- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- САЩ искат да приемем затворници от Гуантанамо
Приятел, дали си ти или някой друг, ако всички са като теб - тежко ни братя.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Абе то не само политиците, ама и ако населението е като амк, то и тогава е страшно.
Представям си - референдум - да станете щат на САЩ или не![]()
![]()
Определено си много прав.Първоначално написано от kalashnik
![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Ама спокойно бе. Аз искам да градя демокрация. В България няма място за това следователно няма място за мен.Първоначално написано от bulgarian1878
Още повече, че тук никой нищо не цени. Все ми е тая всъщност какво мислите за мен. Аз ще се изградя като политик, то това е ясно. Няма как иначе, защото семейството ми очаква да продължа традицията и аз самият това искам и това уча от сега...
В Америка ли ще доизграждаш демокрациятя![]()
![]()
Няма да имаш шанс - Русия ще изпрати още 10 000 000 руснаци в САЩ, ние ще изберем свое правителство и САЩ ще се разпадне като СССР.
За Русия най-малко ми пука...Първоначално написано от BERCUT
Тя сама ще си рухне...
Америка не ми е самоцел.![]()
Определено не съм привърженик на Русия и руснаците, ама те ли щели да рухнат...
У вашето семейство на вечеря явно си разказвате вицове, докато ви звъни червения телефон да ви кажат последните новини от шпионите на САЩ... ;D
Боже... Слез на земята, amk!![]()
Някой ден ще прогледнеш...разбирам какво си мислиш в момента, сигурно 90% си мислят така.Първоначално написано от bulgarian1878
![]()
Пак казвам - много хора подцениха Русия и много хора пострадаха от това, ти май ще си поредния.
Вземи прочети малко за компромисите, които европейските институции правят само и само, за да накарат Русия да омекне малко.
А също така си свери часовника за това до какво води автономното разпокъсване през историята. После пиши кой ще рухне.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
А аз пак ти казвам, че за Русия не ми пука въобще.Първоначално написано от BERCUT
Все ми е тая. Русия не е фактор...
Русия винаги е била твърда и непреклонна, ние не омекваме никога и пред никого - нито пред САЩ, нито пред Европа, нито пред чеченците.
И я ме просветни моляте до какво води автономното разкъсване, че май съм незапознат.
Ето пак я подценяваш. А той като си ан линия, и знам че си експертно лице с което искам да се посъветвам. Как би коментирал днешната молба на НАТО към Руската федерация, Русия да изпрати в помощ на НАТО хеликоптери и пилоти за тях в Афганистан. Ще се радвам експерт от такава височина като теб да ми го разясни.Първоначално написано от amk933
Русия каза, че ще подкрепи НАТО още при решението на Обама да прати още войници в Афганистан. Какво има да обяснявам? Ясно е, че ще се иска нещо необходимо, след като е казала.Първоначално написано от BERCUT
И не ме занимавай повече с Русия - нямам време за губене в безнадеждни разговори...Все ми е тая за Русия. Не ме вълнува въобще. Няма с какво да ме развълнува.
За мен Русия е просто един пример за една държава рухнала от болните си амбиции и несъумяла да спомогне собствената си икономика, благодарение на комунистическите си лидери. И да не ми пей песента за СССР - научих ти я наизуст. Путин поне за икономиката нещо свърши, ама до там. Цензура и политически терор следва и с тази пионка Медведев терорът ще е to be continued.
Много грешиш, като казваш, че в България няма място за демокрация... О, има и още как!!! Даже и правителството на Бойко да се окаже поредното крадливо (в което се съмнявам), мина времето на старите комунисти, симеончовци и доганчовци - те първа ще се появяват десни и центристки партии и както каза един български социолог: "Българина ще гласува дясно-центристко още дълги години напред." За сега единственото нещо което може да ни погуби е голямата емиграция и още по-големият демографски срив... Дай Боже България да се оправи в близките 10 години - оптимист съм и вярвам, че може да стане това! Трябва ни само малко идеализъм!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()