- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя..!?!?
Здравейте, аз съм момиче на 13 години. В края на лятото едно момче ми беше давало напразни надежди и после не се получи нищо, е аз доста трудно го преживях (живеем в едни блок)... и така всичко отминаобаче учебната година почна и се започна със скуката. В даскало няма свестни момчета на всичките съм им виждала мутрите
тия от нашия клас са... хвани единия блъсни другия и така аз съм изпаднала в една ....черна дупка
и нещата са много зле ... депресирам се от всяко нещо и като се сдухам после 2 дена цикля в тавана... не знам какво да правя!?!? Всеки ден е един и същ. Не съм грозно момиче, душата на компанията, всички ме определят като супер земен човек и откровен, но аз не се чувствам по-добре. Имам всичко, само момче си нямам
Моля ви споделям тука за да ме окуражите или нещо такова, защото вече се побърквам ;( Благодаря предварително!
![]()
www.vilityyy96.aha.bg тук има снимки![]()
не че искам да се зяждам, но ти си на 13 години не е ли малко рано някой да ти е "разбил сърцето" все пак..може би го приемаш твърде навътре..аа ии ти ли си комплекса "нямам гадже"??
![]()
I don`t care .. ;] ..
Стегни се.
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ами да случи се просто момчето в което се влюбих се държеше с мен всякаш и той ме харесва, но после стана една мн голяма глупост и така... а аз просто чувствам, че някак психически съм по голяма от приятелките ми..чувствам се САМА не че имам комплекс, че си нямам гадже
![]()
Не се притеснявай , всеки си има свойте мигове , моменти , разбити сърца както казваш , но ще намериш някого когото наистина да те обича и когото да обикнеш и всичко ще е различно , научи се да не се доверяваш на хората. За да опознаеш един човек и да го обикнеш истински не са нужни месеци .. а много повече![]()
емии ти и изглеждяш по-голяма на снимките.. ноо не знам просто.. не се напрягай толкова гледай по-весело на нещатаПървоначално написано от vilityyy96
![]()
I don`t care .. ;] ..
Листопад!!!Първоначално написано от lubata619
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
опитвам се да се радвам на живота, когато съм сред хора съм добре, но например като се прибирам вчер вкъщи сама ми става едно супер гадно и най-често си изливам душата.. просто така се случва![]()
тва за сериалите ще го обмислямерси много наистина се почувствах по-добре
![]()
аз пък съм 2год. по-голяма от теб и съм в същата депресия...но спокс свиква се...
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Пубертет. И за кво всички тоооолкова много искате гадже?
Всяка втора тема е "как да си намеря гадже"
The blood that binds us ..till death unites us
Ех,съгражданке..Я се вземай в ръце.
И без ''гадженце'' можеш![]()
Като за начало спри да мислиш само за момчета и това как някой "ти е разбил сърцето" ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
май за всички 13 годишни момичета основен проблем е, че нямат гадже.. повярвай ми, не ти трябва, живей си живота още малко, не знаеш после как ще започнат да ти късат нервите..
стегни се..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
тии... наясно ли си какво значи "влюбих се"?! Или ползваш "Обичам те" като "Здравей" и "Чао"Първоначално написано от vilityyy96
Както ти казаха - живей си живота, докато можеш... ние, момчетата, сме гадно племе и тровим нерви... не е задължително да имаш гадже
![]()
И аз на 13 години нямах гадже по дяволите,всички са минали през тоя период и са живи,няя страшно,ше се оправиш.Ся се стягай и не мрънкай постоянно.
Брях,брях
гледай си живота
не бързай за никъде, не бързай и да пораснеш
ще видиш как след време гаджетата сами ще идват при теб
а пък и си на 13.. гледай уроците има време за гаджета
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от chocolatee
+++
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ще дойде и твоето време,не се притеснявай![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
повечето момчета на твоята възраст са недорасли...те все още не мислят за момичета... не знаят как да си изказват/показват чувствата... Според мен наистина е по-добре да изчакаш... гаджето само ще те намериучи си, излизай с приятели, чети книги.. някой ден докато си на кафе може и да срещнеш момче, с което да тръгнеш (примерно)
горе главата, тепърва ще започваш да търсиш някой по-специален измежду всичките кретени.. не бързай от сега
![]()
Не ти трябва момче, за да се чувстваш страхотно. Просто се стегни и всичко ще се нареди.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...