.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 370
    Вяра
    Guest
    Здрасти

Голям фен Аватара на sunshine :**
    аз също несмятам че имаш 13 по-малка си

Super Krasaveca
    Guest
    На колко си години

Повече от фен Аватара на analgin
    Наблегни на учението , научи се да пишеш правилно , изчакай да станеш на 12 поне и си намери сериозен приятел .Чувала съм ,че на тази възраст връзките вече са по-стабилни и хората са по-сериозни .
    "Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля?" - има един канал лов и риболов там би могла да гледаш някое предаване ,което да ти помогне .Иначе така написано изречението се разбира ,че ще впечатляваш езерото .. и да , знам ,че изглежда дребнаво и заядливо , просто е по-добре да ти направи забележка някой във форум отколкото да продължаваш да се излагаш във форумите и извън тях

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Най-често хубавите неща се получават тогава , когато не са очаквани. Спри да планираш и излез.

Или прати по едно лично на всички момичета от форума

kris_XAXA
    Guest
    виж аз също съм със същият проблем с тази разлика,че не съм момиче.аз също се дразня от факта че си нямам гадже,но понякога свикваш с идеата че си малък и даа понякога излиза извън контрол това но знай че не си единствената която е в тази ситуация

кой тъпак изрови тема от 2009та?

Alex_pz
    Guest
    Eee ako si ot Pazardjik moje6 i da odari6 desetkata s men i as sum na 13.(seriozen sum)

Мега фен Аватара на tori
    Копай.

alex00
    Guest
    Eli ot koi grad si?

хахахаха ти си мислиш че гаджето се взема ей тъй кат предмет то твоето това май си е детско привличане но как да си намеря гадже че момчетата трябва да идват и да те харесват но това не е от знаечениевсе пак не бързайда търсиш той сам си идва така че....но пак ще ти кажа нещо бъди себе си защото ако не си себе си може да те харесат но не такава каквато си това не си ти което се преструваш ако се преструваш и някой те харесва той ще харесва едната полвина от тебе тоест тази която не си ти а другата в която си себе си няма да знае че съществува така че не се намират а идват!уСПЕХ СЛАДКИШ!

К'во да кажа... пълен минус

Тегли си куршума и имигрирай

Мамка му, ти си макс на 13
    и един съвет: никой не би отказал секс

Мега фен Аватара на baby_baby
    Гледай си училището не е толкова важно да имаш гадже на тая възраст

Хм, темата е от 2009 Но все пак мисля, че на въпроса що момичето си няма гадже отговорът се подразбира - доста селския й манталитет, типичното заяждане и тн...Да се надяваме, че е пораснала, пооправила се е и вече си има гадже

stefan311
    Guest
    zdraveite az sum na 12 koito su6to e na dvanadeset da mi pi6e B-)

Cool

гледаи да намери6 мам4е което те харесва а не ти да харесва6 него гледаи мом4е което прес учебните часове да те поглежда поне 5-10 пьти това е знак 4е поне му допада6

като за начало спри компютъра и излезни навънка

Ми че ти си едва на 13, какво очакваш?! И това да се сравняваш с другите само комплекси и ядове, ще ти донесе! Хората са много различни Всъщност, повечето момичета са необвързани, не разбирам от какво се притесняваш, а и за всеки влак си има пътници. Оправи си самочувствието, няма как да стане, момчетата си падат по уверени момичета. Започни да се грижиш повече за себе си, поддържай си външния вид и прави неща, които ти носят удоволствие!Преди и аз имах много ниско самочувствие, но повярвай ми не е трудно да си го повдигнеш.Даже ако искаш можеш да ми пишеш на лично , аз ще ти обясня подробно .Научи се да се харесваш сама на себе си, и ще видиш как и другите ще започнат да те харесват, не е трудно!

summertimesadness
    Guest
    Според мен за любовта няма граници..Примерно аз от 11 годишна си имам приятел и не говоря за това, че просто се казва, че ми е такъв..Сега съм на 12 и съм 9 месеца с него..

linzityyy
    Guest
    Не се притеснявай ще си хванеш има време и после трябва наистина да си вдигнеш самочуствието,когато си със самачувствие(е не чак до небето-на нормално ниво) то си личи и момчетата го забелязват те харесват такива момичета. И не се впрягай толкова много за гаджетата-те сами ще дойдат като му дойде времето

tedo9928
    Guest
    moje li da si dadesh skype

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN Виж мнението
    пожелай си от дядо Коледа,напиши му писмо

ае страшни логики .. на 13 и най - големия проблем е, че няма гадже .. ем и аз съм на 13 и съм необвързана, ама не е болка за умиране ... да ви имам проблемите ... ;д

ае страшни логики .. на 13 и най - големия проблем е, че няма гадже .. ем аз съм на 14 и съм необвързана, ама не е болка за умиране ... да ви имам проблемите ... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си