- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Въпроса ми е към нежният пол,важно ли е за вас едно момче да бъде с добре оформено тяло имам предвид плочки,оформени мусколи и т.н.![]()
Fitness
Мне стига да знае какво да прави
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
не!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
хм..аз съм момче.. а относно автора..дали е важно за какво??? За нещо определено или като цяло....!Все си мисля, че може и да не е задължително, но добре оформено и мускулесто тяло би било в плюс..
т.е. че като има плочки ще има и гънки на мозъка ли?!Първоначално написано от Poison94
![]()
ми важно е да се поддържа и да мисли за външния си вид,но това определено да не му е фикс идея![]()
bathory не съм казал,че като има плочки и е умен,нече неможе и да си умен и да се поддържаш![]()
Fitness
е добре де ама аз - ''имам предвид като цяло'' го разбирам така.. какво имаше предвид под като цяло?Първоначално написано от Poison94
bathory давам ти пример. Да речем важно ли е за теб гаджето ти да е добре оформен,а не да е некой закръглен (дебел)![]()
Fitness
Аз също съм с това наблюдение, но не трябва и да се отпускаме многоПървоначално написано от djoniskiora
![]()
ми не е важно.. важното е да е приятна компания, да държи на мен и да не е някакъв кретен..Първоначално написано от Poison94
![]()
Ами ако е добре оформен, то това е плюс, но ако не е - голям праз! Има по-важни неща за мен.
Напълно съгласен с горепрочетеното. Аз говоря отново в тема, насочена към нежния пол от позицията на мъжа, и мога да отбележа, че жените ни не са с тела на бразилски манекенки, но си ги обичаме и им се възхищаваме. И да са по-закръглени или с разни други, различаващи се от билборд-наложените стереотипи едва ли не "дефекти", какво от това? Не всяка може да е генетичен изрод, метър и осемдесет и 45 килограма, но това не я прави по-малко секси ако има интелект и сексуална мощ![]()
В една песен (много хубава) се пееше - "Тялото е форма, душата е без норма..."![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
За мен не е задължително,но е препоръчително да се подържа![]()
Моляяя?!?1![]()
![]()
Колкото по - пухкав е толкова по - добре (но до една степен разбира се!) .. никви плочки и никви мускули ..
![]()
п.с. и бту има много по - важни неща от тялото ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Външния вид е само един плус ,но също така е нещо времено .Всички някога устаряваме и няма да сме чак толкова привлекателно .Така че смятам ,че външния вид трябва да се подържа,но е по важно какво има в душата на човек.
Аз не сма много голям почитател на бодибилдинга.Според мен 1 средно телосложение е по добре от колкото мн едър и мн дребен.Аз сам си едър ма не чак толкова.Както казва майка ми в Златната среда е най добре ;]]![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
абе акъл да има, мани ги плочките. Ако питаш за себе си шото примерно нямаш идеалното тяло - не избивай комплекси на повечето момичета не им пука.
hating you makes me all warm inside : )
Hilary прегледал съм много теми и за тебе знам ,че не си почитателка на плочките освен на плочките в банята![]()
![]()
Fitness
Радвам се, за което ..Първоначално написано от Poison94
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и поредното хлапе с глупавия вапрос -.-
момче сам и поне мойто мнение е (той има и същото по-нагоре ама да спамна и аз)
Няма смисъл да си някъв мега мусколест или тем подобни ти ако си физически як ама психически смотан кък ше се разбираш с момичето основно щи влезе в тиквата да я клатиш по цял ден вместо да има романс -.-
Има ли разбирателство има хармония не е важен само външния вид тва не половината от тукприсъстващите ти го казаха ма май не го разбра а?
DeagleDoubleD не пиши излишно разбрах ти намека да не съм некой индианец ... пфф... или бавно развиващ![]()
![]()
Fitness