- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря гадже?
За кво толкова мн си се вманиачила на тема "гадже"? Огледай се.. Има и по-важни неща от това. Пък и все още си малка.
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Еми общувай с повече хора..Сприятелявай се повече с момчетата (ама не прекалява,че после да не те мислят за мъжкарана) и така..Огледай се наоколо..
А и не забравяй,че
- Всичко се случва,когато най-малко го очакваш..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мне!!!КарамелчитоУ му е майкатаПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
деба не издържам повече смея се сама ;дд ам има време за гаджълък
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от aloveyou
По скоро ми прилича на некоя 11 годишна ма нема значениеПървоначално написано от 300
Гадже...мразя тая дума,хипер е няква тъпа,не показва никаква връзка,ддз,дразни ме.
Брях,брях
Я, си гледай ученетои не мисли много много за "гаджета" ... и мен ме дразни тая дума
![]()
Оуу, ама сериозно ? Ее,тфа вече не го знаех, ебаси проблема дето имаш.
Ти така се описа, че се отвратих от теб без да съм те виждала..По начина на изразяване веднага мога да разбера на колко си.Е, определено не си на 13,давам ти 11 максимум ?![]()
И ние какво трябва да направим по въпроса ? .. Искаш да ти намерим гадже ли ? Ахам, и след 1 седмица да питаш 'Как да се целувам с език?' ..![]()
За к'ъв к*р ти е гадже, бре майно, кажи ми 1 причина ? .. Внимание си търсиш, очевидно.
![]()
Имаш си въображаем приятел [Анабелчето xD] !Колко сладко! ..В едно изречение се издаде, че този профил е твой и безполезно се защитаваш, но..ебе ли ме.
![]()
Само дечицата като теб обиждат веднага, след като някой не е съгласен с мнението им или по-точно когато му казват наистина верни неща, не с цел обида.НО такива като теб как да го приемат.И когато наистина 11 годишната Ели е силно отчаяна, че никой не й обръща внимание - реши да потърси утеха тук.![]()
Наистина ме дразнят такива глупави теми, има време докато си намериш гадже, ако започваш от сега .. не си те представям.
Познат сериал.Късмет, 'бонбонче'.
Дано си хванеш някой мускулест батко, да те оправи.
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
Жалко е,не че си малка на години,а начина си на мислене,който си си изградила - ,,защото и другите имат,нека да имам и аз...".Първо порасни и после тръгвай по гаджета.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
спрете да пишетееенамерих си гаджеее!!!!!
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
[i]Кой бе , покажи ни
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Кажи къде го намери то гадже, че и ние да потърсим там
На 13 е "малка за гаджета" ??![]()
![]()
![]()
НЕ, НЕ, НЕ ! Хора вие добре ли сте?? До ся нея обиждахте и тя "наивната" ви вярва и вярва, а вие се възползвахте и вместо да решите проблема и се подигравахте и се правихте на много важни
тя е "малка за гаджета" ами вие ? Много сте голями и опитни като сте на 14, 15 ХУХХ смешни сте бе . Та тя е на 13 и е "малка" а вече лапетата на по 9- 11 вече секс са правили...
Евала, а ся пускай тема : "Опааа, брйеменнъ съм!"Първоначално написано от elitoy11
![]()
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!
ахххх колко сте жалки
+Първоначално написано от Passalot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
спокойно, аз съм по-голяма от теб (не с много де) и си нямам гадже, пък не съм умряла, а пък още по-малко имам някакъв проблем.сега просто е модерно да си имаш гадже и да си на 11-12, ама това теб не бива да те бърка въобще.
утре ако всички ще скачат от 12 етаж, ти ще скачаш ли? и не бива да разсъждаваш, че непременно трабва да имаш. когато му дойде времето, ще имаш и ти.
![]()
п.п. не разбирам защо на някои хора им прави удоволствие да обиждат другите, но както и да е. и все пак: не е мило.
ne e typa temata ... sme6na e rofl ;]-Първоначално написано от elitoy11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях си от смях в тая тема...Анабел млЪкни шото си толкО прОста и жАлка,че няма на къдеАма айде няма да падам на твойто ниво..
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде разкажи за гаджето де![]()
И аз преди 2-3 години бях така бай дъ уейИзраства се.
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
оооооо боже пак ли беее... стига стига!!!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
еми сладък еПървоначално написано от 3motion
с 1 година по-голям от мен е и така... има кафява коса
черни очи висок е с 1,5 глава над мен
бе общо взето е супер сладък с чувство за хумор
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!