.
Отговор в тема
Страница 14 от 15 ПървиПърви ... 4101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 370
    forever alone :D
    Guest
    Според мен трябва да им обръщаш просто по-малко внимание лично аз много мразя като някое момиче не ми обръща внимание и си го поставям като цел.Или направи като мене просто си прегледай приятелите в facebook ако имаш такъв много бързо без да виждаш нищо и спри в твоя случай първото момче което ти се падне му пиши не гледай дали е хубаво или не нито дали е обвързан просто му пиши не е важно да ти хареса на пръв поглед важното е че може да си допаднете по характер
    ако не пробвай пак не се отказвай накрая ще намериш правилното момче с което да се обичате , А НЕ СЕГА ДА СИ ХВАНЕШ ПРОСТО "ГАДЖЕ"

MariyaG.
    Guest

Cool

Az sum na sushtoto mnenie na koeto e i maika ti, v dneshno vreme tineidjarite obsujdat samo tazi tema, a i vse nyakoga shte namerish svoqta polovinka ( eho tova ne e nai-vajnoto omg vmaniachili ste se na tema "gadje"....

ц

Много ми е интересно,вече 5 години след започването на темата,когато вече си по-зряла и на 18,предполагам и претърпяла доста любовни разочарования,още ли искаш да си намериш гадже?А,всички останали,които я обиждахте и стеснявахте границите на самочувствието и-не бяхте прави!Можеше просто да и дадете съвет или да не пишете нищо,все пак момичето помоли за съвет.Това я вълнуваше,това попита,не беше нужно да и се подигравате.Поставете се на нейно място-как бихте се почувствали,ако просто попитате за съвет,а то вместо съвет-обиди,подигравки,заяждания ...

stark21
    Guest
    здравейте аз съм момче на 14-15 години и искам да си намеря гадже от моето училище някакви предложения

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Защо пишем в тази тема, направена преди 5 години
    Иначе добре си се посмях, благодаря на този, който я "съживи"

LiquidCha0s777
    Guest
    Виж, ще си намериш когато ти дойде времето ( в предвид да си +18, а тия твоите са детинщини :Д

Супер фен Аватара на fanton1
    не знам защо всички на моята възрас и не само на моята се интересуват много много за гаджета не виждам нещо чак толкова важно да имаш да аз искам, но дали ще имам е друг въпрос ама според мен си е чиста тъпотия да се хванеш с първия/първата срешната само и само за да се каже, че имаш или поне моето виждане е такова

Много ми е интересно, накрая елито11 намери ли си гадже :Д :Д

zai4eto5
    Guest
    Oспокой се . Ще ти дам един савет , винаги изглейдай добре , но не се обличай като кифла бъди себеси . Ако имаш секси тяло не се срамувай да го покажеш момчетата обичат красиви и спретнати момичета с хубаво тяло . Прави си хубави прически , но не прекалено натруфени. Знай , че няма да си хванеш гайе от първия ден , но знай , че все някой ще те хареса.

Като гледам темата е от 2009 минали са 5 год сега е на 18 :Д И на мен също ми е интересно намери ли си гадже?

Menkata02
    Guest
    na kolko si i ot koi grad?

Ivayla16
    Guest
    Искам всички да знаят че щом се казва teenproblem значи не е за дъртофелници. Тези който пишат глупости да не се правят на мн.хитри,защото и те сигурно имат проблеми за които дълго можем да спорим. А и дали видяхте как първо всички я укуражаваха и един се изказа и после всички са негативни. Истински овци!

Супер фен Аватара на sladura89
    Може би проблема е в самочувствието! Освен това не разбирам защо ти е гадже само да ти вдига нервите!

Аз съм на 15 и нямам гадже , тя иска на 13 ... Еми мама правилно ти казва.

kolko pati ti kajat SNIMKA WE!

hristo98
    Guest
    moje naistina da si malka no mislish 4e drugite kato imat i ti trqqqq da imash

hristo98
    Guest

Wink

Цитирай Първоначално написано от DIMONNLISA Виж мнението
    Аз съм на 15 и нямам гадже , тя иска на 13 ... Еми мама правилно ти казва.
    prava si!!!!
    az sam na 16 i imam puk vie nqmaite

Здравейте видях темата и реших и аз да се включа.Аз съм на 20 и нямам гадже в момента и страдам в момента от 2 месечна раздяла скоро 3 месечна от втората ми любов.И аз си търся гадже и се отчайвам вече,че не мога да си намеря истинската любов.Майка ми се беше омъжила вече на моята възраст,а аз и това няма да направя след като никой не ме харесва или поне не си признават.Но нищо не мога да направя по въпроса.Ако някой може да помогне по въпроса да ми каже как да накарам някой да ме хареса ще съм благодарна.Напоследък съм склонна и да се самоубия ако не си намеря някой скоро.

Факта, че майка ти се е омъжила на 20 не е особено похвален. Не е нужно да вървиш по нейните стъпки. Апропо, ако приличаш на лелките в "Паричен салон" на СУ, наистина няма как да ти се помогне.

Всъщност проблема е,че приличам на малолетно момиче.Но не съм.

Цитирай Първоначално написано от Isaku-chan Виж мнението
    Здравейте видях темата и реших и аз да се включа.Аз съм на 20 и нямам гадже в момента и страдам в момента от 2 месечна раздяла скоро 3 месечна от втората ми любов.И аз си търся гадже и се отчайвам вече,че не мога да си намеря истинската любов.Майка ми се беше омъжила вече на моята възраст,а аз и това няма да направя след като никой не ме харесва или поне не си признават.Но нищо не мога да направя по въпроса.Ако някой може да помогне по въпроса да ми каже как да накарам някой да ме хареса ще съм благодарна.Напоследък съм склонна и да се самоубия ако не си намеря някой скоро.
    И аз съм в тази възраст и аз си нямам никого в момента... все още страдам от скорощна раздяла... 2 години ей така все едно за другия човек не значеха нищо и то ей така... и аз се отчайвам от времето... моята майка даже се е хванала с баща ми когато е била на 18 (такова е било времето) сега на твоята възраст са те имали (сигурно) и е доста страшничко от тази гледна точка. (Ако гледаш родителите си)... Но не трябва да го правиш, днешно време връзките никога не са продължителни, нито бракът, за явно някакво шантаво положение приятелството с предимства се приема нормално навсякъде... от колкото сериозната и нормалната връзка. И това е кофти, че всички днешно време преживяват връзките все едно утре, няма да ги има. А ти сигурно си от хората които искат последната сериозна връзка и това да не, да няма повече ужас и страх и да имаш някакво бъдеще. Не мисля, че никой не те харесва, може би по-скоро не са ти го казали/показали или все още няма такъв човек. Но винаги се намира. Аз не бързам в момента за гаджета, освен просто приятелка за разговор... Нищо, че се чувсвам адски самотно тези дни. И то до такава степен, че интересите ми, се струват безполезни неща. Приятелите ми ги няма, всеки се разпръсна навсякъде. Не може нито да поговориш с някой, нито да излезеш... И аз имах мераци да правя глупости, като това което казваш. Но е твърде страшно. Абе не е хубаво да го мислиш и правиш като цяло. И все пак ако си търсиш да споделиш нещо на някой, приятелите ти са до теб. Някои от тях могат да те разберат. А ако не могат... или просто ти е втръснало да си изливаш мъката на някой и нищо да не се получава... (както при мен), може просто да драснеш един два реда на лично. Бихме си уревали света взаимно.
    "The largest force is the faith."

Цитирай Първоначално написано от elderlydragon Виж мнението
    И аз съм в тази възраст и аз си нямам никого в момента... все още страдам от скорощна раздяла... 2 години ей така все едно за другия човек не значеха нищо и то ей така... и аз се отчайвам от времето... моята майка даже се е хванала с баща ми когато е била на 18 (такова е било времето) сега на твоята възраст са те имали (сигурно) и е доста страшничко от тази гледна точка. (Ако гледаш родителите си)... Но не трябва да го правиш, днешно време връзките никога не са продължителни, нито бракът, за явно някакво шантаво положение приятелството с предимства се приема нормално навсякъде... от колкото сериозната и нормалната връзка. И това е кофти, че всички днешно време преживяват връзките все едно утре, няма да ги има. А ти сигурно си от хората които искат последната сериозна връзка и това да не, да няма повече ужас и страх и да имаш някакво бъдеще. Не мисля, че никой не те харесва, може би по-скоро не са ти го казали/показали или все още няма такъв човек. Но винаги се намира. Аз не бързам в момента за гаджета, освен просто приятелка за разговор... Нищо, че се чувсвам адски самотно тези дни. И то до такава степен, че интересите ми, се струват безполезни неща. Приятелите ми ги няма, всеки се разпръсна навсякъде. Не може нито да поговориш с някой, нито да излезеш... И аз имах мераци да правя глупости, като това което казваш. Но е твърде страшно. Абе не е хубаво да го мислиш и правиш като цяло. И все пак ако си търсиш да споделиш нещо на някой, приятелите ти са до теб. Някои от тях могат да те разберат. А ако не могат... или просто ти е втръснало да си изливаш мъката на някой и нищо да не се получава... (както при мен), може просто да драснеш един два реда на лично. Бихме си уревали света взаимно.
    Аз не искам да остана сама нито да умра сама предпочитам да умра щастлива отколкото сама и нещастна.

Когато станеш на 40 и пак си сама, тогава е по-хубаво да се оплакваш, но тогава ти ще си си виновна, защото зад всеки ъгъл се крие нещо, което е по-близо до нас, но и толкова далече. Знаеш ли, че утре пича който си взима кафе от машината, може да е онзи който в ума му си вика, ех ако имах такова гадже. И просто ти го подминаваш и той теб, и никога няма да се замислите повече един за друг. И куп други такива случаи и неща. Ние в този сайт сме едни никои, прости хорица. Не можа да ти кажем, заповядаме какво да правиш, къде да ходиш, с какви хора да излизаш и т.н. Може просто да те тласнем към това което ти самата знаеш, но отбягваш да правиш. Дали ще е да кажеш, не тук се спира с глупавата любов, от утре нищо че съм сама и самотна и ще рева целия сват, ще стана и ще правя това което искам, не някой пич да те забие на място и да ти каже, о много си яка, и за времето което ти може да правиш нещо смислено, да го пропиляваш с неподходящия за теб човек. Затова хващай намирай си приятели, компания и излизайте. Правилния човек рано или късно ще дойде. И докато имаш приятели, които ще запълват мястото на самотата, любовта сама ще дойде с някой от новите хора в живота ти. И само не мисли и говори повече за умиране. Между другото писах ти на личен, ако искаш виж, ако не както ти дойде. Така, че по-спокойно, любовта може да е важен критерий в живота на някои хора, но ако заради нея платиш жестоката цена, от колкото да правиш това което обичаш... не си струва и ще съжаляваш ГОРЕ ГЛАВАТА!
    "The largest force is the faith."

Супер фен Аватара на sladura89
    Така е и ние самите трабва да вземем участие в това да намерим правилният човек, а не само да стоим и да чакаме той да ни забележи, защото това може и да не се случи или да ни забележи някой неподходящ!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Понякога е доста по - добре да си сам, отколкото с грешен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си