- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Prodavam Domashna rakiq i vino
Продавам домашна ракия и вино ракията е на 9 лева виното на 3
1-во. ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!! ( http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ето ако нямаш на компа)Първоначално написано от snowgirl19
2-ро.Ракията кайсиева ли е ?![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Съжалявам за латиницата писах от работата ми а там нямам кирилица, извинявам се отново! Не е кайсиева
ем то тей по интернет не стаа и телефона да си продадешПървоначално написано от Ubieco
от де да знам какво качество е златото,ти казваш 18 а може да е 16 и да се прецакам !
Гроздова е ракията ела пробвай гледам, че ти си отвореняка на форума тука![]()
Домашна е ракията дядо ми я прави който се съмнява в качеството не го карам да купува съвсем културно съм написала какво продавам никой не задължавам да купува![]()
![]()
Сорка,че ти подбивам цената амаааа.. 8 лв на литар за ракия е СУПЕР МН една баба до нас продава 3.50 килото ... и си е перфектна...бутни ги те цени малко![]()
![]()
![]()
Не я определям аз цената а който я прави има думата, ако искаш си взимай шльокавицата на бабата до вас аз никой не карам насила да купуваПървоначално написано от Anarchya2
обаче всеки дава излишни мнения... хорската злоба край няма.
![]()
UP![]()
UP
Каква е ракията? Двойна преварка? Градуси? Регион? За тези пари чакай някой да ти вземе ракия!
Досега доста хора си купиха както казах който иска тука е по желание от селски коментари аман, зад PC-то много ви знаят уститекомплексарски коментари не желая да ми се пишат ако някой поиска идва опитва и си взима ако му хареса така съм процедирала с хората досега на който му е скъпо не го карам да си взима тука не е говорилня да си чешеш езика.
![]()
ПРОДАВАМ РАКИЯ НА 5 ЛВ 60 ГРАДУСА, ПЛОДОВЕ 0876161896