- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
имаш ли скайп мога да ти докажа че не съм аз анабел! и мога да ти дам снимка но ти вече си видял/а съжалявам че не ти знам пола ма потребителското ти име става и за двата пола (тука не се обиждай)Първоначално написано от wrety
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Първоначално написано от LoveRetroMusic
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
какво ще търсишПървоначално написано от LoveRetroMusic
ако е гадже аз вече съм си избрала момче ма трябва да ми кажеш как да му предложа без да изглежда глупаво момиче да предлага на момче
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
oy.. ама ти наистина май си на 11 .. симпатична сии.. само че.. не ти ли е рано още да мислиш как си без гаджеее...![]()
![]()
Добре, само ми кажи за какво ти е??? Да има да пишеш после теми - аз я обичам, но тя ме пренебрегва или - какво да правя, приятелката ми май е бременна...Хич не ти и тряа![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе лапе, ти родители нямаш ли? К`во питаш нас? Питай родителите си, ко си седнала и ни губиш времето вече? Ко да му кажеш : Ей момченце, ще ми дадеш ли назаем памперса си, че моя се напълни от мислене ко да питам у интернет вместо да кажа на маминка какво ми е.Първоначално написано от elitoy11
П.С. На Анабел съм сърдит, щото не ме "затапи умно".![]()
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ми еи ся ше го изтрия съобщението и ше станеПървоначално написано от Twisted
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
Първоначално написано от elitoy11
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
не съм на 11Първоначално написано от danyrenesmee
благодаря че ме мислиш за симпатична
ми незнам ма според мен съм вече достатъчно голяма защото имам скайпа на sunshinepp и тя ми каза че първото й гадже е било на 13 и половина . според мен дали съм на 13 или на 13 1/2 няма никаква разлика но всеки си има собствено мнение и за теб съм малка а за мен съм вече достатъчно голяма
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ма ти да не ме помисли за момче или аз се бъркам?Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
а защо тя да ти казва?!Първоначално написано от elitoy11
хоии си питай аначерен и стига вече! няма ли да я заключат тая досадна тема..вече!?
![]()
I don`t care .. ;] ..
Търсенето ти приключи, прати ми снимки!![]()
Здравей![]()
Аз бях на 14,когато за първи път си имах приятел. И те съветвам да изчакаш,на всичко ще му дойде времето. Сега ще избързаш,ще постъпиш по детски с конкретното момче и ще съжаляваш. Резултата винаги е един и същ. Ти сподели,че приятелките ти имат "гаджета". Предполагам това допълнително те напира ?
Съвета ми е да разпускаш някак си със подходящи приятели и това ще остане на заден план. Не започвай с връзките толкова от рано. Аз не съжалявам ... но и не се гордея. Успех. :P
Малка си за връзка,аз на твоите години даже не бях сигурна за предназначението на момчетата![]()
П.С: първото ми "гадже" беше на 15![]()
Отиваш гола на училище и всички са твой![]()
![]()
![]()
тва па нали мноу ше ми помогнеПървоначално написано от LadyV
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
Първоначално написано от elitoy11
Тогава за къде си тръгнала?Седни си на дупето и не се връзвай какво ти е казал този-онзи.Всичко с времето си.
are da te vidim we laino myhlqsaloПървоначално написано от toncho883
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ооо да, най-голямата 13 годишна серачка, тапо-слагачка и биячка се върна. Чудно ми е дали би казала тия всичките неща в лицето на някой??? И аз съм много смел в интернета!Първоначално написано от annabelJB
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
Вдигаш много летвата... като не си толкова хубава , няма и толко хубави момчета да се впечатляват от теб.
Затова виж , до къде ти е летвата и давай ти сама трябва да прецениш , а пък след време , ако дойде някои красавец.....(знаеш)![]()
Най-добрия съвет - обръсни си мустака
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Докато разсъждаваш по този начин няма да си намериш приятел.Тъпо е да си имаш гадже само защото и другите си имат.Като пораснеш още малко ще разбереш. Сега се стегни и наблягай над уроците,има време за всичко...не се притеснявай няма да ти избягат момчетата. Рано или късно и ти ще си хванеш гадже.Моето първо гадже беше когато бях на 14,но със сигурност не бях обсебена от идеята да си намеря приятел!![]()
П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?!![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на изборПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Ама верно и хабер си нямаш какво привлича мъжете към жените. Не се опитвай да изхождаш от това, какво ти харесваш у мъжете.Първоначално написано от 3oPuTy