- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Значии искам да си купя нова преса за коса, но незнам каква да е![]()
искам да е само за изправяне , без приставки
препоръчайте ми някоя.. до 30-35лв.![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
А ти направи ли си труда малко да потърсиш теми..защото две теми под твоята е "вашата преса+информация за нея" .Там има толкова много преси![]()
и за да не спамя..
На елеком са перфектни..да с приставки са, но изправя идеално, а косата ми трудно се поддава принципно
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Интересно колко теми можете да направите за преси за коса![]()
Брях,брях
Добре, благодаря многоще видя тази на Taurus , иначи и аз си харесах една на Sapir..
Нямам си и на идея на коя марка да се спра![]()
и да погледнала съм предварително предните две теми за преси.. но повечето имат преси , който са над 60-70лв![]()
На елеком са добри..Изправя перфектно,но и приставките свършват чудесна работа..Струва около 30-35лв.
На Сапир съм чувала,че са добри..Имало и приставки,но не съм сигурна..Струва около 30лв..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Превзехте този форум с вашите преси ...![]()
Аз съм с Сапир..Доволна съм..Изправя добре..Купих си я за 30лв.
Защо всеки, който реши да си купува преса прави нова тема?![]()
Просто аз
На мен ми писна да отговарям на такива теми...Потърси в последните две страници...
Май всички това се питамеПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз за пореден път да си кажа че за мен най-добрата преса от 30лв е на Vicko. Има един единствен модел и наистина изправя много хубаво....почти колкото мойта с разликата че мойта е с 100лв отгоре. Наистина си залужава пресата много е добраНяма нищо общо с тези на Saphir i не знам си там какви др измислени марки.
От къде са си я купили тази преса знаеш лиПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Благодаря ви многоно размислих , ще си купя професионална преса.. защото от всички тези евтините се оказа , че са по-малко мощни от моята и няма смисъл да си ги взимам
![]()
А може ли само да ми кажете дали Braun ES-1 е добра , на нея се спрях ?![]()
^добри отзиви съм чувала за нея![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
ДА,според мен е добра..Чувала съм,че изправя много добре http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09024432Първоначално написано от rosencetooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Имам я тази преса и е много добра. Бързо загрява, изправя много хубаво и трайно.Първоначално написано от rosencetooo
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
От магазина на Vicko, който се намира на ул. Княз Борис I точно на ъгъла с Позитано.Първоначално написано от Dian4ety
Аз си взех от Кауфланд на Sapir беше на промоция за 12лв (само за изправяне е)