.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Таблет

Таблет

За Коледа ще си взимам такова нещУ. Та да попитам за някакви съветчета или уроци за нещо по-професионално. От няколко месеца чета за таблетите и съм се спраля засега на А4 китайски някъв като за първи,а после wacom bamboo (мисля,че така се пишеше) Някой от тука има ли си такова нещо ?

Аз си нямам, поради единствената причина, че нямам талант в изобразителното изкуство - иначе веднага бих си взел!

П.С. - След като си го вземеш, можеш да постнеш някоя авторска творба създадена с негова помощ... \/

Ще пусна в темичката .Ще видим дали ще си го получа само за Коледа,че доста неща получих предварително и малко се съмнявам наще да ми го купят... Иначе аз съм си приготвила парички и ще обиколя магазините да поразгледам

Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Ще пусна в темичката .Ще видим дали ще си го получа само за Коледа,че доста неща получих предварително и малко се съмнявам наще да ми го купят... Иначе аз съм си приготвила парички и ще обиколя магазините да поразгледам
    Винаги можеш да се надяваш "дядо коледа" да те зарадва за новата година с подаръче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си