.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

прическа за НГ

Здравейте на всички съфоромници.. Така.. За Нова Година се чудя каква прическа да си направя, защото косата ми е http://storage3.album.bg/8e2/d197c16...3_12631906.jpg толкова къса и обикновенно си ходя само права.. Ако имате идей даже и снимки ако може.. ще съм ви много благодарна.. Много държа да съм в идеален вид на този ден.. много е специален за мен..
    Благодаря на всички, който ще помогнат! ..

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    мисля че ако се начупи с пяна няма да е зле. не знам не мога да си представя как ще изглежда начупена
    http://media.photobucket.com/image/%...hair/im147.jpg или нещо такова но не толкова стърчащо други не ми хар много пенсионерски снимки има в google но все пак провери

каквато и прическа да решиш да си правиш, различна от обикновената я пробвай преди НГ..
    повярвай ми, ще умреш от яд, че не си си с права коса, ако точно когато купона трябва да започне ти се погледнеш в огледалото и ..
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Нещо такова

Или ..

Може би..

Незнам ..Пробвай за да не те е яд после )

накъдри си я (с маша или преса) много сладко стои на такъв тип прическа

Мега фен
    На тази снимка ти ли си?
    Аз ще я снимам на фотоапарата си и ще ида при фризьорката ми!!! Влюбена съм в тая прическааа!
    Моята е подобна де, но не точно такава.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    На тази снимка ти ли си?
    Аз ще я снимам на фотоапарата си и ще ида при фризьорката ми!!! Влюбена съм в тая прическааа!
    Моята е подобна де, но не точно такава.
    Не съм аз, но прическата ми е абсолютно досущ същата.. И аз съм влюбена в нея..
    А за прическа до сега мисля да я пресирам цялата.. И там дет е русият кичур примерно да си направя една къдрица с каша..
    Може би и така.. http://www.sekojden.com.mk/sliki/X/20081204150020.jpg

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: прическа за НГ

Цитирай Първоначално написано от fashionALEX
    Здравейте на всички съфоромници.. Така.. За Нова Година се чудя каква прическа да си направя, защото косата ми е http://storage3.album.bg/8e2/d197c16...3_12631906.jpg толкова къса и обикновенно си ходя само права.. Ако имате идей даже и снимки ако може.. ще съм ви много благодарна.. Много държа да съм в идеален вид на този ден.. много е специален за мен..
    ааааааааааааааааааааааааа аааа

ЕМООООООООООООООООООООООО ООООООО

ЗЕМИ НАПРАВО СИ ЗАПАЛИ КОСАТА !!!!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Извинявай че ще те разочаровам но не съм емо просто така ми отива..

Град
    BurgasS

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

ТИ земи се запали!
    Прическата на мен много ми харесва

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    много яка прическа преди месец и аз щях така да с еподстригвам , ама се подстригах на черта
    може ли твоя снимка мн искам да видя как стои

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Прическата ти е страхотнааа.. моите почитания

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Можеш да я накъдриш с преса или маша. Друг вариант е да я изправиш и няколко кичурчета да ги накъдриш. Друго не се сещам, а и косата ти е късичка и няма много варианти за прическа. Както те посъветваха по-горе, пробвай предварително прическите, които ти харесат. Така ще видиш как изглеждаш и ще ти е по-лесно да решиш.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Можеш да я накъдриш с преса или маша. Друг вариант е да я изправиш и няколко кичурчета да ги накъдриш. Друго не се сещам, а и косата ти е късичка и няма много варианти за прическа. Както те посъветваха по-горе, пробвай предварително прическите, които ти харесат. Така ще видиш как изглеждаш и ще ти е по-лесно да решиш.
    съгласна!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си