.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Тегло

Hybrid View

Град
    Хасково

Тегло

здравейте
    аз съм на 13 ии съм висока 1.67 ноо тежа 51 кг
    нз като чета в форумите всички които са високи колкото мен са 45-48 кг
    нз тфа дали ми се отразява на теглото защото трен доста(тенис,лека атлетика)

Голям фен Аватара на daru6a1
    Килограмите не са само мазнини .. Повечето от теглото (поне 5-6 кг) са ти мускулите, а щом упражняваш 2 вида спорт няма да ти личат

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Килограмите не са само мазнини .. Повечето от теглото (поне 5-6 кг) са ти мускулите, а щом упражняваш 2 вида спорт няма да ти личат
    Да, а и мисля че така си си много добре.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Виж, теглото ти е супер. Пък не то е толкова важно, колко това,как изглеждаш. Аи щом тренираш, сигурно имаш повече мускули, а те тежат повече от мазнините. Недей да си прецакваш организма, като решиш да станеш 45 кила.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Абе нормабна си според мен..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на GerYy
    Това тегло за ръста ти е най-нормалното....ако решиш да отслабваш имунната ти система също ще отслабне и можеш да си навлечеш купища болести особено през зимния сезон..

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Да и личат?!?!?!?!Абе вие нормални ли сте като извадиш от ръста и теглото се получава 116 въобще не е хубаво да отслабва повече.
    Към авторката: не гледай какво пишат другите, имай впредвид, че повечето момичета които го казват са комплексарки, които просто лъжат за теглото си.Аз съм 45 при 160 и съм се виждала и по-слаба, но всички ми казват че така съм по-добре.Да не говорим че си още на 13.Ханшът ти тепърва ще се разширява и ще ти наедреят бедрата просто тва е женската структура.1000 пъти по-добре да имаш форми отколкото някакво детско тяло.Въобще не е секси
    Радвай се на живота и не си трови съзнанието с такива неща.

Повече от фен Аватара на stylo
    Абе не ти трябва.Пък и то да не зависи само от това колко мазнини и костите на всеки са различни.Например аз съм по-слаба от една приятелка пък сме еднаква височина и аз съм по-тежка на килограми. Просто неините кости са по-леки от моите.Сигурно и при теб е така.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от GerYy
    Това тегло за ръста ти е най-нормалното....ако решиш да отслабваш имунната ти система също ще отслабне и можеш да си навлечеш купища болести особено през зимния сезон..
    Съгласна съм

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Да и личат?!?!?!?!Абе вие нормални ли сте като извадиш от ръста и теглото се получава 116 въобще не е хубаво да отслабва повече.
    Към авторката: не гледай какво пишат другите, имай впредвид, че повечето момичета които го казват са комплексарки, които просто лъжат за теглото си.Аз съм 45 при 160 и съм се виждала и по-слаба, но всички ми казват че така съм по-добре.Да не говорим че си още на 13.Ханшът ти тепърва ще се разширява и ще ти наедреят бедрата просто тва е женската структура.1000 пъти по-добре да имаш форми отколкото някакво детско тяло.Въобще не е секси
    Радвай се на живота и не си трови съзнанието с такива неща.
    и аз съм съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си