- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
dy6a gledai da ne te ydo6a tyka dryg osven tebe det e zle ne vijdam!ma si..are da ne kaam 4e bebety shh se obidiПървоначално написано от giveupbitch
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
да та кълвът кокошкиПървоначално написано от annabelJB
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
mata kosmata ti e glavata!Първоначално написано от 300
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
zablydeno..awe adski elementarni ste we ot pra erata li se vzehte are mislete kfo pi6ete i 4e taka i smukvate samo4ystvieto weПървоначално написано от chocolatee
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
когато си търсиш гадже, няма под дърво и камък,а когато си заета ти се лепят като мухи на мед,това е по закона на гадостите...![]()
![]()
![]()
![]()
тая сега ще цитира всички коментари и ще ги псува :Д:Д
бати децата :Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ми и твойто ще свалим като ти гледам акъла няма да е трудноПървоначално написано от annabelJB
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и аз това се замислих ноо има над 100 коментара..повечето нейни..да се надяваме, че скоро ще се умори..Първоначално написано от smiirnoff
I don`t care .. ;] ..
are da vidim kak shh q nakara6 da pi6e na kirilica we! zlence- pone ne e kat tebe lainenceПървоначално написано от Snickers
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Първоначално написано от smiirnoff
+1!![]()
![]()
![]()
![]()
тая темичка верно е много забавна...
авторката - спри да мислиш за гаджета и си сядай на задника да учиш, 7 клас си сигурно и ще влизаш в гимназия...
анабел(защитничката) - 1во - пиши на кирилица и 2ро - спри да отправяш заплахи и обиди към хора, които дори не познаваш...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ei pogledni se kfa si ma ofco zagybenaПървоначално написано от smiirnoff
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
разотивай се ша викна тузароПървоначално написано от annabelJB
are zemi se skrii 4e subirat boklykaПървоначално написано от PsychologicalDisorder
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
![]()
![]()
![]()
оуу не не не
ТОВА Е НОВАТА ТЕМА ЗА МАГИИ :д
дори е по - забавна :Д:Д![]()
Анна Тихомирова Томова?Първоначално написано от annabelJB
iska6 li po malko i ot dvete \Първоначално написано от PsychologicalDisorder
/
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
iska6 li na men da mi se otdade s 1 iymryk maПървоначално написано от sunshinepp
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
![]()
продължава да цитира :Д:Д:Д![]()
em dosta trydno shh vi e kat ste takiq boklyci ot kofata zetiПървоначално написано от haritov
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
mnoy mi e interesno kak shh me nakara6Първоначално написано от gabi_94
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
защо ли някои хора биват наказвани с мълчание?Първоначално написано от annabelJB
е да ама аз кат нямам гадже как да ми се лепят момчета?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
glei go shh vika toq ne moje6 li sam da se opraa6 s 1 momi4e we ako po4vame kat bebetata shh vikna roiПървоначално написано от haritov
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
мисля че се сещам коя си но ако си ти жалкоПървоначално написано от annabelJB
![]()