- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женските сълзи
Въпросът ми е възможно ли е момче да се възбуди от гледката на плачещо момиче? Изобщо такава гледка влияе ли на вас момчетата по някакъв начин и какъв?
Ето и защо питам: наскоро се разплаках пред един приятел които приемах едва ли не като брат. Както и да е плаках за момче и той знаеше това, успокои ме и няколко часа след това се почнаха едни целувки прегръдки и т.н., а аз си играех пас.Не знам дали има някакво значение в случея, но той не ме беше виждал разплакана преди....
И като извод просто не знам какво да си мисля и ако може някой да ми разясни ситуацията... След случката не съм го виждала пък и не искам, не знам как да го погледна...
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Може да е имал чувства към теб и да е решил, че може да се вмъкне в животата ти, когато си наранена и да те утеши...може да му е било кофти, че те вижда така тъжна и ако те е харесвал от преди това да е решил да ти покаже, че имаш него.... нз.. а за възбудата от женските сълзи.. нямам си на идея, но сигурно е възможно..защото когато 1но момиче плаче, то се чувства слабо и незащитено.. и може точно това да му е харесало..(ако е леко по-извратен) :/ мога само да гадая...
Ми той си ме успокои но после си легнахме(за да заспим), но аз се правех на заспала, просто той не ме остави да заспя...Първоначално написано от ef4etyYy
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Извратена работа :# Ще се радваш, че някой страда![]()
Ем може този твой приятел да не те възприема само като приятелка ,а ти да тичаш продир другите момчета и да не го забелязваш...Може да е видял удобен момент да ти покаже ,че държи на теб и те харесва като нещо повече от приятелка ...![]()
П.П. Има хора които се възбуждат от страданието на другите ,но това е вече психично отклонение ,не вярвам ,че приятелят ти е тякъв![]()
--------------------------------------------------------
Ем както казах момчето може да е в уникално гадната ситуация на "само приятелят" ....Първоначално написано от ef4etyYy
Тя го ползва като емоционален отдушник ,а той има истински чувства за които тя не знае.... Но все пак незнам какво чувства момчето...Може просто да е извратен
![]()
Не знам много общи познати се съмняваха, че междъ нас има нещо, но си мислех, че изглежда така простото щото се разбираме едва ли не префектно и това е защото сме с почти еднакви характери... Не мога да си представя между нас да има нещо както вече казах за мен той е като брат. Баси все едно да се получи кръвосмешение- отврат.
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Еми през ноща реших да остана да спя в тях. А за това кво е правил...ми целувки, прегръдки, опипване....Странното е че на сутринта се държеше все едно нищо не е станало....Първоначално написано от ef4etyYy
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Кое му е странното ???Ти не си отговорила на чувствата му.Станало му е пределно ясно и просто е продължил по старому.Да не мислиш ,че на него му е много приятно? Постави се в неговата ситуацияПървоначално написано от JustAnotherGirl
![]()
![]()
И сега какво да си затворя очите игнорирайки тази вечер/ да поговоря с него на тази тема/ или кво по дяволите?!?
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Според мен това е лоша идея.Тя сама каза ,че се възмущава от мисълта да има нещо между тях,защото го смята за "брат" .Само ще му причини повече болка и дискомфорт..Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Момичета понякога не оценявате какво имате![]()
П.П. Всички преследваме тези които харесваме ,а бягаме от тези които ни харесват...![]()
И после кво - ще стане още по неловко щото той е наясно че към него не изпитвам нищо повече от приятелствоПървоначално написано от ef4etyYy
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
По дяволите прав си! Не момичетата обаче, всички хора сме остроени така ,че разбираме кво сме имали твърде късно и гоним недостижимотоПървоначално написано от BlueFace
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Еми като се замисля е по-добре да му кажеш.Щом си му истинска приятелка ще му кажеш.Може после да не иска да се виждате за известно време ,но това е негово решение ,а ти като негова най-добра приятелка трябва да го приемеш....Хората не избират в кой да се влюбят...И много често са отхвърлени.Колкото по-рано му кажеш ,че между вас няма да има нищо ,толкова по-рано ще спре да живее в илюзия и ще продължи напред.Първоначално написано от JustAnotherGirl
![]()
Каза го сякаш наи-добре е да хвърлям ези-тураама не е лоша идеята да пробвам
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Не , не ,трябва да говори с него ...Както казах в предишния пост щом му е истинска приятелка трябва да му каже и да го остави да продължи напредПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
BlueFace, мисля че той е наясно че между нас няма да е. Пук в момента аз не искам да го виждам после той няма да иска да вижда мен...баси "якото".И след няколко гдини кат се видим и ще се псуваме за поздрав... И все пак може би наистина трябва да си изясним нещата с него...
What I've felt
What I've known
Never be
Never see