.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Приятел, дали си ти или някой друг, ако всички са като теб - тежко ни братя.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Абе то не само политиците, ама и ако населението е като амк, то и тогава е страшно.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Представям си - референдум - да станете щат на САЩ или не

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Абе то не само политиците, ама и ако населението е като амк, то и тогава е страшно.
    Определено си много прав.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Ама спокойно бе. Аз искам да градя демокрация. В България няма място за това следователно няма място за мен. Още повече, че тук никой нищо не цени. Все ми е тая всъщност какво мислите за мен. Аз ще се изградя като политик, то това е ясно. Няма как иначе, защото семейството ми очаква да продължа традицията и аз самият това искам и това уча от сега...

Град
    Екатеринбург, Русия
    В Америка ли ще доизграждаш демокрациятя Няма да имаш шанс - Русия ще изпрати още 10 000 000 руснаци в САЩ, ние ще изберем свое правителство и САЩ ще се разпадне като СССР.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    В Америка ли ще доизграждаш демокрациятя Няма да имаш шанс - Русия ще изпрати още 10 000 000 руснаци в САЩ, ние ще изберем свое правителство и САЩ ще се разпадне като СССР.
    За Русия най-малко ми пука...

Тя сама ще си рухне...

Америка не ми е самоцел.

Определено не съм привърженик на Русия и руснаците, ама те ли щели да рухнат...

У вашето семейство на вечеря явно си разказвате вицове, докато ви звъни червения телефон да ви кажат последните новини от шпионите на САЩ... ;D

Боже... Слез на земята, amk!

Град
    София
    Определено не съм привърженик на Русия и руснаците, ама те ли щели да рухнат...

У вашето семейство на вечеря явно си разказвате вицове, докато ви звъни червения телефон да ви кажат последните новини от шпионите на САЩ... ;D

Боже... Слез на земята, amk!
    Някой ден ще прогледнеш...разбирам какво си мислиш в момента, сигурно 90% си мислят така.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Пак казвам - много хора подцениха Русия и много хора пострадаха от това, ти май ще си поредния.

Вземи прочети малко за компромисите, които европейските институции правят само и само, за да накарат Русия да омекне малко.
    А също така си свери часовника за това до какво води автономното разпокъсване през историята. После пиши кой ще рухне.
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Град
    София
    Пак казвам - много хора подцениха Русия и много хора пострадаха от това, ти май ще си поредния.
    А аз пак ти казвам, че за Русия не ми пука въобще. Все ми е тая. Русия не е фактор...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Русия винаги е била твърда и непреклонна, ние не омекваме никога и пред никого - нито пред САЩ, нито пред Европа, нито пред чеченците.

И я ме просветни моляте до какво води автономното разкъсване, че май съм незапознат.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А аз пак ти казвам, че за Русия не ми пука въобще. Все ми е тая. Русия не е фактор...
    Ето пак я подценяваш. А той като си ан линия, и знам че си експертно лице с което искам да се посъветвам. Как би коментирал днешната молба на НАТО към Руската федерация, Русия да изпрати в помощ на НАТО хеликоптери и пилоти за тях в Афганистан. Ще се радвам експерт от такава височина като теб да ми го разясни.

Град
    София
    Ето пак я подценяваш. А той като си ан линия, и знам че си експертно лице с което искам да се посъветвам. Как би коментирал днешната молба на НАТО към Руската федерация, Русия да изпрати в помощ на НАТО хеликоптери и пилоти за тях в Афганистан. Ще се радвам експерт от такава височина като теб да ми го разясни.
    Русия каза, че ще подкрепи НАТО още при решението на Обама да прати още войници в Афганистан. Какво има да обяснявам? Ясно е, че ще се иска нещо необходимо, след като е казала.

И не ме занимавай повече с Русия - нямам време за губене в безнадеждни разговори...Все ми е тая за Русия. Не ме вълнува въобще. Няма с какво да ме развълнува.

За мен Русия е просто един пример за една държава рухнала от болните си амбиции и несъумяла да спомогне собствената си икономика, благодарение на комунистическите си лидери. И да не ми пей песента за СССР - научих ти я наизуст. Путин поне за икономиката нещо свърши, ама до там. Цензура и политически терор следва и с тази пионка Медведев терорът ще е to be continued.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ама спокойно бе. Аз искам да градя демокрация. В България няма място за това следователно няма място за мен. Още повече, че тук никой нищо не цени. Все ми е тая всъщност какво мислите за мен. Аз ще се изградя като политик, то това е ясно. Няма как иначе, защото семейството ми очаква да продължа традицията и аз самият това искам и това уча от сега...
    Много грешиш, като казваш, че в България няма място за демокрация... О, има и още как!!! Даже и правителството на Бойко да се окаже поредното крадливо (в което се съмнявам), мина времето на старите комунисти, симеончовци и доганчовци - те първа ще се появяват десни и центристки партии и както каза един български социолог: "Българина ще гласува дясно-центристко още дълги години напред." За сега единственото нещо което може да ни погуби е голямата емиграция и още по-големият демографски срив... Дай Боже България да се оправи в близките 10 години - оптимист съм и вярвам, че може да стане това! Трябва ни само малко идеализъм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си