- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
На 13 е "малка за гаджета" ??![]()
![]()
![]()
НЕ, НЕ, НЕ ! Хора вие добре ли сте?? До ся нея обиждахте и тя "наивната" ви вярва и вярва, а вие се възползвахте и вместо да решите проблема и се подигравахте и се правихте на много важни
тя е "малка за гаджета" ами вие ? Много сте голями и опитни като сте на 14, 15 ХУХХ смешни сте бе . Та тя е на 13 и е "малка" а вече лапетата на по 9- 11 вече секс са правили...
Евала, а ся пускай тема : "Опааа, брйеменнъ съм!"Първоначално написано от elitoy11
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ахххх колко сте жалки
+Първоначално написано от Passalot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
спокойно, аз съм по-голяма от теб (не с много де) и си нямам гадже, пък не съм умряла, а пък още по-малко имам някакъв проблем.сега просто е модерно да си имаш гадже и да си на 11-12, ама това теб не бива да те бърка въобще.
утре ако всички ще скачат от 12 етаж, ти ще скачаш ли? и не бива да разсъждаваш, че непременно трабва да имаш. когато му дойде времето, ще имаш и ти.
![]()
п.п. не разбирам защо на някои хора им прави удоволствие да обиждат другите, но както и да е. и все пак: не е мило.
ne e typa temata ... sme6na e rofl ;]-Първоначално написано от elitoy11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях си от смях в тая тема...Анабел млЪкни шото си толкО прОста и жАлка,че няма на къдеАма айде няма да падам на твойто ниво..
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде разкажи за гаджето де![]()
И аз преди 2-3 години бях така бай дъ уейИзраства се.
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
оооооо боже пак ли беее... стига стига!!!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
еми сладък еПървоначално написано от 3motion
с 1 година по-голям от мен е и така... има кафява коса
черни очи висок е с 1,5 глава над мен
бе общо взето е супер сладък с чувство за хумор
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Наблегни на учението , научи се да пишеш правилно , изчакай да станеш на 12 поне и си намери сериозен приятел .Чувала съм ,че на тази възраст връзките вече са по-стабилни и хората са по-сериозни .
"Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля?" - има един канал лов и риболов там би могла да гледаш някое предаване ,което да ти помогне .Иначе така написано изречението се разбира ,че ще впечатляваш езерото .. и да , знам ,че изглежда дребнаво и заядливо , просто е по-добре да ти направи забележка някой във форум отколкото да продължаваш да се излагаш във форумите и извън тях
Най-често хубавите неща се получават тогава , когато не са очаквани. Спри да планираш и излез.
Или прати по едно лично на всички момичета от форума![]()
Eee ako si ot Pazardjik moje6 i da odari6 desetkata s men i as sum na 13.(seriozen sum)
Eli ot koi grad si?
хахахаха ти си мислиш че гаджето се взема ей тъй кат предмет то твоето това май си е детско привличане но как да си намеря гадже че момчетата трябва да идват и да те харесват но това не е от знаечениевсе пак не бързайда търсиш той сам си идва така че....но пак ще ти кажа нещо бъди себе си защото ако не си себе си може да те харесат но не такава каквато си това не си ти което се преструваш ако се преструваш и някой те харесва той ще харесва едната полвина от тебе тоест тази която не си ти а другата в която си себе си няма да знае че съществува така че не се намират а идват!уСПЕХ СЛАДКИШ!
К'во да кажа... пълен минус
Тегли си куршума и имигрирай
Мамка му, ти си макс на 13![]()
и един съвет: никой не би отказал секс![]()
Гледай си училището не е толкова важно да имаш гадже на тая възраст
Хм, темата е от 2009Но все пак мисля, че на въпроса що момичето си няма гадже отговорът се подразбира - доста селския й манталитет, типичното заяждане и тн...Да се надяваме, че е пораснала, пооправила се е и вече си има гадже
![]()
zdraveite az sum na 12 koito su6to e na dvanadeset da mi pi6e B-)