- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно даряването на кръв/
Ако искам да даря кръв ще попречи ли това че съм на 17(непълнолетен)?
ACϟDC
мисля, че трябва да си пълнолетен
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Тря да си пълнолетен до колкото знам.
И аз искам мин. година да си я продам, че добре плащали разбрах![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
никигаш няма да си дам кръвта.
ти ако го правиш за парите по- добре не давайПървоначално написано от mmKamm
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
+Първоначално написано от PsychologicalDisorder
ACϟDC
ако имах 18 на месеца по 3 пъти.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Една нормална работна заплата.
хаха. баш за даряване да ти дават много пари...
нали знаеш, че с тия субстанции в кръвта сме за никъдеПървоначално написано от mmKamm
![]()
колко дават тия хора за 100-200грама?
е как за даряване ще искат 18г. бе![]()
майка ти ако се нуждае от кръв и само ти от целата рода си нейната кръвна група, а нямаш 18г кво прайм?чакаме да станеш на 18 ли
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=166065
хах
![]()
e щях да се пречистя първо или да рискувам...Първоначално написано от cherinka
![]()
Иначе са ми казвали сигурни хора (ест), че около 100-150 кинта лепваш за 250мл. дарена кръв.
не не в този случай може да дариш. Въпроса е когато без причина искаш да дариш или в случая да продадеш кръвта си.Първоначално написано от cherinka
Първоначално написано от w0sh
Става въпрос да отида например утре и да даря кръв. Не да я продавам -.-
ACϟDC
Ходи и питай.Първоначално написано от FlashMX
Първоначално написано от mmKamm
Направо още сега ще си източа и на сутринта ще оставЯ плика пред Пирогов. ^______________^
ACϟDC
сега прочетох темата, която постнах в предния ми пост.
щом не може да дариш или продадеш кръв след като има наличие на разни субстанции в нея, примерно,
аз ако се нуждая от кръв и не може да се намери никъде, освен някой, който също има същите субстанции, къв е проблема да взема неговата кръв?
смисъл, като цяло това за наркотиците ми е странно, защото нищо няма да ти стане ако ти прелеят такава кръв, тва не е хив,спин,сифилис....пък и нали след няколко месеца се изчиства......
Принципно тряя да си пълнолетен и може да даряваш кръв безопасно на 3 месеца веднъж.
А като си ПРОДАДЕШ кръвта некаде ми се обади!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
ходете спермата си продавайте, по-оферта е![]()
аз съм стерилен![]()
В Плевен пред трансфузионната хематология всеки ден има една тълпа кандидат-българи, които висят като ****** и чакат да дойде роднина на нуждаещ се за кръв. Доколкото знам, тарифата е 80 лв.Първоначално написано от skuck
Не знам дали знаете, но за да ви дадат пликчето кръв за роднина от хематологията, трябва да сте дарили кръв. Близките дават парите на бай Манго и той отива да дари кръв вместо тях.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!