.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Нещастна с него

Ходим от доста време. Отначало беше супер, може би защото не бях така привързана и се опознавахме. Но имахме и лоши моменти. Най-лошият беше когато той ме остави. Аз продължих да го търся, надявайки се че всичко ще се оправи. В продължение на месец се чувствах много гадно, защото той ме отбягваше. Сякаш не искаше да има общо с мен. Имаше моменти, когато имаше проблясъци, но после ми казваше, че не иска да ме вижда. Много пъти го питах как така и какво стана с нас, а той отговаряше, че нямало смисъл, че нямал чувства. Тези реплики ми останаха... и до днес, нищо че въпреки всичко се събрахме. Нещастна съм с него, не защото не го обичам. Точно защото го обичам и мислех, че и той ме обича. Но... щеше ли да постъпи така? Мислех, че чувствата ми ще изстинат с това негово поведение, но не стана. Те са все така силни.
    Проблемът е, че не мога да се радвам на хубавите моменти с него, когато ги има. Винаги съм нащрек и се съмнявам в него. Всяка една дума, действие... ме разколебават, че той не е искрен с мен и че ще стане както преди. Когато говоря с него той по 10 пъти повтаря, че всичко е наред. Но аз осъзнах, че не е. И никога няма да бъде, защото чувствата ми не са изстинали, но няма да забравя онези гадни дни... Често мисля за раздяла. Обмислям как ще ми е без него и не мога да си го представя. Какво да правя?

Re: Нещастна с него

яя се радвай на тва, което имаш и не се вкарвай в някакви филми.. не знам..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Paradise
    Ако той продължи да се държи добре с времето ще спреш да се съмняваш в него. Само времето и неговата нежност ще оправят нещата.

Бях в същата ситуация... и аз ходех дълго с момчето.. и ние скъсахме 1н път и той ми обясни че не ме обича.. и прочие.. но после се събрахме.. и аз дълго време не можах да забравя.. но с времето от действията му си личеше, че ме обича.. и така това заличи съмненията, но горчилката все още си я има, лошият спомен също... Опитай се да анализираш поведението му, виж как се държи, забележи малките жестове... така ще разбереш дали те обича или не.. не е важно какво говори, а какво прави!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ако той продължи да се държи добре с времето ще спреш да се съмняваш в него. Само времето и неговата нежност ще оправят нещата.
    +

Ето това са последствията според мен от това,че сте се събрали пак .. Една връзка има само един и окончателен край.Всяко събиране след това за мен е просто напразна надежда,която ви е останала от това,че сте си спомнялии двамата за хубавите моменти преди.Не,че аз не съм се събирала пак и все пак това ми е мнението ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

ами и аз съм имала подобна ситуация ходихме около 1 месец и ме заряза,но се виждахме защото настоявах... и след известно време всичко се оправи до ден днешен (да чукам на дърво) година и половина сме заедно не се притеснявай нормално е... аз още имам съмнения спрямо него въпреки че ходим бая време,но това е смисъла да има тръпка да се бориш за любовта му :P хайде успех

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    ами и аз съм имала подобна ситуация ходихме около 1 месец и ме заряза,но се виждахме защото настоявах... и след известно време всичко се оправи до ден днешен (да чукам на дърво) година и половина сме заедно не се притеснявай нормално е... аз още имам съмнения спрямо него въпреки че ходим бая време,но това е смисъла да има тръпка да се бориш за любовта му :P хайде успех
    А кога той ще се бори за моята? Та тя не е даденост.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Като се съмняваш по-добре го зарежи. Аз лично отдавна да съм забравил. Толкова красиви неща има, толкова неща, които не сме правили. А ти мислиш как той някога ти е казал, че не те обича, а сега пък те обича.
    Звучи ми като сапунен сериал. Зарязвай го и си прави кефа. Както казва един приятел важното е на мен да ми е хубаво.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Махай го , как ще си сигурна с него като един път те е оставил и не си щастлива .. ако наистина те обича винаги ще те прави щастлива а не
    '' несигурна '' в крайна сметка ти си решаваш , според мен не те заслужава.

Твоето съмнение според мен те кара да бъдеш нещастна с него. Може би трябва да си отговориш на въпроса: "Защо той се върна при мен след като няма чувства?"
    Аз също се бях разделила с моя приятел за определен период и пак се събрахме, а сега сме много по-щастливи от преди.
    Ако продължаваш да се съмняваш и да не му вярваш единственото, което ти остава е да се разделите. Трябва да разбереш обаче, че дори да ти е трудно без него, това не е невъзможно.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Ето това са последствията според мен от това,че сте се събрали пак .. Една връзка има само един и окончателен край.Всяко събиране след това за мен е просто напразна надежда,която ви е останала от това,че сте си спомнялии двамата за хубавите моменти преди.Не,че аз не съм се събирала пак и все пак това ми е мнението ..
    +1111111 !!!!!!!!!!!!!!
    Винаги е така!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    филмииииииии
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    спри да се съмнява6,а просто изживяваи хубавите моменти....а ако не може6 да преодолее6 съмнението си по добре спри да тормози6 себе си и него с тази връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си