- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
ma ti kurti6 i 6to ne shh otgovora na vs kat nqq dryg svesten 4ovek tykaПървоначално написано от smiirnoff
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
ne annabel sumПървоначално написано от haritov
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
даа, ти си най - свестният човек тук :Д:ДПървоначално написано от annabelJB
ама си и най - кухия :Д:Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ми вие тука защо мене ме обиждате а? аре са да видим тука дали можеш да понесеш такива обиди?Първоначално написано от annabelJB
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Анабел какво искаш да постигнеш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми не се обиждай :Д
ми да по свестна е от тебе баси кво сички тука ме нападат не е куха за разлика от тебе знае какво означава приятел а ти явно не знаеш смей се ти смей се накрая щи изпопадат зъбите ако продължаваш да ме обиждашПървоначално написано от smiirnoff
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
![]()
че тя случайно да ми е приятелка :Д
мен к'во ме интересува к'ва е
тръгнала тука да ми обижда целия форум, а всъщност и тя е една малка пикла
ама аз няма к'во да обиждам 'виртуални хора'
нито сте ми приятели
нито нищо
:Д
аз просто си продължавам да се забавлявам на простотии, които ръсите, за да разберете, че не гаджето е най - важното
и че не трябва да си хващаш, само защото и други имат гадже
като го разберете това
и не пускате абсолютно кухите теми, лишени от всякакъв смисъл
тогава ще имате минимално 'основание' да обиждате и т.н
а като гледам това още не се е случило, така че аз си продължавам да се забавлявам, колкото и да обиждате ^^
:d
иска да видите какво е другите да ви се подиграват и да ви обиждат?аз с какво съм заслужила това?един тука куде дса се застъпи за мене и вече другите побесняха щот ако си имате някви приятели който да ви помагат и защитават е напрао тва шее чудото на века!Първоначално написано от haritov
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
мене що не ме нападат?Първоначално написано от elitoy11
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хората ти се подиграват, за да разбереш, че си още глупава (не, тук не трябва да се обиждаш) да правиш подобни изказвания и да си търсиш гадже, щото другите си имат о.ОПървоначално написано от elitoy11
еми айде другите като почнат да убиват и ти да убиваш о.О
че тя случайно да ми е приятелка :Д
мен к'во ме интересува к'ва е
тръгнала тука да ми обижда целия форум, а всъщност и тя е една малка пикла
1во не е пикла 2ро кат обижда хората тука тва означава че е единствения човек който има смелоста да каже на всички ви какви гадняри сте всъщност и ако се мислите за нещо повече от нея е жестоко се лъжете
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
аз определено се мисля за нещо повече от нея, просто щото не съм тръгнала да обиждам и отправям тъпи заплахи, към хора, които дори не познавамПървоначално написано от elitoy11
СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ И ХОДЕТЕ ДА УЧИТЕ !
ми от де да те знам кат има някой нов и вие веднага тръгвате да се заяждате и са ако си мислите че ми казвате истината че съм глупава и други от сорта а и НЕ МОЖЕТЕ да манипулирате по малите от вас дреме ми нма мене че сте по големи ма акъла ви кат н 2 годишни лапетииПървоначално написано от haritov
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
аз имам 4 ацц тук и никой не знае че са на един и същ човек ама никога не са ме нападали и аз съм бил новПървоначално написано от elitoy11
![]()
Стига наистина, СПРЕТЕ СЕ :Д
а са па глупава ме изкарахте аре бе тва край няма ли?търся сигадже да и не съм се вманиачила в тва другите си имат да и кат знаят че аз нямам и се на пук се фукат кой били зарязали и с кой се били целували ауе мамка му писна ми ти кат не знаеш кво е хич не ти пука налиПървоначално написано от smiirnoff
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ми ти си мисли така ма си го набий в главата не си!!!Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
е и аз съм била на твоите години (даже не беше и много далече :Д), и аз не съм имала гадже, ама не съм примирала за гаджета
на всеки ще му дойде времето, бе
стига сте се вайкали с тия гаджета
ти сега ще искаш, ама кат оси намериш ще видиш, че всичко е розово :Д:Д
сега си имаш други работи за гледане, не е гаджето единствената цел в живота ^^
повече съм, и щом като съм го написала, значи го твърдя ИЗЦЯЛО
имам си достойнство, а не съм като нея да псувам и да нареждам всички, щото са обидили приятелката ми о.О
бати кухото, чесТно
2 литра греяна кайсиева ракия + туршия + 2 филии циганска баница + свинско задушено с пача![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
q pro4eti kfo e kaala tq ma patkooooПървоначално написано от sunshinepp
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
ХХхаха, скъсах се да се хиля, супер тема, не, момиче, не си обсебена по "гаджетата". За мен ако напишеш тема на 13 години, в която много отчаяно се чудиш как да си намериш "гадже", значи си обсебена. Аз казвам всички да излезем по градовете си и да и търсим гадже, щото тя явно това очаква да направим.Ама извикай всичките си приятели да цитират коментари и да псуват, щото Анабел не може да се оправи самичка. А "защитничката" - моля те и мен ме "затапи умно" щото се регистрирах във форума, за да пиша тука, така че не ми оставяй коментара празен.
А м-у другото : "Циганите имат специална дума за „нециганин”
Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:
„Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Така, че късмет с намирането на "дивака"![]()
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ma ti tupa li si tq e na 13 kfo iska6 o6te da e bez gaje li na kolko trqq da stane we horaПървоначално написано от Nellynka
ne me razbiraite pogre6nno smis ne sum 4ovek koito obi4a da spori prosto pi6ete po temata i prestanete da obijdate 6toto nqq da se otkaja
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go