.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

KMplayer (default player)

Въпроса ми е как да направя КМПлаър-а да се включва автоматично когато пусна филм, а да на ми пуска БСплеър или УиндоусМедиаПлеър ??
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Едит : Оправих го, стана но нямах предвид това.Искам директно когато цъкна на някой филм да ми стартира от КМплеъра, а не да цъкам open with ---> KMPlayer ..
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Цитирай Първоначално написано от GoodForYou
    Едит : Оправих го, стана но нямах предвид това.Искам директно когато цъкна на някой филм да ми стартира от КМплеъра, а не да цъкам open with ---> KMPlayer ..
    Ти хубаво го оправи, но грешиш за това, че не става и по начина, който ти обясни "Rivas"

Точно така си се прави, но се слага отметка на "Alwayes use the selected programs to open this kind of files"

Другия вариант е от опциите на самия плеър, както предполагам и си го оправил...

Ок Благодаря Ви Много

П.П. Извинявам се че пиша в тази тема, но ако можете да ми помогнете и в горната, а именно "Нокиа Н78"

Мерси Предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си