- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Драмата с косата ми. -.-
Така. Взех си безамонячната боя на Гарниер и сега ще кажа с каква цел. Не съм се боядисвала от миналото лято някъде юли месец с цел да си оставя естествения цвят, като преди това около 2 години се боядисвах пак с безамонячна червена боя и 1 път с къна, та сега са ми избили 5 пръста корени някъде до към върха на ушите и надолу всичко е рижаво, ама ужасно рижаво и искам да го покрия с боята, която си взех както споменах. Въпросът е, че не искам да си мажа израсналите корени, доста ги чаках, косата ми там си е хубава и здрава и не искам да й слагам нищо, но дали ще се справя да ъмм.. прелея двата цвята.. като омбре ли трябва да мацам?
Цвета, който си купих гледах да е макс близо до моя. Не че след време рижавото пак няма да избие, ама не мога да го търпя така.. -.-
На фризьор няма да отида и повече от това, което отрязах няма да отрежа.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди да спра да се боядисвам, направих последен опит съа същата боя и ми хареса, но тогава се боядисах изцяло. След има няма месец изби рижавото и си мисляя.. ако се боядисам в черно дали пак ще избие? :3 Предпочитам да хося на половина черна, от колкото рижава.. :33
4XCOKИ
Мфх.. през телвфона съм и е мъка да пиша на тая клавиатура, така че ще ме извините за грешките.
Айде. -.-
4XCOKИ
Вероятно рижавото ще продължи да избива. Ако не си намажеш корените (новоизрасналата коса), ще станеш на петна. Идеята е, че вероятно никоя боя няма да е на 100% като естествения ти цвят. Има се предвид, че отдолу избива и рижавото, ще стане шарено.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Замаскирах положението : D
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...68&oe=5598DCCC
4XCOKИ
Аз не виждам граница никъде. (:
А това ли е твоят естествен цвят на косата?