.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 370

Hybrid View

Повече от фен Аватара на c0ci
    Малка си за връзка,аз на твоите години даже не бях сигурна за предназначението на момчетата

П.С: първото ми "гадже" беше на 15

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Отиваш гола на училище и всички са твой

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    тва па нали мноу ше ми помогне
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    тва па нали мноу ше ми помогне

Тогава за къде си тръгнала?Седни си на дупето и не се връзвай какво ти е казал този-онзи.Всичко с времето си.

Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Абе ей annabelJB ще ти е** пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !

П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти Д**а и изчадието !
    are da te vidim we laino myhlqsalo
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Абе ей annabelJB ще ти е** пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !

П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти Д**а и изчадието !
    are da te vidim we laino myhlqsalo
    Ооо да, най-голямата 13 годишна серачка, тапо-слагачка и биячка се върна. Чудно ми е дали би казала тия всичките неща в лицето на някой??? И аз съм много смел в интернета!
    Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Вдигаш много летвата... като не си толкова хубава , няма и толко хубави момчета да се впечатляват от теб.

Затова виж , до къде ти е летвата и давай ти сама трябва да прецениш , а пък след време , ако дойде някои красавец.....(знаеш)

Град
    Измерение София
    Най-добрия съвет - обръсни си мустака
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Докато разсъждаваш по този начин няма да си намериш приятел.Тъпо е да си имаш гадже само защото и другите си имат.Като пораснеш още малко ще разбереш. Сега се стегни и наблягай над уроците,има време за всичко...не се притеснявай няма да ти избягат момчетата. Рано или късно и ти ще си хванеш гадже.Моето първо гадже беше когато бях на 14,но със сигурност не бях обсебена от идеята да си намеря приятел!

П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?!
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    виж , до къде ти е летвата
    Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на избор

Re: Как да си намеря гадже?

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Момчетата не харесват момичета с ниско или без никакво самочувствие
    Ама верно и хабер си нямаш какво привлича мъжете към жените. Не се опитвай да изхождаш от това, какво ти харесваш у мъжете.

ох... простотията се лее..

Цитирай Първоначално написано от milan4eto

П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?!
    am gre6i6 dai skype i shh ti dokajem..
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    виж , до къде ти е летвата
    Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на избор
    ama kato ne e kfo praim..?
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица
    домито

Цитирай Първоначално написано от domi98
    еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица
    браво.. не са измрели свестните деца

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    години, снимка?
    ако си от пловдив пиши .. ше те запозная с някой, неща

Цитирай Първоначално написано от Passalot

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди

Цитирай Първоначално написано от Kajo
    Цитирай Първоначално написано от Passalot

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди
    мерси не всички са изроди просто повечето са достатъчно тъпи да не осъзнават нещата аз съм на 15 нямал съм гадже и не ми трябва (засега)
    по темата : спри да четеш модни списания или да се водиш по идиотския начин на мислене на другите,че като нямаш гадже си задръстена или нещо подобно.а пък ако си достатъчно глупава и толкова много искаш гадже земи си 18+ педофил (не сички които ходят с по малки са но повечето) и си готова,но ще ги менкаш често и тогава сигорно ще си наи готината струва ли си ? оставям те натам ти си реши ако не можеш в търсачката има всичко

пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна ми тая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска

Град
    Wonderland/Lazy Town
    кво снимка си е сложил на мангал там па не се учудвам тва и ти да си!
    Ауууу имаме си и Кание Уест в сайта леле по Коледа стават чудеса...ем виж ся малката първо си на 11 времето да си имаш гаджета още не е дошло второ като съдя по езика който държиш и се заяждаш не мисля,че може да ти е лесно да си намериш и трето леко така тактично мисля че имаш некфи мн силни душевни разстройства айде УСПЕХ с "ГАДЖЕТАТА"

а стига бе пааак ли..

Повече от фен
    Град
    Sofiq

Re: Как да си намеря гадже?

Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    Имам сериозен проблем! (е не чак толкова) Нямам гадже!Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!Аз се оплаквах на мама,че никой не ме харесва и че нямам гадже,а тя ми вика че съм била малка! Ми тя така кат говори аз и баба да стана пак ще съм малка.Момчетата са твърде срамежливи за да си признаят че ме харесват (като гадже).Аз немога да направя 1-вата стъпка,защото ме е сттрах да не ме отблъснат.Когато харесвам момче гледам да разговарям повече с него и да му обръщам доста голямо внимание.Понякога се опитвам да му покажа,че ако ме харесва съм готова за връзка ама к'вот баба си знае т'ва си бае! Вече си мисля ,че съм най-грозното момиче на планетата,а за едно момиче загубата на самочувсвие е много лошо.Немога да си го върна като ми казват,че съм много хубаво момиче.И познайте кой ми го казва-мама,тате,баба и др. роднини!Вече изтерясах.Почнах да се регистрирам в какви ли не сайтове за запознанства и пак няма човек който да ме хареса.Писна ми!!! Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля? Благодаря предварително!
    По начина по който пишеш виждам че наистина си малка. "Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!"И кво ше ги праите тез момци? Ще се гушите в някоя градинка. То да си имаш гадже не е до това да си модерна и да не изоставаш със съученичките си. Аман от лапешки простотии. Вземи порасни!

Град
    Еййй,стига се заяждахте с детето И ние сме били такива на 11г.

С времето и тя ще си намери!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си