.
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 370
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff

оуу не не не
    ТОВА Е НОВАТА ТЕМА ЗА МАГИИ :д

дори е по - забавна :Д:Д
    ma ti kurti6 i 6to ne shh otgovora na vs kat nqq dryg svesten 4ovek tyka
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    a ti pa PsychologicalDisorder da ne si po razli4en ot mene? are da te vida kolko si i ti kat mene "krasiv"! kvo sa 6e se obijdame li s tebe,a? ako se smqta6 za mnoy po krasiv ot men nqma lo6o ma kat te gledam kuv si prost!! kakto se kazva zdrave,sila,dyx, a v glavata kyx! toq koito go e izmislil tva qvno za tebe e govorel!
    я, трай, бе... УРОД

и пиши на кирилица, боклукЧ
    are zemi se skrii 4e subirat boklyka
    Анна Тихомирова Томова?
    ne annabel sum
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

оуу не не не

даа, ти си най - свестният човек тук :Д:Д

ама си и най - кухия :Д:Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    6to mislite 4e e malka we?!eeeeeeeeeeee ako ste na 100 malka e vie ne ste li bili we nenormalnici are prestanete da obijdate 6toto i as moga a kfo shh kaete?!
    ще кажа, че и ти си едно кухо и малоумно същество като нея :Д:Д

не е истина просто колко много ме забавлява тая тема и мнениата в нея ::Д

+1! тая темичка верно е много забавна...

авторката - спри да мислиш за гаджета и си сядай на задника да учиш, 7 клас си сигурно и ще влизаш в гимназия...
    анабел(защитничката) - 1во - пиши на кирилица и 2ро - спри да отправяш заплахи и обиди към хора, които дори не познаваш...
    mnoy mi e interesno kak shh me nakara6
    ми вие тука защо мене ме обиждате а? аре са да видим тука дали можеш да понесеш такива обиди?
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Анабел какво искаш да постигнеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Пусни обява ..

ми не се обиждай :Д

оуу не не не

даа, ти си най - свестният човек тук :Д:Д

ама си и най - кухия :Д:Д
    ми да по свестна е от тебе баси кво сички тука ме нападат не е куха за разлика от тебе знае какво означава приятел а ти явно не знаеш смей се ти смей се накрая щи изпопадат зъбите ако продължаваш да ме обиждаш
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

че тя случайно да ми е приятелка :Д
    мен к'во ме интересува к'ва е
    тръгнала тука да ми обижда целия форум, а всъщност и тя е една малка пикла

ама аз няма к'во да обиждам 'виртуални хора'
    нито сте ми приятели
    нито нищо

аз просто си продължавам да се забавлявам на простотии, които ръсите, за да разберете, че не гаджето е най - важното
    и че не трябва да си хващаш, само защото и други имат гадже
    като го разберете това
    и не пускате абсолютно кухите теми, лишени от всякакъв смисъл
    тогава ще имате минимално 'основание' да обиждате и т.н

а като гледам това още не се е случило, така че аз си продължавам да се забавлявам, колкото и да обиждате ^^

:d

иска да видите какво е другите да ви се подиграват и да ви обиждат?аз с какво съм заслужила това?един тука куде дса се застъпи за мене и вече другите побесняха щот ако си имате някви приятели който да ви помагат и защитават е напрао тва шее чудото на века!
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

Град
    системата дегоба
    иска да видите какво е другите да ви се подиграват и да ви обиждат?аз с какво съм заслужила това?един тука куде дса се застъпи за мене и вече другите побесняха щот ако си имате някви приятели който да ви помагат и защитават е напрао тва шее чудото на века!
    мене що не ме нападат?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

хората ти се подиграват, за да разбереш, че си още глупава (не, тук не трябва да се обиждаш) да правиш подобни изказвания и да си търсиш гадже, щото другите си имат о.О

еми айде другите като почнат да убиват и ти да убиваш о.О

че тя случайно да ми е приятелка :Д
    мен к'во ме интересува к'ва е
    тръгнала тука да ми обижда целия форум, а всъщност и тя е една малка пикла

1во не е пикла 2ро кат обижда хората тука тва означава че е единствения човек който има смелоста да каже на всички ви какви гадняри сте всъщност и ако се мислите за нещо повече от нея е жестоко се лъжете
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

1во не е пикла 2ро кат обижда хората тука тва означава че е единствения човек който има смелоста да каже на всички ви какви гадняри сте всъщност и ако се мислите за нещо повече от нея е жестоко се лъжете
    аз определено се мисля за нещо повече от нея, просто щото не съм тръгнала да обиждам и отправям тъпи заплахи, към хора, които дори не познавам

СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ И ХОДЕТЕ ДА УЧИТЕ !

мене що не ме нападат?
    ми от де да те знам кат има някой нов и вие веднага тръгвате да се заяждате и са ако си мислите че ми казвате истината че съм глупава и други от сорта а и НЕ МОЖЕТЕ да манипулирате по малите от вас дреме ми нма мене че сте по големи ма акъла ви кат н 2 годишни лапетии
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

Град
    системата дегоба
    мене що не ме нападат?
    ми от де да те знам кат има някой нов и вие веднага тръгвате да се заяждате и са ако си мислите че ми казвате истината че съм глупава и други от сорта а и НЕ МОЖЕТЕ да манипулирате по малите от вас дреме ми нма мене че сте по големи ма акъла ви кат н 2 годишни лапетии
    аз имам 4 ацц тук и никой не знае че са на един и същ човек ама никога не са ме нападали и аз съм бил нов

Стига наистина, СПРЕТЕ СЕ :Д

хората ти се подиграват, за да разбереш, че си още глупава (не, тук не трябва да се обиждаш) да правиш подобни изказвания и да си търсиш гадже, щото другите си имат о.О

еми айде другите като почнат да убиват и ти да убиваш о.О
    а са па глупава ме изкарахте аре бе тва край няма ли?търся сигадже да и не съм се вманиачила в тва другите си имат да и кат знаят че аз нямам и се на пук се фукат кой били зарязали и с кой се били целували ауе мамка му писна ми ти кат не знаеш кво е хич не ти пука нали
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

аз определено се мисля за нещо повече от нея, просто щото не съм тръгнала да обиждам и отправям тъпи заплахи, към хора, които дори не познавам

СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ И ХОДЕТЕ ДА УЧИТЕ !
    ми ти си мисли така ма си го набий в главата не си!!!
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти

е и аз съм била на твоите години (даже не беше и много далече :Д), и аз не съм имала гадже, ама не съм примирала за гаджета
    на всеки ще му дойде времето, бе
    стига сте се вайкали с тия гаджета
    ти сега ще искаш, ама кат оси намериш ще видиш, че всичко е розово :Д:Д

сега си имаш други работи за гледане, не е гаджето единствената цел в живота ^^

повече съм, и щом като съм го написала, значи го твърдя ИЗЦЯЛО
    имам си достойнство, а не съм като нея да псувам и да нареждам всички, щото са обидили приятелката ми о.О

бати кухото, чесТно

Супер фен Аватара на FancyGirl
    2 литра греяна кайсиева ракия + туршия + 2 филии циганска баница + свинско задушено с пача
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    не ме интересува дали си инат или си магаре
    q pro4eti kfo e kaala tq ma patkoooo
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    Разград
    ХХхаха, скъсах се да се хиля, супер тема, не, момиче, не си обсебена по "гаджетата". За мен ако напишеш тема на 13 години, в която много отчаяно се чудиш как да си намериш "гадже", значи си обсебена. Аз казвам всички да излезем по градовете си и да и търсим гадже, щото тя явно това очаква да направим. Ама извикай всичките си приятели да цитират коментари и да псуват, щото Анабел не може да се оправи самичка. А "защитничката" - моля те и мен ме "затапи умно" щото се регистрирах във форума, за да пиша тука, така че не ми оставяй коментара празен.
    А м-у другото : "Циганите имат специална дума за „нециганин”

Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:

„Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Така, че късмет с намирането на "дивака"
    Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    аз как да разбера дали едно мопмче ме хар?
    Пробвай да пораснеш още 1-2 годинки.След това пусни пак тема,ако нещо неразбираш.
    ma ti tupa li si tq e na 13 kfo iska6 o6te da e bez gaje li na kolko trqq da stane we hora
    ne me razbiraite pogre6nno smis ne sum 4ovek koito obi4a da spori prosto pi6ete po temata i prestanete da obijdate 6toto nqq da se otkaja
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове