.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: КИЛОграми

Супер фен

КИЛОграми

Как да отслабна в корема и краката? Мога сичко да правя(освен да бягам сутрин).Аз не съм дебела ама имам коремче и малко бутове и прасци.Искам 3-4 кг да сваля.Кажете ми някой спорт комбиниран с диета или разделно хранене.Проблема ми е спорта защото нз къде и какво да тренирам и най-вече с кой.Не искам да ходя сама-миналия път(тогава бях дебела)когато отидох сама след тренировките сички ми се подиграваха(аз не се засягах,но ми беше гадно,че не разбират,че за да отслабна все някъде трябва да се запиша..)

Град?
    Аз съм от варна.. Защо не се запишеш на плуване/волейбол/хандбал
    Дички спортове са подходящи.
    Азе тренира синхронно плуване.

Супер фен
    И аз съм от Варна...

Град
    Горна Оряховица

Re: КИЛОграми

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Как да отслабна в корема и краката? Мога сичко да правя(освен да бягам сутрин).Аз не съм дебела ама имам коремче и малко бутове и прасци.Искам 3-4 кг да сваля.Кажете ми някой спорт комбиниран с диета или разделно хранене.Проблема ми е спорта защото нз къде и какво да тренирам и най-вече с кой.Не искам да ходя сама-миналия път(тогава бях дебела)когато отидох сама след тренировките сички ми се подиграваха(аз не се засягах,но ми беше гадно,че не разбират,че за да отслабна все някъде трябва да се запиша..)
    Простаци Не виждам какъв им е проблема, аз предпочитам даже сама да си тренирам, особено на фитнес.

Ем зависи колко време имаш. И къде живееш ако си някъде до зентъра защо не плуване ако си по-на-горе хандбал волейбол по залите

Супер фен

Re: КИЛОграми

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Простаци Не виждам какъв им е проблема, аз предпочитам даже сама да си тренирам, особено на фитнес.
    И аз предпочитам сама,но не ходя на фитнес.Другите спортове изискват да си в колектив (нз кви глупости пиша) аз искам с фр или сама

Мега фен
    Град
    Earth...
    глад? вие сте луди

бягай
    и прави коремни преси

аз тренирам от 4 години хандбал и освен , че ми са стегнати всички части на краката и ръцете друг ефект невиждам .. корема с коремни преси и леко диетичка ..

плуването ще те направи широка в раменете ! ще си доста набита

прави си коремните преси и бягай .. е и малко диета ..

Супер фен
    Мерси за отговорите : )

Мега фен Аватара на iiordanova
    Като плувкиня мога да ти кажа , че плуването е най-добрия спорт. Развива всички части на тялото , страхотен спорт. Препоръчвам ти го.
    Другото е фитнес. Но по-добре с инструктор.
    И НЕ диета , а ограничаване. Избягвай вредните храни и пий вода..
    Във вас може да правиш коремни преси през ден и да скачаш на въже ..
    Ефект ще има.

Град
    Tübingen Germania
    аз тренирам плуване и имам страхотни крака наистина преди не си ги харесвах много, ноо сегааа

Супер фен
    Мерси
    Аз от наистина много време не пия газирано,а само вода и от време на време сокчета.1-2 седмици всяка вечер правих коремни прези и клякания,а въжето-мога да скачам много дълго време,но хората по нас... не знам дали ще издържат.Поначало съм полу-вегетарианка-ям само пилешко месо,пилешко и пуешко филе и филе Елена.Нооо съм голям фен на сладкото и мисля,че най-трудно ще спра да го ям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си