- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заа bodypaint-а ...
начи ;d на бала ми искам да се явна по bodypaintама се чудя какво да си нарисувам ии колко ли парички ще излезне bodypaint на цялото тяло ??
![]()
![]()
по добре се "явни" в един казан както Боби Турбото
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
мисълта ми беше за bodypaint-a , а не да се правя на Боби Турбото![]()
нали и т'ва беше идея, бе
'що го едитна![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
защото ме интересува не Боби Турбото, а колко пари струва bodypaint за цялото тяло и какво да си нарисувам![]()
ако ти се пише по темата - пиши , що е нужно да се правиш на тъп селяндур и да се отяждаш![]()
знам, че го желаеш . .![]()
Ако знаех, че нямаше да бъде ... най-големият скандал в живота ми, като се има в предвид училището, в което уча... с удоволствие бих се явила нарисувана...![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
или направо режи венитеПървоначално написано от one
мойта цел е да съм различна, да не кажа голяма дума - УНИКАЛНА на тоя ден , обаче нз за какви пари става въпрос и нз дали ще мога да си го позволя![]()
дае. много е важно да си уникален поне един единствен ден в живота си, така и така цял живот ще си поредното лице от тълпата без личност и цел.
мани тва, ама не би ми хрумнало никога рез живота ми да направя такова нещо на балаПървоначално написано от w0sh
![]()
бодипейнта е изкуство, то е за гледане
не си представям да съм по гащи някъде - да пия, да таковам, да танцувам, напред-назад цяла вечер, да се олея с нещо, или все ще се намери някой да ме олее с нещо![]()
защото бала е свинщина.
свинщина за 1000лв.
бодипейнта е като картините с темперни бои. не сте ли забелязали,жче като се приближите до някоя такава картина и всичко е размазано, оставя впечатление за някаква мацаница,а дефакто не е така.
Не знам дали си виждала бодипейнт на ЖИВО, но по-добре виж
http://mikaela19.blog.bg/tq-i-toi/20...hu-ryce.443139
тва е интересно![]()
не съм виждала, просто ми хрумна тая откачена идеядо тогава честно казано има доста време, но исках да разбера горе/долу повечко неща за това изкувство и да прочета повече мнения
пък и няма да съм по гащи, а дантелена поличка, която прикрива задните части например или нещо такова . . пфф ддз вече и аз нз какво искам
![]()
В моя град почти всяка година има графити фест. На единия фест имаше и боди арт. Страшно красиво.
ии кой е твоя град ?
Има ли заначениеПървоначално написано от dewiiLL
Въпросът е, че не мога да ти помогна с цени и т.н.
мисълта ми беше, че мога да намина, за да видя графити феста, за който спомена![]()
Еми ще ти пиша лс, когато разбера кои дати ще е. През август е. Тази година нямаше.Първоначално написано от dewiiLL
http://2.bp.blogspot.com/_-ZezXI8AVY...2Billusion.jpg
Направи си такова
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ебати...как няма някой веднъж да се излъже...Първоначално написано от antiWHAT
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...