.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

За една конзола

Ами сега нашите ме питаха какво искам за Коледа, и аз ходих до Хенди, и си избрах един АйПод.Прилича много на ПСП ама не е. Дизайна е взет от СОНИ. Това се води една Мултимедийна Гейм Конзола. Ето ви и един сайт да я погледнете: http://www.pcmania.bg/?go=hardware&p...articleId=2479 Ако може да си изкажете мнението

еми типична игачка, не изглежда лош.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тва е не е айпод..

и е пълна глупост. то си пише, че игрите са му някви от типа MAME32. но ти си малка/малък и неги знаеш.

Малка съм Вярное се пак съм само на 12 ... Нз исках вашето мнение, ама май ще си го взема А също има и камера, за тея пари мога да си взема само един фотоапарат :P

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    тва е не е айпод..

и е пълна глупост. то си пише, че игрите са му някви от типа MAME32. но ти си малка/малък и неги знаеш.
    маме32 хахахахахаххаххахахахххах а

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

аз поне в описанието не видях да пише МАМЕ

ПС: Айпод е И там си го пише. Влязох в Хенди и ги попитах за АйПод и казаха, че това е най-новия

не е Дейзи а Дива Не вярвам да лъжат чак толкова хората

Моя грешка съжалявам...Иначе и те имат МП4 и МП3

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    тва е не е айпод..

маме32 хахахахахаххаххахахахххах а
    култ си бяха

иначе... това само на външен вид докарва на псп. и камерата кой знае къв тестис е

Едно ПСП струва към 300 лева и също има мп3, видео, филми...
    Не си струва да си купуваш тази имитация на конзола...

Ipod:

Град
    your mind,your body and your soul
    Аз преди време мислех да взема такова на приятеля,но като го обмислих реших че не искам да си го причинявам
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Явно абсолютно никой не е прочел статията.. Има и за филми и за видео има и за песни...Ама тоя АйПод на снимката е мн хубав ама сиг. ще е много скъп Ако някой може да ми предложи някакъ по-евтин АйПод

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Предлагам да се информираш какво точно е Айпод, какво е конзола и тн.
    Grumpy old madman

а аз предлагам тея от Хенди да се информират какво е Айпод

Супер фен Аватара на Shia
    Аз не бих си взела АЙпод-а ти,поне имах два и нито един от тях не се доближаваше до този,който си постнала.На мен ми изглежда ,като PSP
    не знам.

Лично бих си взеха нещо по-голямо за малко повечко пари,защото доколкото знам PSP-и игите-има ги,но не всички.
    Бих инвестирала в Xbox 360 или PS2 за 70лв. повече.....

Град
    бълХаристан
    тва не е айпод, на снимката е некъв айпод тъч, или трайфон
    пълни боклуци!
    аз имам бял 30 гб айпод 5,5 генерация и е железо, много готино плейърче и струва на старо по 200 кинта. ако не ти се дават пари за нов класик 80гб, тва е твоя вариант.
    ама няма нищо освен музика, има некви тъпи игри, ама аз съм играл веднъж само на тях

а хбох360 имах, едва го продадох тоя боклук - нито е забавен, нито може да се играе нещо освен фифа, за което го бях купил преди 3 години да цъкаме с другари и другарки. пари на вятъра за мен са всички тия глупости, само истинския олд скул айпод си струва!

едит: като се загледах в оная снимка на предната страница тва е трайфон, най-глупавия телефон правен някога... голям и лишен от каквито и да било функции, само дето може да бараш с пръсти по екрана и да разтягаш снимки. и за това някои даваха по 1000 лева и отгоре

Човек ако ти харесва вземи си я.Много е хубава.На мен ми я взеха за Коледа и много ми харесва.Има диск кум нея със 911 игри в NES формат
    изобщо много си е хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си