.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 370
    а бе ти още ли продължаваш с тая тема за намирането на гаджето
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    не просто искам да ми кажете как да го впечатля вие досега не четохте ли кво питам
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    не просто искам да ми кажете как да го впечатля вие досега не четохте ли кво питам
    на вие ли ще ми говориш Чувствам се ВИП

освен със себе си не знам с кво друго ще го впечатлиш?! а що тряа да го впечатляваш?
    I don`t care .. ;] ..

освен със себе си не знам с кво друго ще го впечатлиш?! а що тряа да го впечатляваш?
    не ти говора на вие а в множествено число за тия които не са разбрали още ми тряя да го впечатля за да не ме мисли за няква дет няма добри навици смис да ме хареса
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

не ти говора на вие а в множествено число за тия които не са разбрали още ми тряя да го впечатля за да не ме мисли за няква дет няма добри навици смис да ме хареса
    край стига толковА! аз приключих! който има нерви, давайте.. ..
    I don`t care .. ;] ..

Re: Как да си намеря гадже?

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Момчетата са твърде срамежливи за да си признаят че ме харесват (като гадже).
    Това просто ме разби
    А иначе,на колко години си,че майка ти мисли,че си малка за гадже?!

А по темата:Момчетата не харесват момичета с ниско или без никакво самочувствие ... Това (споре мен) ти е най-големия проблем На второ място е факта,че си вманиачена на тема "гадже" и чак започваш да избиваш комплекси Вземи се успокой малко Никой не се е родил с гадже ... Все някога и ти ще си хванеш
    i koga shh e tfa nqkoga we kat pykne li basi neprokopsanicite q shvanete za kfo e temata
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Mmm...kfo da kaja?...kefi me toa sait...mnoy me kefi da surfiram v neta...dygo kfo me kefi...mi to ima super mnoy ne6ta ma kfo vi zanimaam sq...aide bb i mnoy si vi lofkam (6egi4ka) xixixixi

Този подпис ме отврати тотално,изглеждаш ми няква лигава лапетийка.Дай снимка,години и ше видиме.А смени подписа-бати гадният е
    ma kat te e otfratil totalno nas kfo ni dreme we laino momi4eto pita ne6to vie kfo po4vate tfa izob6to ne e po temata we maimyno ne6tastna aa svesti se 4e i nas ni otfra6tava6 ma nikoi ne ti go kaa nali we
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от 300
    С риск да бъда ухранен: сигурно си някое тъпо лапе дет никой не иска да го погледне и пишиш тука да те надъхаме да те успокоим и да ти кажем че ще се оправиш
    e sa shh te ohrana as ligla bila tq kat nikoi ne i pomaga se opitva tyka da napravi ne6ty i kat ne q poznaa6 kfo govori6 we iska6 li da te ohrana s dva ritnika i edin iymryk v zubite da te razkrasq malko e na tfa shh zaprili4a6
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    С риск да бъда ухранен: сигурно си някое тъпо лапе дет никой не иска да го погледне и пишиш тука да те надъхаме да те успокоим и да ти кажем че ще се оправиш
    да, ама не

НЕ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИШ
    и не, няма да те успокояваме

ТИ СИ ТЪП УРОД

И смени тоя насран подпис, чее...

ei yrod e baa ti we psihopat ne6tasten pogledni se i togaa pi6i tyka se opitva da se pomogne s ne6to we laino grozno
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    да, ама не

НЕ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИШ
    и не, няма да те успокояваме

ТИ СИ ТЪП УРОД

И смени тоя насран подпис, чее...

ei yrod e baa ti we psihopat ne6tasten pogledni se i togaa pi6i tyka se opitva da se pomogne s ne6to we laino grozno
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    абе според мен си на 11. Смисъл, знам, че това не е най доброто доказателство, имайки предвид темата ти, но не се ли пишеш elitoy11?
    Много си се комплексирала, че нямаш гадже, което е много гадно - сега самочувствието ти ще пада все по-надолу и по-надолу. И кви са тия сдухльовци дето ги познаваш... Срам ги било. Според мен майка ти е права. Ти самата като чуеш "11 годишна" представяш ли си момиче с гадже?
    ei durta4ko groznaa kfo na 11 ma mur6oo ne moje li da i e lybimo 4islo nenormalnice vu6lqsala ti vmesto da pi6e6 tyka vzemi se pogledni 4e pla6i6 horata ma ofco zaklana
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    абе според мен си на 11. Смисъл, знам, че това не е най доброто доказателство, имайки предвид темата ти, но не се ли пишеш elitoy11?
    Много си се комплексирала, че нямаш гадже, което е много гадно - сега самочувствието ти ще пада все по-надолу и по-надолу. И кви са тия сдухльовци дето ги познаваш... Срам ги било. Според мен майка ти е права. Ти самата като чуеш "11 годишна" представяш ли си момиче с гадже?
    ei durta4ko groznaa kfo na 11 ma mur6oo ne moje li da i e lybimo 4islo nenormalnice vu6lqsala ti vmesto da pi6e6 tyka vzemi se pogledni 4e pla6i6 horata ma ofco zaklana
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ми ай аз искам да станем гаджета ко прайм ся?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
    пожелай си от дядо Коледа,напиши му писмо
    ti si pojelai ot dqdo ti koleda da ne te dokopam 4e shh ti razbiq groznata mytra we sopol
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
    пожелай си от дядо Коледа,напиши му писмо
    ti si pojelai ot dqdo ti koleda da ne te dokopam 4e shh ti razbiq groznata mytra we sopol
    сит
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    ае кат си намериш,ела ми намери и на мен
    Мале,за вас малките да сте за малко сами и вече изтерясвате!Нали знаеш има една реплика много вярна-По-добре сама,отколкото зле придружена....
    6to mislite 4e e malka we?!eeeeeeeeeeee ako ste na 100 malka e vie ne ste li bili we nenormalnici are prestanete da obijdate 6toto i as moga a kfo shh kaete?!
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    ае кат си намериш,ела ми намери и на мен
    Мале,за вас малките да сте за малко сами и вече изтерясвате!Нали знаеш има една реплика много вярна-По-добре сама,отколкото зле придружена....
    6to mislite 4e e malka we?!eeeeeeeeeeee ako ste na 100 malka e vie ne ste li bili we nenormalnici are prestanete da obijdate 6toto i as moga a kfo shh kaete?!
    мислим я за малка щото оная ми работа е по-голяма от алс то и

а ти annabelJB някаква защитница на малки деца ли се явяваш ангел хранител?!
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Офф стига с тези теми, стига вече. Като нямаш, нямаш и щом ти са казали, че си малка толкова. Ако искаш да изляза да ти търся, а? Егати вече...
    za neq e problem we ti kat si na 2 mnoy ti dreme o6te egati pi6e i razbiral na6iq
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

ще кажа, че и ти си едно кухо и малоумно същество като нея :Д:Д

не е истина просто колко много ме забавлява тая тема и мненията в нея ::Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    системата дегоба
    може да я запозная с основата ще си допаднат

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    ще кажа, че и ти си едно кухо и малоумно същество като нея :Д:Д

не е истина просто колко много ме забавлява тая тема и мненията в нея ::Д
    че даже и много по-кухо просто и загубено..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от buuu
    продължавай да пишеш още такива ТЪПИ теми и знаеш ли ... може пък да си намериш ..също така стой у вас и не излизай ииииизобщо
    [size=1]колко си проста напрао... думи няям
    awe laino mazno we tupi sa temite za tebe kat te ritna na mars shh frukne6 we prudlioooooooo! PROSTIQ SI TI NE6TASTNIK
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

продължавай да пишеш още такива ТЪПИ теми и знаеш ли ... може пък да си намериш ..също така стой у вас и не излизай ииииизобщо
    awe laino mazno we tupi sa temite za tebe kat te ritna na mars shh frukne6 we prudlioooooooo! PROSTIQ SI TI NE6TASTNIK
    ъъ!? тии си много тъпа
    I don`t care .. ;] ..

Град
    системата дегоба
    следвай инструкциите

1 вземи граната

2 пъхни си я в задника

3 махни предпазителя

4 падни по гъз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си