- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
Малка си за връзка,аз на твоите години даже не бях сигурна за предназначението на момчетата![]()
П.С: първото ми "гадже" беше на 15![]()
Отиваш гола на училище и всички са твой![]()
![]()
![]()
тва па нали мноу ше ми помогнеПървоначално написано от LadyV
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Първоначално написано от elitoy11
Тогава за къде си тръгнала?Седни си на дупето и не се връзвай какво ти е казал този-онзи.Всичко с времето си.
are da te vidim we laino myhlqsaloПървоначално написано от toncho883
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ооо да, най-голямата 13 годишна серачка, тапо-слагачка и биячка се върна. Чудно ми е дали би казала тия всичките неща в лицето на някой??? И аз съм много смел в интернета!Първоначално написано от annabelJB
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
Вдигаш много летвата... като не си толкова хубава , няма и толко хубави момчета да се впечатляват от теб.
Затова виж , до къде ти е летвата и давай ти сама трябва да прецениш , а пък след време , ако дойде някои красавец.....(знаеш)![]()
Най-добрия съвет - обръсни си мустака
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Докато разсъждаваш по този начин няма да си намериш приятел.Тъпо е да си имаш гадже само защото и другите си имат.Като пораснеш още малко ще разбереш. Сега се стегни и наблягай над уроците,има време за всичко...не се притеснявай няма да ти избягат момчетата. Рано или късно и ти ще си хванеш гадже.Моето първо гадже беше когато бях на 14,но със сигурност не бях обсебена от идеята да си намеря приятел!![]()
П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?!![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на изборПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Ама верно и хабер си нямаш какво привлича мъжете към жените. Не се опитвай да изхождаш от това, какво ти харесваш у мъжете.Първоначално написано от 3oPuTy
am gre6i6 dai skype i shh ti dokajem..Първоначално написано от milan4eto
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ama kato ne e kfo praim..?Първоначално написано от gret4ety
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.
П.С.-пиши на кирилица
домито
браво.. не са измрели свестните децаПървоначално написано от domi98
![]()
Слава богу, още ги има.Първоначално написано от danyrenesmee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ако си от пловдив пиши .. ше те запозная с някой, нещаПървоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изродиПървоначално написано от Passalot
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси не всички са изроди просто повечето са достатъчно тъпи да не осъзнават нещата аз съм на 15 нямал съм гадже и не ми трябва (засега)Първоначално написано от Kajo
по темата : спри да четеш модни списания или да се водиш по идиотския начин на мислене на другите,че като нямаш гадже си задръстена или нещо подобно.а пък ако си достатъчно глупава и толкова много искаш гадже земи си 18+ педофил (не сички които ходят с по малки са но повечето) и си готова,но ще ги менкаш често и тогава сигорно ще си наи готината струва ли си ? оставям те натам ти си реши ако не можеш в търсачката има всичко![]()
пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна митая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска
![]()
кво снимка си е сложил на мангал там па не се учудвам тва и ти да си!
Ауууу имаме си и Кание Уест в сайта леле![]()
по Коледа стават чудеса...ем виж ся малката първо си на 11 времето да си имаш гаджета още не е дошло второ като съдя по езика който държиш и се заяждаш не мисля,че може да ти е лесно да си намериш и трето леко така тактично мисля че имаш некфи мн силни душевни разстройства айде УСПЕХ с "ГАДЖЕТАТА"
![]()
![]()
![]()
![]()
По начина по който пишеш виждам че наистина си малка. "Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!"И кво ше ги праите тез момци? Ще се гушите в някоя градинка. То да си имаш гадже не е до това да си модерна и да не изоставаш със съученичките си. Аман от лапешки простотии. Вземи порасни!Първоначално написано от elitoy11
![]()
Еййй,стига се заяждахте с дететоИ ние сме били такива на 11г.
![]()
С времето и тя ще си намери!![]()