- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
ОмГ .. темата е просто брутална ... можеш да умреш от смях ... но както и да е, не е по темата.
1во на 13 ..верно си малка .. щом толкова си решила да предложиш ТИ на някой .. предложи му (но сигурно ще те отреже)
2ро .. я някой да ми даде снимка да я видя martin669@abv.bg
3то що ли тука този ангел пазител нещо ме съмнява?! Дали не си ти с друга регистрация, с толкова разбито самочувствие, че си решила сама да се защитиш от името на другите?!
Абе ей annabelJB ще ти еба пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !
П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти деба и изчадието !
през google.bg
и аз съм на това мнение..ии нещо много лъжи много нещо. Хем оная Елитоу по скъйп ми обяснява, че били приятелки и тая имала същия проблем с намиране на гадже после другата разправя, че се видяли един път в мола..Първоначално написано от wrety
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ако можех да разбера нещо от цялата тема ....
Ние сме лошите в страшния филм... тъй пожела си съдбата... [!]
Ам да бе ... съмнително е, то толкоз лъжи толкоз нещо, че чак е забрайла горката на кой какво е казала, пук да се видят един път в мола и чак проблемите да си кажат ... ебаси бързитеПървоначално написано от sunshinepp
btw я ми прати пика да я видя, юо и чак толкоз голям проблема.
аа не всъщност.. не е хубаво да пращам чужди снимки на ляво и на дясно още повече, че е дете!Първоначално написано от sunshinepp
I don`t care .. ;] ..
пфу пфу
още ли се занимавате :Д:Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ето редактирах го пробвай сега
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
are da te vidim we mur6oooooo mnoy si nahakan ne6 aПървоначално написано от toncho883
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
имаш ли скайп мога да ти докажа че не съм аз анабел! и мога да ти дам снимка но ти вече си видял/а съжалявам че не ти знам пола ма потребителското ти име става и за двата пола (тука не се обиждай)Първоначално написано от wrety
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
Първоначално написано от LoveRetroMusic
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
какво ще търсишПървоначално написано от LoveRetroMusic
ако е гадже аз вече съм си избрала момче ма трябва да ми кажеш как да му предложа без да изглежда глупаво момиче да предлага на момче
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
Виж, ще си намериш когато ти дойде времето ( в предвид да си +18, а тия твоите са детинщини :Д
oy.. ама ти наистина май си на 11 .. симпатична сии.. само че.. не ти ли е рано още да мислиш как си без гаджеее...![]()
![]()
Добре, само ми кажи за какво ти е??? Да има да пишеш после теми - аз я обичам, но тя ме пренебрегва или - какво да правя, приятелката ми май е бременна...Хич не ти и тряа![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Абе лапе, ти родители нямаш ли? К`во питаш нас? Питай родителите си, ко си седнала и ни губиш времето вече? Ко да му кажеш : Ей момченце, ще ми дадеш ли назаем памперса си, че моя се напълни от мислене ко да питам у интернет вместо да кажа на маминка какво ми е.Първоначално написано от elitoy11
П.С. На Анабел съм сърдит, щото не ме "затапи умно".![]()
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ми еи ся ше го изтрия съобщението и ше станеПървоначално написано от Twisted
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
Първоначално написано от elitoy11
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
не съм на 11Първоначално написано от danyrenesmee
благодаря че ме мислиш за симпатична
ми незнам ма според мен съм вече достатъчно голяма защото имам скайпа на sunshinepp и тя ми каза че първото й гадже е било на 13 и половина . според мен дали съм на 13 или на 13 1/2 няма никаква разлика но всеки си има собствено мнение и за теб съм малка а за мен съм вече достатъчно голяма
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ма ти да не ме помисли за момче или аз се бъркам?Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
а защо тя да ти казва?!Първоначално написано от elitoy11
хоии си питай аначерен и стига вече! няма ли да я заключат тая досадна тема..вече!?
![]()
I don`t care .. ;] ..
Търсенето ти приключи, прати ми снимки!![]()
Здравей![]()
Аз бях на 14,когато за първи път си имах приятел. И те съветвам да изчакаш,на всичко ще му дойде времето. Сега ще избързаш,ще постъпиш по детски с конкретното момче и ще съжаляваш. Резултата винаги е един и същ. Ти сподели,че приятелките ти имат "гаджета". Предполагам това допълнително те напира ?
Съвета ми е да разпускаш някак си със подходящи приятели и това ще остане на заден план. Не започвай с връзките толкова от рано. Аз не съжалявам ... но и не се гордея. Успех. :P