.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Просто нямам Думи

Имам приятел от 3 месеца и той иска да правим секс но неискам : немога да разбера срамувам ли се или мее страх,ще боли ли ИЛИ ако се изложа оле помогнете ми
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

Ако не искаш няма смисъл да го правш
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

blagodarq vse pak :P
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

Най-добре му кажи че ти е за първи път и ти е притеснено. Така и да се изложиш няма да има проблеми (все пак ти е за първи път)
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

kazax mu 4e iskam ama se utre drugi den mesec mina i az se se otarvam ujas AMa mn s1m zle
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

Ако съм ти родител ще заиграят шамарите. На 13 си сигурно. И на 14 да си пак шамари! Ако си на 15 пък бих те пратил да работиш и сама да си изкарваш парите!

на 15 съм ххах да работя добреии добреии
    {PpPPpPPppPPp} BeBy

Ако не ти се работи, поне поработи върху правописа си.

Това до колкото знам не е тема за български език или правопис няма значение.. момичето си решава как иска да си запълни живота и без тва 2012 ще мрем НО прави неща като ги обмислиш и че после няма да съжеляваш а пък ако приятеля ти иска само секса... личи си защо е с теб ако те обича ще те разбере ако му обясниш и му кажеш точно това което ти мислиш
    :}

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Просто нямам Думи

Цитирай Първоначално написано от sisa0103
    Имам приятел от 3 месеца и той иска да правим секс но неискам : немога да разбера срамувам ли се или мее страх,ще боли ли ИЛИ ако се изложа оле помогнете ми
    Ами поговори с него..Кажи му,че все още не си готова и че ще ти е за пръв път..

П.П - Може би се притесняваш,защото не знаеш какво очакваш..Успокой се,не се притеснявай..А ако не си готова - НЕ го прави..Все пак сте от 3 месеца

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Щом не се чувстваш готова недей. Това е един от най-съкровенните ти мигове в живота. Не бързай, защото ще го пропилееш.
    Кажи на момчето, че не си готова, а ако той ся ядоса и започне да те пришпорва, остави го. За да е хубав първия ти път, трябва да е с човек, който много обичаш и който обича теб. Трябва да го искаш, за да ти хареса. Късмет !
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си