- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Чошек и аз съм момче. Мойта прителка принципно харесва тялото ми, но си се кефи на плочки и тн. И аз съм си превърнал постиганото на фигура каквато тя харесва като фикс идея. Но моя проблем е че като малък бях пълничък и ся не мога да се оттърва от остатъяните мазнини по корема. Имай предвид, че цяло лпто бъгах всеки ден по 6 километра и после във фитнеса... Ама не се притеснявай. Ако едно момиче те харесва истински това няма значение![]()
по-важно е да бъде симпатичен, да има чар и излъчване.Първоначално написано от Poison94
мускулите не са от голямо значение.
Не ;p
най-щастливата :PpP
Тези гардероби които киснат по цял ден в фитнеса и са блъскат с химий нямат нищо в главата си...... !! Прости та дрънкат![]()
Mnee ,men lichno me otva6tavat raznite depilirani,muskulesti majagi ..e sq da ne e nqkaf po slab ot mene no ne si padam po perfektnite majki tela![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Ами аз смятам , че не е задълително да има толкова мускули , че чак да не може да си събира ръцете от тях.Хубаво е да има оформено тяло но да не прекалява.Иначе преди 3месеца някъде ходех с един борец,имаше страшно тяло , обаче беше тъп като гадулка..
![]()
Не е нужно да е някой културист,но не и джезве кокалиНормално стегнат.
Май ти си една от онея дето се хвърлят на момчета тип "Турбо газари" с БМВ 5ца и 5 кг метал по тях и се мислят за голямата работаПървоначално написано от Linns
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много бързо ме прецени, но не..
Харесвам момчета с хубави тела, естествено това не е най-важното, но тъй като човек гледа винаги първо външността, мен такива ме привличат..
Проблем ?
Да не е прекалено дебел, отпуснат или прекалено слаб. Всички други стават.
Но пък си е и хубаво, когато си личи, че момчето се грижи за тялото си.
И спря да се върти за миг земята..
добре е момчето да си потдържа тялото,но все пак това не е най-важното.
абсолютноо.. не че като е с плочки или нещо от сорта,много ме грееПървоначално написано от DarityGirl
.. просто да е "оформен"
![]()
![]()
ми май не е
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Абе хубаво си е да е поддържано момчето..айде може да няма плочки и да не е мистър Мускол,ама да не е някъв отпуснат![]()
е,не.
Обаче е адски секси и възбуждащо..
Би ме приканило към нещо....![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
емии за мен е важно но не всичко опира до това![]()
и азз си падам по пухкавииПървоначално написано от Hilary_
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
+1Първоначално написано от nezabelejimata
Аз за жалост съм свидетел на много такива връзки. Например имахме 1 час, където всеки трябваше да каже как би излеждал за него идеалният партньор. Е познайте кво казаха всички момичета. "Той трябва да е умен, забавен, не е нужно да е някои мистер олимпик само да е умен и грижлив, романтичеи и дран- дран. После слизат долу и всички отиват при приятелите си, където са напълнени до горе с химии и са някви бати мутрите, където зпочват сяко изречение с "ЪЪЪъъЪъъъъъъЪъЪЪЪ"
![]()
![]()
. Пак такива като мене..... Ето ся не че си правя реклама ама тренирам само така за здраве да се поддаржам не съм някои отпуснат ама не съм и някои мускулест ,пълен с химикали, пич. Забавен съм, уча се ,дори стипендия зимам, ама на никои не ме забелязва и за кво щото не съм някои напомпан боклук
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mOBSCENE
ето това са момичета :P![]()
![]()
![]()
ами да (; не е чак нещо, без което не мога, ное много важно..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..