.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Трябва ми съвет...

Значии..наскоро се запознах с едно момче.. той е с 2 години по-голям от мен (аз съм 9ти клас) .. в началото нямаше нищо,ноо постепенно започнах да го харесвам.. и много да го харесвам.. и той започна да ми обръща повече внимание.. бяхме заедно доста време.. разхождахме се,смяхме се.. държахме се за ръце.. и аз реших,че трябва да му кажа,какво изпитвам.. и когато му казах.. той ме гледаше,сякаш го беше ударил гръм.. и започна да се оправдава.. че съм страхотно момиче.. и че е знаел,че го харесвам (тогава много се ядосах,защототоо.. за какво мамка му се държа така,сякаш ще се получи) каза мии че сега може да го харесвам,но като го опозная по-добре,може да има толкова много неща,които да не ми допаднат.. "аз си падам малко женкар.. съжалявам,че не можем да сме заедно,просто сега харесвам друго момиче и съм с нея.. но не искам да ми се сърдиш.. искам те като приятел,а за в бъдеще нищо не се знае" .. и аз стоях и гледах като .. той пак ми каза : "разбери,чувствам се гадно,просто нищо не мога да направя" .. предърна ме и си тръгна.. и това беше.. сега се чувствам ужасноо.. главата ме боли... цяла вечер си спомнях за това,което ми каза.. искам да ми помогнете.. как да го преодолея .. благодаря предварителноо..

Еми аз като имам този проблем, а повярвай ми имам го често (трябва да има доста опити ), просто излизам и пия 1 бира . Ако това не действа намери си друг по който да се "влиюбиш" лудо.

Цитирай Първоначално написано от GrIp
    просто излизам и пия 1 бира .
    Хах.. мерсии..ноо.. вече пробвах .. после само имах ужасно главоболие..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кофти,но така е в живота,нещата не се получават винаги така както искаме.Ти просто си си падала по него,отрязал те е,но въобще да не ти пука Не мисли за това което е станало,защото въобще няма да излезеш от това положение и все пак живота продължава нали така ;д Знам че ти е трудно и сега може би половината които ще пишат след мен ще ти кажат да не мислиш за него,но не е толкова лесно.Затова просто го погледни от другата страна-поне си опитала.Това че не се е получило няма значение,изправи глава и продължи напред.Има и други момчета които си заслужават.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    то за неговата възраст нормално....може би иска да сте само приятели

мислите ли.. че големия проблем идва от външния ми вид? ..

не мисля, че проблема идва от външния ти вид.. все пак нямаш трето око .. и го погледни от добрата му страна: казал ти го е в лицето, а не с смс например като поредния страхлевец.. а и плюс това такива ситуации за човек на неговата възраст са напълно нормални, повечето не знаят какво искат от живота.. горе главата, дори когато губиш играта..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

е, какво ти е на външния вид - ако си ти на снимката си си много хубава. Няма страшно, поне си пробвала и знаеш, че не е станало. Не е единствен, ще си намериш друг.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    След време ще го забравиш..
    Вафла..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Той е женкар,няма нужда да се занимваш точно с такива,който не знаят какво искат и си и играят с хората до последно.Най-добре обърни нова страница,важното е ,че ти си опитала и си се престрашила да му покажеш чувствата си .Няма да е нито първия нито последния.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ам... явно не искаш да го преодоляваш...

Не мисля, че този си заслужава. След като е женкар, осъзнава го, признава си, и въпреки това не се опитва да го промени....

Спри да се занимаваш с него. Очевидно иска всяка, затова ти е казал "за нататък не се знае" или квото беше. Сега е с няква друга, ама иска да те резервира за по-късно...
    hating you makes me all warm inside : )

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

Re: Трябва ми съвет...

Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    "аз си падам малко женкар.. съжалявам,че не можем да сме заедно,просто сега харесвам друго момиче и съм с нея.. но не искам да ми се сърдиш.. искам те като приятел,а за в бъдеще нищо не се знае"
    Само не прави грешката да го чакаш.
    The blood that binds us ..till death unites us

хубавата музика и времето лекуват
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

всички ми изглеждате ужасно прави.. И.. благодаря ToniStoraro.. това на снимката съм аз

не те заслужава
    забрави го
    ние няма как да ти помогнем, освен ако ти сама не помогнеш на себе си

It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    еби му майката,ше го забравиш...
    Брях,брях

Музиката лекува...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Кофти,но така е в живота,нещата не се получават винаги така както искаме.Ти просто си си падала по него,отрязал те е,но въобще да не ти пука Не мисли за това което е станало,защото въобще няма да излезеш от това положение и все пак живота продължава нали така ;д Знам че ти е трудно и сега може би половината които ще пишат след мен ще ти кажат да не мислиш за него,но не е толкова лесно.Затова просто го погледни от другата страна-поне си опитала.Това че не се е получило няма значение,изправи глава и продължи напред.Има и други момчета които си заслужават.

+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си