- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска от мен?
Здравейте,проблемът е там,че не мога да разбера едно момче.
Миналата година цяла година го преследвах,тъй де той разбра чак април че го харесвам.Взехме да си пшишем ,но за него това било просто майтап базикаше се и говореше предимно за леглото,както и да е дойде лятото и го забравих.Но когато ръгнах на у-ще отново септември ...започнах да забелязвамм как ме гледа втенчено и всеки път като видя ме зяпаше.Реших,че си въобразявам и не обърнах внимание на това.По-късно ми прозвъня по скайп и се оправда с тфа,че не било нарочно две или три седмици по-късно ми писа водихме нормален разговор,след което следващите дни отново си пишехме тои ми пишеше предимно докато не ми каза,че напоследак си мислел за мен и че ме искал..или 10 мин след тфа,че искал тялото ми.Блокирах го,но тои ме помоли да го разблокирам и го разблокирах.Казах му,че ако ще ме занимава с глупости да не ме пише .Продължаваше да ме зяпа в даскало...Онзи ден ми каза че съм била мн хубава и ме покани да изляза с него.Отказах му.Чудя се възможно ли е да започва да ме харесва по съвсем различен начин...и какво искаот мен
Да спи с теб.
ако е някой оборотен иска да те изебе.. а ако не може би не е правилно ориентиран как да свали момиче и 3те вариант опитва се да се подиграва с тебе.. не знам ..избери си сама или направо си го питай него за кво се държи като леке??![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
не мисля,че е женакр чесно казано
тогава оставаг останалите 2 ..или ако някой друг се сети нещо друго?Първоначално написано от otkachalchica
![]()
I don`t care .. ;] ..
може да не иска смао секс...не мислите ли просто да ме опознае не може ли да е така?Първоначално написано от Twisted
' и той ще иска две три 4етири пъти да не спим ще искаааааааа![]()
![]()
If I played you like a toy?
пфф.. просто се прави на интересен.. на колко е?
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
аз мисля (забележете) ,че момчето е травестит. иска да е жена и много му харесва тялото ти, за това иска да ти го вземе.. ако не е така аз ще стана трамвай.. или метро, че е по-бързо..![]()
хората ти казаха.. и аз съм на това мнение.. но ти го познаваш повече от нас, така че ти си решавай..![]()
+Първоначално написано от BiboW
If the life is pushing you down RISE UP and keep on going!
Иска да ебe, да ръга, да прави сиреч (на), да чука, да клати ТЕБ.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
++++Първоначално написано от BiboW
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Иска да та ебе
По-ясно мога ли да ти го кажа....
Брях,брях
Да те чука, защото е загорял!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Не. Постоянно извъртява разговорът така, че да ти говори за легла и колко си хубава. В това последното няма нищо лошо разбира се, стига да не беше в комбинация с първото. Той е жалък и загорял. Ти пък още го харесваш. Затова и отчаяно се опитваш да се убеждаваш, че блуждаещият му поглед значи нещо повече от това, че му се прави секс. Слез от облаците и ще си спестиш много разочарования занапред.Първоначално написано от otkachalchica
колко си ми тъпичкаПървоначално написано от otkachalchica
ма даже и найвна
иска да си вкара малката пръчка в гъзо ти
Просто е поредния дечко,който го тресе пубертета.Първоначално написано от sunshinepp
Хах тва копеле явно е малко тъпичкоПървоначално написано от otkachalchica
но явно само иска секс ..
хмм.. не знам какво да ти кажа.. явно иска секс,не само нормална връзкаа.. и все пак.. трябва да си поговрите малко нормално.. ако и тогава не стане,по-добре го остави,че да не си изпатиш...![]()
едва ли иска нещо повече от секс.. не се заблуждавай.. пуснеш ли му, ще те остави след това..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Ами.. предимно иска секс.. може да иска и сериозна връзка.. но.. сега му е приоритет секса... Така ,че решавай се.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
и аз имах подобен случай,не те харесва,просто иска да спи с теб,изобщо го заеби и не му обръщай внимание,ако му пуснеш на другия ден ще те остави![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!