- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
kfo shh mi naprai6 we are kaji posmei da me dokosne6 i shh sujelqq6 4e si se rodilПървоначално написано от haritov
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
ti ne shvana li 4e se vijda kfo pi6e6 i ako as sum kyha na teb kude ti e glavata....Първоначално написано от smiirnoff
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
да така е недей, чее.. някакъв гоооооооооооооооооооооооо оолям ще ти пише по скайпа да ти каже да не се занимаваш..иии ще стане много много лошо..Първоначално написано от annabelJB
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
be ti si...ako ne za6titi6 priqtelite si kfa si k*rva dolna i ako spored teb psyam horata sega druj se da ne padne6 kat me se razdraznq na 100 %Първоначално написано от smiirnoff
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
pikla shh vika6 na maika ti qsno li e maПървоначално написано от sunshinepp
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
hora vs tiq otgovori gi pi6a 6toto ne razbrahte 4e celta ne e da obijdate a da pomognete! sa kfo li si pomislihte za mene..ne 4e mn mi dreme poprincip ne sum takuf 4ovek ma predstavete si nekfa tulpa horica da obijdat 4ovek koito vi kefi nqq li da napraite ne6ty?! lesno izbyhvam i tfa e koeto napraih nadqqm se da sprete 6toto NE TFA E CELTA
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Йеее, най-уникалната 13 годишна побойница ме затапи брутално!!!Първоначално написано от annabelJB
![]()
Ама айде решете познавате ли се или не? Обаче, сбърках, не и трябва са вика други, тя Анабел се справя доста добре!
![]()
![]()
А м-у другото, не, не съм циганин, просто се интересувам и чета, нещо, което ти не можеш, щото "тепърва влизаш в пубертета", само не забравяй да направиш и ти тема"как да си фанъ гаджи?", "Куга щи ми почни мензисъ", "Можи ли да са сексам, вечи съм на 14" и "ши ми излези ли цирей на задникъ?", плюс това " lesno izbyhvam i tfa e koeto napraih nadqqm se da sprete 6toto NE TFA E CELTA", ами и аз лесно избухвам, ама не съм тръгнал да отговарям на всички коментари с тъпи псувни, от които никой не се плаши, заради тъпата ми приятелка, която не може да живее без "гаджи", ами аз съм на 15 и аз нямам. Не съм тръгнал обаче да влизам по сайтове за запознанства и да пиша тъпи теми в сайтове. Очаквам нова "тапа", Анабел!
![]()
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
Регистрирай се в svekurva.net
ох, как се наспах .. 3 часа сън и сега малко да се посмея, за да се разсъня ^^
.. таа, още ли продължавате :Д ?!
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ами всъщност бях сигурно, че или продължават, или вече са я направили спам темичка :Д
ама първото скоро ще го последва второто ^^
![]()
и да, наистина започни да спиш, знаеш ли колко е хубаво ^^
днес ме мързеше да правя каквото и да е, освен да ям де :Д, и реших да легна с котката ми ии след 10 минути заспах и ТРИ часа сънувах простотии ^^
:d
отивам да ти търся![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ОмГ .. темата е просто брутална ... можеш да умреш от смях ... но както и да е, не е по темата.
1во на 13 ..верно си малка .. щом толкова си решила да предложиш ТИ на някой .. предложи му (но сигурно ще те отреже)
2ро .. я някой да ми даде снимка да я видя martin669@abv.bg
3то що ли тука този ангел пазител нещо ме съмнява?! Дали не си ти с друга регистрация, с толкова разбито самочувствие, че си решила сама да се защитиш от името на другите?!
Абе ей annabelJB ще ти еба пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !
П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти деба и изчадието !
през google.bg
и аз съм на това мнение..ии нещо много лъжи много нещо. Хем оная Елитоу по скъйп ми обяснява, че били приятелки и тая имала същия проблем с намиране на гадже после другата разправя, че се видяли един път в мола..Първоначално написано от wrety
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ако можех да разбера нещо от цялата тема ....
Ние сме лошите в страшния филм... тъй пожела си съдбата... [!]
Ам да бе ... съмнително е, то толкоз лъжи толкоз нещо, че чак е забрайла горката на кой какво е казала, пук да се видят един път в мола и чак проблемите да си кажат ... ебаси бързитеПървоначално написано от sunshinepp
btw я ми прати пика да я видя, юо и чак толкоз голям проблема.
аа не всъщност.. не е хубаво да пращам чужди снимки на ляво и на дясно още повече, че е дете!Първоначално написано от sunshinepp
I don`t care .. ;] ..
пфу пфу
още ли се занимавате :Д:Д
![]()
ето редактирах го пробвай сега
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
are da te vidim we mur6oooooo mnoy si nahakan ne6 aПървоначално написано от toncho883
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go