Имам сериозен проблем! (е не чак толкова) Нямам гадже!Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!Аз се оплаквах на мама,че никой не ме харесва и че нямам гадже,а тя ми вика че съм била малка! Ми тя така кат говори аз и баба да стана пак ще съм малка.Момчетата са твърде срамежливи за да си признаят че ме харесват (като гадже).Аз немога да направя 1-вата стъпка,защото ме е сттрах да не ме отблъснат.Когато харесвам момче гледам да разговарям повече с него и да му обръщам доста голямо внимание.Понякога се опитвам да му покажа,че ако ме харесва съм готова за връзка ама к'вот баба си знае т'ва си бае! Вече си мисля ,че съм най-грозното момиче на планетата,а за едно момиче загубата на самочувсвие е много лошо.Немога да си го върна като ми казват,че съм много хубаво момиче.И познайте кой ми го казва-мама,тате,баба и др. роднини!Вече изтерясах.Почнах да се регистрирам в какви ли не сайтове за запознанства и пак няма човек който да ме хареса.Писна ми!!! Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля? Благодаря предварително!