и ние имаме такова .. Но аз не го ползвам понеже съм малко непохватна и мога да си отрежа месото с него ;d

Re: Нокти

Наскоро реших да си оправя ноктите(защото започнаха да се чупят и нямат старият блясък).Може ли да ми дадете съвети как да се грижа за ноктите(чувала съм,че е хубаво 10 мин да се дървът в йод или солена вода.) И как мога да си оправя кожичките(имах гадния навик да си ям кожичките колкото никтите и са ми разранени).Може ли и да ми препоръчате крем за ръце?А...и има ли начин пръстите на ръцете да станат по-тънки(малко са ми дебели-аз не съм,но те са и са много грозни,ако има начин бихте ли ми казали)
    Мила, ще те посъветвам да не си гризеш ноктите и кожичките в никакъв случай!Има два инструмента които ще оправят нещата със кожичките. Единият е за избутване на кожичките към основата на нокътната плочка. Другият е за изрязването на кожичките след като си ги избутала. Така нокътната ти плочка ще се открие и ще изглежда по-дълга когато си нанасяш някакъв цветен лак. Колкото до кремовете за кожички те могат да се намерят в козметичните аптеки, магазините за грим и козметика, в козметичните компании работещи с дистрибутори и др., просто трябва да потърсиш. Колкото до чупливостта на ноктите, има един активен заздравител който беше прозрачно лилав на цвят и заздравява ноктите като ги предпазва от цепене и чупене в резултат от което стават по-твърди и здрави и подпомага разтежа им. Може също така да ползваш лак за нокти редовно и няма да го махаш като го гризеш. Също така в определен период от време(при различните нокти е различно) както при косите трябва да режеш връхчетата или да ги пилиш, така те ще израстнат по-добре и малко по-бързо. И още нещо, носи си в дамската чантичка, в несесерче или протмоненце пила за нокти за всеки случай ако има разцепване в лек стадий и е поправимо. Надявам се съм ти била полезна и успех =)
    [b][deep purple]Every time we have some trouble, when you worry you make it double so don't worry be happy =)[\deep purple][\b]

Супер фен

Re: Нокти

Цитирай Първоначално написано от BloodyRedRose
    Мила, ще те посъветвам да не си гризеш ноктите и кожичките в никакъв случай!Има два инструмента които ще оправят нещата със кожичките. Единият е за избутване на кожичките към основата на нокътната плочка. Другият е за изрязването на кожичките след като си ги избутала. Така нокътната ти плочка ще се открие и ще изглежда по-дълга когато си нанасяш някакъв цветен лак. Колкото до кремовете за кожички те могат да се намерят в козметичните аптеки, магазините за грим и козметика, в козметичните компании работещи с дистрибутори и др., просто трябва да потърсиш. Колкото до чупливостта на ноктите, има един активен заздравител който беше прозрачно лилав на цвят и заздравява ноктите като ги предпазва от цепене и чупене в резултат от което стават по-твърди и здрави и подпомага разтежа им. Може също така да ползваш лак за нокти редовно и няма да го махаш като го гризеш. Също така в определен период от време(при различните нокти е различно) както при косите трябва да режеш връхчетата или да ги пилиш, така те ще израстнат по-добре и малко по-бързо. И още нещо, носи си в дамската чантичка, в несесерче или протмоненце пила за нокти за всеки случай ако има разцепване в лек стадий и е поправимо. Надявам се съм ти била полезна и успех =)
    Мерси за изчерпателния коментар : )

Unhappy

nqkoi moje li da mi kaje kak da si opravq noktite ujasni sa!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си