- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
а бе ти още ли продължаваш с тая тема за намирането на гаджето![]()
I don`t care .. ;] ..
не просто искам да ми кажете как да го впечатля вие досега не четохте ли кво питамПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
на вие ли ще ми говоришПървоначално написано от elitoy11
![]()
Чувствам се ВИП
![]()
освен със себе си не знам с кво друго ще го впечатлиш?! а що тряа да го впечатляваш?![]()
I don`t care .. ;] ..
не ти говора на вие а в множествено число за тия които не са разбрали още ми тряя да го впечатля за да не ме мисли за няква дет няма добри навици смис да ме харесаПървоначално написано от sunshinepp
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Първоначално написано от elitoy11
![]()
край стига толковА! аз приключих!
който има нерви, давайте..
![]()
..
I don`t care .. ;] ..
i koga shh e tfa nqkoga we kat pykne li basi neprokopsanicite q shvanete za kfo e temataПървоначално написано от 3oPuTy
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
ma kat te e otfratil totalno nas kfo ni dreme we laino momi4eto pita ne6to vie kfo po4vate tfa izob6to ne e po temata we maimyno ne6tastna aa svesti se 4e i nas ni otfra6tava6 ma nikoi ne ti go kaa nali weПървоначално написано от britzy
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
e sa shh te ohrana as ligla bila tq kat nikoi ne i pomaga se opitva tyka da napravi ne6ty i kat ne q poznaa6 kfo govori6 we iska6 li da te ohrana s dva ritnika i edin iymryk v zubite da te razkrasq malko e na tfa shh zaprili4a6Първоначално написано от 300
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
ei yrod e baa ti we psihopat ne6tasten pogledni se i togaa pi6i tyka se opitva da se pomogne s ne6to we laino grozno
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
ei yrod e baa ti we psihopat ne6tasten pogledni se i togaa pi6i tyka se opitva da se pomogne s ne6to we laino grozno
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ei durta4ko groznaa kfo na 11 ma mur6oo ne moje li da i e lybimo 4islo nenormalnice vu6lqsala ti vmesto da pi6e6 tyka vzemi se pogledni 4e pla6i6 horata ma ofco zaklanaПървоначално написано от ThedramaQueen
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ei durta4ko groznaa kfo na 11 ma mur6oo ne moje li da i e lybimo 4islo nenormalnice vu6lqsala ti vmesto da pi6e6 tyka vzemi se pogledni 4e pla6i6 horata ma ofco zaklanaПървоначално написано от ThedramaQueen
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ми ай аз искам да станем гаджета ко прайм ся?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ti si pojelai ot dqdo ti koleda da ne te dokopam 4e shh ti razbiq groznata mytra we sopolПървоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ситПървоначално написано от annabelJB
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
6to mislite 4e e malka we?!eeeeeeeeeeee ako ste na 100 malka e vie ne ste li bili we nenormalnici are prestanete da obijdate 6toto i as moga a kfo shh kaete?!Първоначално написано от lipsvashh_mi
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
мислим я за малка щото оная ми работа е по-голяма от алс то иПървоначално написано от annabelJB
а ти annabelJB някаква защитница на малки деца ли се явяваш ангел хранител?!![]()
I don`t care .. ;] ..
za neq e problem we ti kat si na 2 mnoy ti dreme o6te egati pi6eПървоначално написано от peshost
i razbiral na6iq
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ще кажа, че и ти си едно кухо и малоумно същество като нея :Д:ДПървоначално написано от annabelJB
![]()
не е истина просто колко много ме забавлява тая тема и мненията в нея ::Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
може да я запозная с основата ще си допаднат
че даже и много по-кухо просто и загубено..Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
awe laino mazno we tupi sa temite za tebe kat te ritna na mars shh frukne6 we prudlioooooooo! PROSTIQ SI TI NE6TASTNIKПървоначално написано от buuu
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ъъ!? тии си много тъпаПървоначално написано от annabelJB
![]()
I don`t care .. ;] ..
следвай инструкциитеПървоначално написано от annabelJB
1 вземи граната
2 пъхни си я в задника
3 махни предпазителя
4 падни по гъз