- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в самолет
Здравейте! След няколко дни се прибирам в България заедно с приятеля ми и снощи той ми отправи едно много интересно предложение, а именно секс в самолета. Принципно няма как да отрека, че това е една от секс фантазиите ми, но и да си призная честно малко ме е страх да не ни хванат. Та искам да попитам дали на някого му се е случвало такова нещо и какви биха били евнтуалните последици от това да ни хванат![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
http://ag-to.hit.bg/avatar_forum.gif
Първоначално написано от sifon4o
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ми нищо не може да се случи, освен да излезнете засрамени от кенефа и всички да се подсмихват. Много важно... И да ви гледат странно и пренеблежително вътрешно всички ще искат да са на ваше място. Изживейте си фантазиите, да не ви пука.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
+1Първоначално написано от aloveyou
ама нищо повече...к'во толкова?
Изводът: Преди да влезнете в тоалетната си сложете парашути и спасителни жилетки...ох каква романтика само.![]()
Сигурно ще е много яко,бих пробвала,за сега несъм и незнам за евентуални последициПървоначално написано от pretty_fly
![]()
сигурно е много якокво ти пука за последиците? смисъл вие ше се заключите...
hating you makes me all warm inside : )
Е как... Мечтата на всяко момиче е да прави секс навлечена със парашутПървоначално написано от amk933
![]()
Mи да ти кажа, аз работя на летището, и само да спомена, че контролата е супер сериозна и много може да си изпатите с тлъста парична глоба. Още повече - знаеш ли фактът, че в момента, в който летиш над чужда страна, ти автоматично си подсъдим/а по нейните законови рамки? Проучете много добре въпроса, не се знае ако летиш над Норвегия примерно, дали няма да ти набият 50000 евро глоба за непристойно поведение и да се чудите после как ви е излязъл такава цифра сексът![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
+Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Много филми гледате...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Подсъдимо е а и в кенефа е толкова тясно, че не мога да се обърна а съм 70 кила 170 висок ка моли секс да праиш, не казвам, че е не възможно де не се и съмнявам в изобретателността на възбуденият![]()
само по филмите се осъществяват тези фантазии..![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Абе вие за друго освен за кефа си не мислите ли??? Не се ли съобразявате малко и с другите? Как може да сте такива непукисти? Аз не съм консервативна, но мисля, че има по-уместни сексфантазии.. не би трябвало само причината, че може да имате глоба да ви спираАко не знаете защо, то тогава много жалко за вас!
Не може да правите всяко нещо, което ви се прииска.. ако всеки тръгне да си осъществява мечтите и фантазиите без да им пука за останалите... какво ще стане?
+ това Мнооооого е тясно....Първоначално написано от hoooodyhoooooo
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Абе за едно бързо има време и мястоПървоначално написано от Metatron
![]()
Да, то и аз де, като идея е супер възбуждащо, особено ако влезеш в турболенция, дори няма нужда и да се движишПървоначално написано от GirlfromHell
Но пак казвам - опасно е, хора, големи бели стават, а и няма къде...тоалетните са малки дори за един човек, а какво остава за двама на калъп. А и всичко се вижда, има си и видеонаблюдение...бе рискът е неоправдан
Иначе на летището съм ставал свидетел неведнъж в Транзитна зона (след check-in контролата и Паспортна контрола) как по тоалетните да правят секс пияните немци...Там поне са на ничия земя, могат само да им се скарат...Има и хора, които си изпускат полетите и после не могат да се върнат обратно - ни напред, ни назад...Забавно е, особено ако има линейни полети след 1 седмица за същата дестинация
Един финландец така живя там по пейките 2 седмици, но да не се отплесвам...гледайте "Терминалът" направо
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от revolver
Хаха викаш Кют-Пат, Кют-Пат и айде![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Благодаря ви много за отговорите и най-вече на hoooodyhoooooo за предоставената информация. Мисля, че засега само с фантазиите ще си останемАз също мисля, че рискът е неоправдан.. такива неща има май най-вече по филмите само.
![]()
This is 10% luck, 20% skills, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name.
Moля, моляПървоначално написано от pretty_fly
Пак заповядай
![]()
Не знам дали си пътувала в самолет и дали си виждала самолетна тоалетна. Ужасно тясна, много студена, около тебе само копчета и ръчки, да те е страх да не бутнеш нещо. Не ,че те спирам, ама първо метни един поглед дали има място за двамата. И бтв, нищо не могат да им кажат, освен ако няма опашка за WC-то.![]()
Хах, че нищо не могат да им кажат, съм склонен да поспоряПървоначално написано от TheAngel
Големи рестрикции са това бе хора, разбирате ли...Двама в една тоалетна, че вие може всичко да правите. Може да влезете и да си сглобите самоделен нож примерно (единият да има безобидни неща в себе си, както и другия). И не го казвам, за да ми отговорите "Много филми гледате!". Просто знам какво е, затегнат контрол.
Като прост пример ще дам само един факт, който мен ме потресе - Бъркам на летището да си извадя цигарите от вътрешния джоб, а до мен един симпатяга от Гранична полиция ми вика : "Момче, само заради това движение може да те гръмнат!" - питам "Защо!" и той ми казва: "Ми откъде да знам какво ще извадиш!". Има си странни правила и доста глоби, особено след 11.9.2001г.
Е пътувала съм доста пъти, място за едно бързо мисля, че има достатъчно. Ние на никого няма да пречим, обещала съм и стон да не издам, но все пак не мисля, че е оптималното мястоПървоначално написано от TheAngel
Както казваш, може и опашка да стане, макар че за 10 минутки едва ли ще има проблем
Абеее ще си седя мирна и няма да правя глупости
![]()
Друга фантазия: Слагате парашута скачате от самолета и го правите във въздуха .. и мъжа да се опита да уцели, да не се окаже някой долу ''залят''