.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 370
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    a ti pa PsychologicalDisorder da ne si po razli4en ot mene? are da te vida kolko si i ti kat mene "krasiv"! kvo sa 6e se obijdame li s tebe,a? ako se smqta6 za mnoy po krasiv ot men nqma lo6o ma kat te gledam kuv si prost!! kakto se kazva zdrave,sila,dyx, a v glavata kyx! toq koito go e izmislil tva qvno za tebe e govorel!

зленце

и между другото, КИРИЛИЦАТА е задължителна)
    are da vidim kak shh q nakara6 da pi6e na kirilica we! zlence- pone ne e kat tebe lainence
    разотивай се ша викна тузаро
    glei go shh vika toq ne moje6 li sam da se opraa6 s 1 momi4e we ako po4vame kat bebetata shh vikna roi
    мисля че се сещам коя си но ако си ти жалко
    kfo shh mi naprai6 we are kaji posmei da me dokosne6 i shh sujelqq6 4e si se rodil
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff

оуу не не не
    ТОВА Е НОВАТА ТЕМА ЗА МАГИИ :д

дори е по - забавна :Д:Д
    ma ti kurti6 i 6to ne shh otgovora na vs kat nqq dryg svesten 4ovek tyka
    даа, ти си най - свестният човек тук :Д:Д

ама си и най - кухия :Д:Д
    ti ne shvana li 4e se vijda kfo pi6e6 i ako as sum kyha na teb kude ti e glavata....
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    smiirnoff, защо въобще се занимаваш !?

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    a ti pa PsychologicalDisorder da ne si po razli4en ot mene? are da te vida kolko si i ti kat mene "krasiv"! kvo sa 6e se obijdame li s tebe,a? ako se smqta6 za mnoy po krasiv ot men nqma lo6o ma kat te gledam kuv si prost!! kakto se kazva zdrave,sila,dyx, a v glavata kyx! toq koito go e izmislil tva qvno za tebe e govorel!

зленце

и между другото, КИРИЛИЦАТА е задължителна)
    are da vidim kak shh q nakara6 da pi6e na kirilica we! zlence- pone ne e kat tebe lainence
    разотивай се ша викна тузаро
    glei go shh vika toq ne moje6 li sam da se opraa6 s 1 momi4e we ako po4vame kat bebetata shh vikna roi
    мисля че се сещам коя си но ако си ти жалко
    kfo shh mi naprai6 we are kaji posmei da me dokosne6 i shh sujelqq6 4e si se rodil
    да така е недей, чее.. някакъв гоооооооооооооооооооооооо оолям ще ти пише по скайпа да ти каже да не се занимаваш..иии ще стане много много лошо..
    I don`t care .. ;] ..

повече съм, и щом като съм го написала, значи го твърдя ИЗЦЯЛО
    имам си достойнство, а не съм като нея да псувам и да нареждам всички, щото са обидили приятелката ми о.О

бати кухото, чесТно
    be ti si...ako ne za6titi6 priqtelite si kfa si k*rva dolna i ako spored teb psyam horata sega druj se da ne padne6 kat me se razdraznq na 100 %
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

по повод коментара ти за това дали съм писал нещо смешно или не - това не е хумор в този вид, а ирония към теб.

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    ох мале страхотна лекция просто и пак казвам тая тема не тряя да се казва как даси намеря гадже а как да впечатля момче не съм обсебена пак казвам и ще го казвам докато вие ми твърдите обратното
    а първият ти пост, бе пиклооо?
    pikla shh vika6 na maika ti qsno li e ma
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Тука се пише на кирилица ..

hora vs tiq otgovori gi pi6a 6toto ne razbrahte 4e celta ne e da obijdate a da pomognete! sa kfo li si pomislihte za mene.. ne 4e mn mi dreme poprincip ne sum takuf 4ovek ma predstavete si nekfa tulpa horica da obijdat 4ovek koito vi kefi nqq li da napraite ne6ty?! lesno izbyhvam i tfa e koeto napraih nadqqm se da sprete 6toto NE TFA E CELTA
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от Passalot
    ХХхаха, скъсах се да се хиля, супер тема, не, момиче, не си обсебена по "гаджетата". За мен ако напишеш тема на 13 години, в която много отчаяно се чудиш как да си намериш "гадже", значи си обсебена. Аз казвам всички да излезем по градовете си и да и търсим гадже, щото тя явно това очаква да направим. Ама извикай всичките си приятели да цитират коментари и да псуват, щото Анабел не може да се оправи самичка. А "защитничката" - моля те и мен ме "затапи умно" щото се регистрирах във форума, за да пиша тука, така че не ми оставяй коментара празен.
    А м-у другото : "Циганите имат специална дума за „нециганин”

Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:

„Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Така, че късмет с намирането на "дивака"
    myhlio eli ne me e vikala dori ne se poznavame a pa ti 6tot si ciganin i mnoy znae6
    Йеее, най-уникалната 13 годишна побойница ме затапи брутално!!! Ама айде решете познавате ли се или не? Обаче, сбърках, не и трябва са вика други, тя Анабел се справя доста добре! А м-у другото, не, не съм циганин, просто се интересувам и чета, нещо, което ти не можеш, щото "тепърва влизаш в пубертета", само не забравяй да направиш и ти тема"как да си фанъ гаджи?", "Куга щи ми почни мензисъ", "Можи ли да са сексам, вечи съм на 14" и "ши ми излези ли цирей на задникъ?", плюс това " lesno izbyhvam i tfa e koeto napraih nadqqm se da sprete 6toto NE TFA E CELTA", ами и аз лесно избухвам, ама не съм тръгнал да отговарям на всички коментари с тъпи псувни, от които никой не се плаши, заради тъпата ми приятелка, която не може да живее без "гаджи", ами аз съм на 15 и аз нямам. Не съм тръгнал обаче да влизам по сайтове за запознанства и да пиша тъпи теми в сайтове. Очаквам нова "тапа", Анабел!
    Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Повече от фен Аватара на suantito
    Регистрирай се в svekurva.net

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

ох, как се наспах .. 3 часа сън и сега малко да се посмея, за да се разсъня ^^

.. таа, още ли продължавате :Д ?!

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

ами всъщност бях сигурно, че или продължават, или вече са я направили спам темичка :Д

ама първото скоро ще го последва второто ^^

и да, наистина започни да спиш, знаеш ли колко е хубаво ^^
    днес ме мързеше да правя каквото и да е, освен да ям де :Д, и реших да легна с котката ми ии след 10 минути заспах и ТРИ часа сънувах простотии ^^

:d

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    отивам да ти търся
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Shumen
    ОмГ .. темата е просто брутална ... можеш да умреш от смях ... но както и да е, не е по темата.
    1во на 13 ..верно си малка .. щом толкова си решила да предложиш ТИ на някой .. предложи му (но сигурно ще те отреже)
    2ро .. я някой да ми даде снимка да я видя martin669@abv.bg
    3то що ли тука този ангел пазител нещо ме съмнява?! Дали не си ти с друга регистрация, с толкова разбито самочувствие, че си решила сама да се защитиш от името на другите?!

Абе ей annabelJB ще ти еба пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !

П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти деба и изчадието !

Мега фен
    Град
    Earth...
    през google.bg

Цитирай Първоначално написано от wrety
    ОмГ .. темата е просто брутална ... можеш да умреш от смях ... но както и да е, не е по темата.
    1во на 13 ..верно си малка .. щом толкова си решила да предложиш ТИ на някой .. предложи му (но сигурно ще те отреже)
    3то що ли тука този ангел пазител нещо ме съмнява?! Дали не си ти с друга регистрация, с толкова разбито самочувствие, че си решила сама да се защитиш от името на другите?!
    и аз съм на това мнение..ии нещо много лъжи много нещо. Хем оная Елитоу по скъйп ми обяснява, че били приятелки и тая имала същия проблем с намиране на гадже после другата разправя, че се видяли един път в мола..
    I don`t care .. ;] ..

ако можех да разбера нещо от цялата тема ....
    Ние сме лошите в страшния филм... тъй пожела си съдбата... [!]

Град
    Shumen
    и аз съм на това мнение..ии нещо много лъжи много нещо. Хем оная Елитоу по скъйп ми обяснява, че били приятелки и тая имала същия проблем с намиране на гадже после другата разправя, че се видяли един път в мола..
    Ам да бе ... съмнително е, то толкоз лъжи толкоз нещо, че чак е забрайла горката на кой какво е казала, пук да се видят един път в мола и чак проблемите да си кажат ... ебаси бързите btw я ми прати пика да я видя, юо и чак толкоз голям проблема.

Ам да бе ... съмнително е, то толкоз лъжи толкоз нещо, че чак е забрайла горката на кой какво е казала, пук да се видят един път в мола и чак проблемите да си кажат ... ебаси бързите btw я ми прати пика да я видя, юо и чак толкоз голям проблема.
    скъйп?!
    I don`t care .. ;] ..

скъйп?!
    аа не всъщност.. не е хубаво да пращам чужди снимки на ляво и на дясно още повече, че е дете!
    I don`t care .. ;] ..

пфу пфу
    още ли се занимавате :Д:Д

ето редактирах го пробвай сега
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Абе ей annabelJB ще ти е** пичката майчина, млъквай и си затваряй устата малка, недорасла, недоебана курвичка.Всички дрисли станахте много вървежни, ама сте едно нищо !

П.п: Напиши още един пост и ще затрупам с храна бе, майка ти Д**а и изчадието !
    are da te vidim we mur6oooooo mnoy si nahakan ne6 a
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми