.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    гр.Варна

ПОДАРЪК ЗА МОМЧЕ ?!

Плсс .. помогнете, дайте спешно идейки!!

Имам си приятел от 2 месеца, а наближава Коледа и Нова година, а в началота на Януари има и Рожден ден и след това след още 3 4 дни правим 3 месеца.
    Искам да му направя романтична и същевременно забавна изненада, но за жалост в момента не разполагам с почти никакви средства.
    Моля, поногнете ми за идейки за изненади (подаръци) за празниците, които естествено да се събират в рамките на около 20 лв.

Re: ПОДАРЪК ЗА МОМЧЕ ?!

какъв подарък, изненада очакваш без пари?? нарисувай му рисунка където сте двамата..няма да ти струва много 1 лист хартия и моливи!
    I don`t care .. ;] ..

щом много го обичаш му пусни
    т'ва да му е подаръка, няма нужда от други глупости
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

може вече да му е пуснала .. тогава направи нещо изненадващо в секса.. което да му хареса де а не да остане неприятно изненадан..някоя друга игричка
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    нееееее,стига с тия теми уе-пиши в некоя друга за подаръци,а не пускай нова.аееее уляхте се!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

постави световен рекорд в леглото

Най-голямата простотоя да му се предлага в леглото хах ..
    В крайна сметка си на 13 нали ? И сте заедно от 2 месеца предполагам още сте в период на опознаване , най - хубавият подарък ще е нещо което харесва , можеш да поговориш със него , като нямаш средства можеш да му оплетеш готина гривна или както споменаха да му нарисуваш нещо с любов , дори и нещо малко да е , ако те обича винаги ще се зарадва и оцени ии най-важното е да сте заедно на Коледа ..
    Аз няма да съм заедно с моето момиче и ми е ужасно и единственото нещо което искам е поне да я видя и много искам да сме заедно , но навлизам в подробности

Хора, защо не проумеете, че ние не сме врачки и не знаем, какво вашия "обект" харесва и обича, и дали избраното ще му хареса. Просто проявете фантазия, има толкова много магазини.
    Вече ще почнете да се допитвате и каква тоалетна хартия да използвате..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Град
    гр.Варна
    Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    Най-голямата простотоя да му се предлага в леглото хах ..
    В крайна сметка си на 13 нали ? И сте заедно от 2 месеца предполагам още сте в период на опознаване , най - хубавият подарък ще е нещо което харесва , можеш да поговориш със него , като нямаш средства можеш да му оплетеш готина гривна или както споменаха да му нарисуваш нещо с любов , дори и нещо малко да е , ако те обича винаги ще се зарадва и оцени ии най-важното е да сте заедно на Коледа ..
    Аз няма да съм заедно с моето момиче и ми е ужасно и единственото нещо което искам е поне да я видя и много искам да сме заедно , но навлизам в подробности
    На 18 съм .. няма как аз да съм на 13, а той на 22

Извинявяй , обърках , нещо гледах друга тема и ..
    Поста трябва да е различен.. до някаде.
    И пак ти казвам , че най - важното е да сте заедно на Коледа.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ръкавици...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice

На 18 съм .. няма как аз да съм на 13, а той на 22
    Ох,повярвай мии.. има Подарък.. не знам,ама с тези 20 лв май си за никъде.. имаш още малко време,помисли сии.. все пак той е твоят приятел.. ти знаеш какво харесва и какво ще го зарадва най-многоо..

колкото и странно да ви звучи, за 20 лева могат много хубави неща да се намерят. Сега, не знам какво харесва той, но мога да дам някакви примери - тениска с надпис, чаша със снимка и други, придружено с картичка. А може и нещо, което ти си направила - виждал съм подарък за Коледа украсено шише от бира с гирлянди и играчки - много яко се беше получило.

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на kindergarden
    мале аз ако имах на кого да го подаря щях да направая един голяяям колаж с коледни нещица и снимки.... ама нямаааааааааааааа

Град
    Paradise
    Облечи се като секси елфче. Или секси Снежанка. И му изпълни всички желания :P

леле изядохте момичето..
    не е виновно, че не разполага с много пари-може да не работи и да е спестявала
    за 20 лв. може например да направиш ваша снимка в рамка, или чаша със снимка .. абе хиляди идеи предлагат по фотата, къде ли не измислиха да сложат снимка
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

мм от къде да знаем ние какво харесва той
    разгледай се по магазините, а можеш и да направиш нещо сама
    не е важно колко е голямо и колко струва, а важно да е подарено от сърце.. с любов !
    изненадай го с нещо, което ще му хареса !
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    глътни

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Хора, защо не проумеете, че ние не сме врачки и не знаем, какво вашия "обект" харесва и обича, и дали избраното ще му хареса. Просто проявете фантазия, има толкова много магазини.
    ++++++

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По желание на автора темата се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си