- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype и други теми, които просто греят душата
Привет, пичове и пички!
Добре дошли в новата ми тема, плод на дълго изцеждане на умствените и философските възможности на Моя милост (които, както винаги, нещо май не са достатъчно). Това е продължението на "Грозен и тъп?"- "Грозен и тъп? Част 2: Тъп?" (но избрах заглавие, което п`о хваща окото на новото поколение младежи, които като видят думичката "Скайп" и ги дере отвътре да кликнат).
Размишлявах си аз колко хубаво е да съм толкова специален- единствен и неповторим по грозност и простотия, ама като гледам хубавото форумче, почти се изненадах на масовия спам на теми "Харесах си един страхотен човек, драскахме си по Скайп, той/тя редовно ми пращаше (hug) емотиконки и явно, че и той/тя ме харесва, ама като се срещнахме наживо и като й/му казах за чувствата си, той/тя се държа хладно с мене, а съм сигурен/-на, че ме харесва! Помощ, какво да правя?" или "Страшно си харесах едно момиче, как да й поискам Скайп-а да й пиша, моля помогнете!" и останах изключително разочарован, че има дори по-прости хора и от мене!
Накъде отива светът...
То би континюд/Sledva prodyljenie.
Ей, мечооо .. *гуш*
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
първия път на кирилица, а втория път на латиница, но пак на българскиПървоначално написано от x9xgxn
смятай...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Мечо! (hug)Първоначално написано от Priceless
Послепис: не я смятам за моя аверка само заради прегръщатите емотиконки.
добре си възмотен,ама защо направи нова тема за товав края на краищата всеки си има проблеми,няма значение дали на теб ти се струват тъпи..все пак сме тийнейджъри и ни вълнуват такива неща в момента
![]()
А аз толкова те обичах ;/Първоначално написано от x9xgxn
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да, и 99% от тях решават, че понеже не могат да си покажат грозотията, мислят, че Скайп ще реши всичко, неосъзнавайки, че простотията е още по-голям проблем. Я вижте аз как гордо съм се изпъчил на ІІ-ра буна, въпреки недъзите си.Първоначално написано от nymphadora
И да се самосъжаляваш и да не го правиш все едно .. животът ти от тук нататък ще е такъв какъвто си го направиш .. същото се отнася и за отношението на момичетата към теб .. щом ти не се уважаваш и имаш толкова ниско мнение за себе си обиждайки се не очаквай и те да се държат с респект към теб .. помисли над това ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Майко, ако някой пиши по темата, хвала му!
аз писааах ..Първоначално написано от x9xgxn
Обърни ми внимание на поста ..
![]()
Priceless .. <3
аз подкрепям скайп. По него не можеш да заченеш дете, така че скоро този фид хомо скайпус ще бъде заличен от естествения подобор.
После защо не съм искал да имам деца.Първоначално написано от w0sh
Хилари, душо, аз не ползвам Скайп за зарибявки, радвам се на пълноценно гушкане в реалния свят и споделяне на емоции по начин, различен от емотикноки. И не, постът ти дори и бегло не описва реалноста/темата (не че за съфорумниците това е нещо ново).
Нимаааа??? А какво описва?Първоначално написано от x9xgxn
Priceless .. <3
Фантазиите ти да помогнеш на човек с глупости, нямащи нищо общо с действителността.
хохооо .. не си познал човека, на който да казваш дали пише глупости или не .. така или иначе не съм те и питала ..Първоначално написано от x9xgxn
Фантазиите ми съвсем не са свързани с форума ..![]()
![]()
А дали имат или нямат общо .. остави ме аз да преценя .. това си е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!![]()
Priceless .. <3
И аз не съм те питал и душо, ако искаш ти да си преценяваш, а не ние да преценяваме, тогава не пиши във форумите.
След като ис пуснал темата ВЪВ ФОРУМ значи искаш мнението ни ..Първоначално написано от x9xgxn
А и "вие" няма как да преценявате какво да пиша и какво не .. както вече написах това си е лично мое мнение и мога да си пиша каквото пожелая ..![]()
![]()
Priceless .. <3
По дяволите, толкова умело ме затапи.
oh, realy o.O
.. Ами то няма какво толкова да се дискутира в тази тема. Хората, мислещи с около 3.5% от мозъка си, може би вече са стигнали до извода, че скайп е нещо .. ЗЛО :d
Дам, така е. Скайпът е програма, изпиваща мозъците на 'хората' ("хората" е в кавички, защото скоро заради скайпа, те ще се превърнат в киборги -.-), но явно тинейджърите я предпочитат, защото е по - лесно да изразят 'чувствата' си, а навън без да се замислят си дрънкат глупостите ..
Мдааа, това е, което може да се каже за скайпа. Той вече се е превърнал в начин на живот и отърване от това .. ами няма.
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
^ бати сладура е Елмо ^^
липсва ми .. преди го гледах всяка сутрин събота и неделя .. -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от x9xgxn
сори за спама, ама снимката ти ме убиваа и темата е много тъпа тъй че не знам кво мога да кажа
п.п. другия път в раздел секс обаче![]()
hating you makes me all warm inside : )
Виж сега, колко си тъп и грозен не знам (честно казано твоите душевни излияния ми заприличаха на самоирония и шега, тъй че не им обърнах особено внимание), обаче определно си прав. Дори аз дето влизам в скайп по половин час седмично и по принцип рядко си пиша с някой (под рядко имам предвид почти никога), просто защото темите ми са се свършили докато съм си говорила през деня със същите хора ОЧИ В ОЧИ. И въпреки това - позна! Видях в заглавието на темата думичката 'Skype' и веднага натиснах ляв бутон на мишката! ... Защо? - И аз не знам. 'Скупето' промива мозъците на хората и даже започват да пишат все едно още чатят в скайп... Пример ще дам даже - пишем си ние на един лист с една съученичка (нещо като чат на хартия) по време на час... И тя ми пише следното, ще го напиша както беше на листа :
ми кк
ама все още не ги организирай другите
че нз дали
ще дойда
със сигурност
;]]
ааа, виж къв смс ми писа милото ^^
Има и други примери... Толкова много хора от училището ми казват "олеее, ро-фъ-лъ", вместо просто да се изсмеят като хората!!
Да им е*а майката... вманиачените роботи!
Това е от мен. Сега ме оплюйте и ми кажете колко хубаво нещо е Скайпа и само какъв уникален начин на комуникация е!![]()
П.П. Нямам нищо против Скайп всъщност. Повече против имам към бързо вманиачаващите ми се връстници, които даже вече не могат да пишат и да говорят човешки. А "ро-фъ-лъ"-то е още един пример за това, че дори вече не знаят как да си покажат емоциите.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
И?Пак ли те е налегнала скуката и се опитваш да бъдеш интересен?На някои хора може би скайп им влияе зле,но на тебе форума не ти се отразява добре.Go out and get a life вместо да се правиш на оригинален по форумите.Първоначално написано от x9xgxn
аз ще си кажа обичайното
Скайп=3ло
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick