- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
Оуу, ама сериозно ? Ее,тфа вече не го знаех, ебаси проблема дето имаш.
Ти така се описа, че се отвратих от теб без да съм те виждала..По начина на изразяване веднага мога да разбера на колко си.Е, определено не си на 13,давам ти 11 максимум ?![]()
И ние какво трябва да направим по въпроса ? .. Искаш да ти намерим гадже ли ? Ахам, и след 1 седмица да питаш 'Как да се целувам с език?' ..![]()
За к'ъв к*р ти е гадже, бре майно, кажи ми 1 причина ? .. Внимание си търсиш, очевидно.
![]()
Имаш си въображаем приятел [Анабелчето xD] !Колко сладко! ..В едно изречение се издаде, че този профил е твой и безполезно се защитаваш, но..ебе ли ме.
![]()
Само дечицата като теб обиждат веднага, след като някой не е съгласен с мнението им или по-точно когато му казват наистина верни неща, не с цел обида.НО такива като теб как да го приемат.И когато наистина 11 годишната Ели е силно отчаяна, че никой не й обръща внимание - реши да потърси утеха тук.![]()
Наистина ме дразнят такива глупави теми, има време докато си намериш гадже, ако започваш от сега .. не си те представям.
Познат сериал.Късмет, 'бонбонче'.
Дано си хванеш някой мускулест батко, да те оправи.
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.