Здравейте,проблемът е там,че не мога да разбера едно момче.
Миналата година цяла година го преследвах,тъй де той разбра чак април че го харесвам.Взехме да си пшишем ,но за него това било просто майтап базикаше се и говореше предимно за леглото,както и да е дойде лятото и го забравих.Но когато ръгнах на у-ще отново септември ...започнах да забелязвамм как ме гледа втенчено и всеки път като видя ме зяпаше.Реших,че си въобразявам и не обърнах внимание на това.По-късно ми прозвъня по скайп и се оправда с тфа,че не било нарочно две или три седмици по-късно ми писа водихме нормален разговор,след което следващите дни отново си пишехме тои ми пишеше предимно докато не ми каза,че напоследак си мислел за мен и че ме искал..или 10 мин след тфа,че искал тялото ми.Блокирах го,но тои ме помоли да го разблокирам и го разблокирах.Казах му,че ако ще ме занимава с глупости да не ме пише .Продължаваше да ме зяпа в даскало...Онзи ден ми каза че съм била мн хубава и ме покани да изляза с него.Отказах му.Чудя се възможно ли е да започва да ме харесва по съвсем различен начин...и какво искаот мен