- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Смесените бракове и демографски срив...
(Аз не съм авторът!)
Смесените бракове, или бракуването на демографския ни потенциал
Бедни сме братя! Бедни сме и туй е нашата прокоба и нашият гроб. Ей туй ни говореха до скоро всички политици – бедни, бедни, бедни! Без пари за търбуха, без джобни за вестник, и без бъдеще за децата ни. И тъй, застигнати от социалната мизерия, и кризата на обществото ни, ние подминаваме онова което имаме и което е най-ценно – жените ни! Не е нужно да сме много умни, за да знаем колко ценни са българките за бъдещето на нацията…. Колко красиви са, и каква апетитна хапка представляват за хищни чужденци… с ПАРИ!
Да, братя. Именно парите решават днес съдбите на жените ни, посещаващи дискретен сайт за жетитба с чужденци. В него, дискретната международна фирма със седалище в Хаифа, Израел кани нашите жени да се оженят със обещания за… пари! “Аз съм джон и имам среден доход от 25-30 000 паунда на година”, четеме ние и си мислиме че няма проблем. ( sesile.net ) Уви проблем има!
Разградиха двора ни, откраднаха старото ни желязо, тухла по тухла рушаха, а сега вземат и онази благородна сила, която пет века
какви е деца раждала;
раждала ражда и днес
Но каква е технологията на успеха им? Преди всичко това е доброволната нагласа на българките, която те формират със своята злозна пропаганда. Нагласа, която може да се оприличи, със добитък, които сам влиза в кошарата на вълка, за да бъде изяден. Жени, надяващи се на добър живот, отвратени от беднотията и продаващи се в робство на иноземни мъже с големи портфеили и ниски расови показатели. Последно поколение българки… Те ли са виновни?
Без съмнение вината е колективна за целият наш народ. Подобни обяви се подминават със игнориране и омаловажаване, а последиците ще се усетят едва след години. Ново девширме устроиха враговете ни, и пак ни пускат кръвта, и пак източват най-доброто и съкровенно от това което имаме – нашите жени!
Наглостта на чуждоземните влечуги стига до там, че съпрузи на българки, от различен чужд произход, създават сайтове, в които да обменят опит как да ОПИТОМЯТ българките към техните нрави и начин на живот. Тази нечувана гавра се вихри на блога http://www.howtomarryabulgarian.com/ – /как да се оженим за българка/ , без никой дори да изкаже нотка на недоволство.
Жалко! Жалко за народа ни, за жените ни, за бъдещето ни! Нацията ни се губи, а липсата на жени води до внасянето на рускини за запълване на липсата. Процесът, които почна още в края на социализма, доби застрашителни размери, почти епидемия. Епидемия на здравото расово ядро на нацията, което все повече се смалява, без да осетим ножа до кокала. И тъй, опиянени от алкохол цигари и долен живот, гладуващи и мизерстващи, борещи се с топлофикация и окупаторските енергодружества, късайки от къшея си хляб за да платим данъците си, ние неусетно губим жените си! Губим ги… заради изкуствената бедност и безхаберието!
Ще позволим ли това да продължава! Аз казвам – твърдо не! Какво можем да направим? Естествено абсолютно нищо. И при все това ние от Борба за Силна България ще продължаваме да информираме обществото, за неправдите срещу народа ни!
Автор: Любомир Болгар
Източник:![]()
Само като видях картинките ми стана ясно що за болно същество може да измисли това...Дори няма да го прочета.![]()
Умишлено на картинката са сложени негър и бяло момиче - в България негрите са малко на брой, тоест в случая искат да се покаже несъгласието им за бракове между българи и ЧУЖДЕНЦИ, а не расизъм...Първоначално написано от amk933
Маймуните какво правят там? Нямало разсизъм...Първоначално написано от Vesk0u
![]()
Може да кажеш, че има расизъм само ако бяха задраскани маймуна и човек. А по твойта логика можеш да наречеш някой расист, защото не одобрява гей браковете, но знаеш, че нещата не стоят толкова просто.Първоначално написано от amk933
Всъщност, amk, картинката е доста добра и правилна. Но болни мозъци като теб /или просто достатъчно добре промити/ се опитват да оспорват какво ли не и да изкарват виновни тези, които мислят трезво, правилно и най-вече здравословно за децата си и изобщо за поколението си.
Няма да стане.![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Ти си този, който прави връзка, в теб е проблемът. В животинския свят "смесени бракове" почти няма. Дори дали не е само рис-домашна котка се чудя. Защо не го погледнеш от такава гледна точка, а веднага трябва да крещиш "расизъм". Провокатор.Първоначално написано от amk933
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Провокатор или не, хора като него знаят само да карат правомислещите да се чувстват виновни за това.
Едва ли не сме виновни, ако сме против смесените връзки. Че и ще ни задължават брей!
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Никой не те задължава да не бъдеш расист...въпрос на ценности.Първоначално написано от bulgarian1878
Ооо! Именно. Въпрос на ценности. И всяка ценностна система е расистка. Негрите са расисти спрямо нас, ние спрямо тях и т.н., и т.н.
Само дето демократчета като вас дават под съд "расизъма".![]()
Хахахахахах. Колко тъмнокожи познаваш, че говориш такива глупости? Искрено се разсмивам от хора не знаещи какво говорят. Тъмнокожите се дразнят единствено на това, че белите си позволяват да ги наричат негри. И е нормално да се дразнят предвид факта, че не повече от 5% от белите знаят какво значи това.Първоначално написано от bulgarian1878
Искрено се смея, когато хората говорят глупости. Аз поне говоря от личен опит.
Абе спокойно, разбрахме, че обикаляш света и знаеш за всичко, че ти си вътре в нещата за всяка една конспирация и имаш информатори дори под покривката на масата в кухнята ми.
Познавам колкото са ми нужни и имам мнение. Аз също ти говоря с факти. Имайки в предвид, че имам хора окоол мен с достатъчни знания по биология и медицина, природното доказано си е природно доказано.
И едва ли човек с аватар на пълен кретен ще успее да разсее съмненията ми.![]()
Не съм се и опитвал дори...далеч не ми пука за мнението на хората, които си мислят, че знаят нещо....мислят....не знаят, а мислят, че знаят...аз знам каквото ме интересува. И за разлика от теб не си базирам мнението на биолози, ами на хора, които познавам, които знаят много повече за себе си отколкото един "феодален старец".Първоначално написано от bulgarian1878
![]()
Е, аз пък си базирам мнението на биолози и медици, които определено знаят повече за човешкото, негърското и маймунското тяло от теб и твоите такива познати.
Хайде сега бягай да спиш, че сутринта червения телефон на САЩ ще звъни рано за новини от Вашингтон. =)
Имам да пиши политически анализи още 3 часа, така че спокойно. После имам да почета малко философия на будизма и чак тогава ще спя.Първоначално написано от bulgarian1878
Не ми е ясно защо премести темата от расизъм на САЩ.
![]()
Разбрахме, че си расист.![]()
О, не съм местил темата никъде. Напротив, тъкмо по темата си говорим. В първия пост, който се води главна тема, има картинка, която ти коментира надменно, но и същевременно доста глупаво. И по тая картинка спорим.А онази намеса на САЩ е една странична шегичка, която изобщо не цели отклоняване на темата.
И не се опитвай отново да изкарваш другите виновни за това какви са.Дори и расист да съм, не е срамно. Именно заради расизмът сме се запазили толкова време, иначе до сега все още нямаше да имаме машините, които в днешно време помагат на хората да се лекуват, нямаше да има компютърни системи, нямаше да има много неща измислени от бели и интелигентни хора.
Еми въпрос на ценности.Първоначално написано от bulgarian1878
За мен расизмът е една от най-висшите форми на човешка низост. Какво срамно има в това?
Хитлер е добър пример до какво води расизма, Турция също, Европа също...няма какво повече да коментирам.
Ти си знаеш.Но не аз имам да проглеждам по дадени въпроси. Въпросът е, че по пътя, по който си тръгнал, ще ти носи печалби, ако няма расизъм, така че изобщо не ми е за цел да те убеждавам в това, че трябва да има расизъм.