Хей хора..Ето го и проблема ми..Аз и моята дългогодишна най-добра приятелка сме били заедно, винаги сме се подкрепяли и сме били една до друга.Разчители сме си за всичко и сме си споделяли всичко..Но проблемите започнаха след като влязохме в гимназията..Нещата стоят така:ние сме зайци и е нормално момчетата да ни заглеждат и да проявяват интерес да се запознаят с нас, само чее още от началото момчетата започнаха да ми обръшат внимание, да се закачат, да ми искат скайпа и да ме канят да излизаме..Не мога да кажа, че съм голяяма красавица, а и приятелката ми е страхотна..не знам защо обаче с нея и момчетата нешата не се получават и мисля че ревнува..тоз ме пипнал, оня ме поздравил и тя почва да се цупи..аз хиляди пъти говорих с нея, дори и прегложих да я запозная с тях, но тя казва че не иска и вс е ок..аз виждам че това я дразни..започвам да и разказвам как ме зарибяваткакто винаги сме правили, а тя пруфти, дразни се и вс път като япитам тя отрича..вече дори я лъжа че никой не ми пише в скайп и че дадено момче мее обидило за да не и е гадно..усещам как вече не мога да и споделям за да не я наряня..какво мога да направя, че да се оправят нещата?Искам си обратно най-добрата приятелка..
P.S.Весели празници