.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Моля помогнете !

Колко време след първия път е нормално да има някакво кръвотечение ? Моля помогнете и без глупави коментари ! Благодаря предварително !

Град
    Paradise
    Ми 1-2 дена. Ако по време на самия секс не им е потекла кръв, на много момичета им тече малко по-късно.

Ами когато го направихме потече малко и сега вече трети ден тече,но не е непрекъсното. Хименът беше по месест и трудно се скъса. Аз бях много внимателен момичето възбудено, не знам какво може да се е объркало.Четох мнения,че и на други момичета е продължавало по-дълго.В един сайт пишеше за свежа дефлорация,която продължава няколко дена.Моля помогнете и дайте някакви мнения!Благодаря!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от lada123
    Ами когато го направихме потече малко и сега вече трети ден тече,но не е непрекъсното. Хименът беше по месест и трудно се скъса. Аз бях много внимателен момичето възбудено, не знам какво може да се е объркало.Четох мнения,че и на други момичета е продължавало по-дълго.В един сайт пишеше за свежа дефлорация,която продължава няколко дена.Моля помогнете и дайте някакви мнения!Благодаря!
    Нормално е, спокойно Ще спре при това скоро. Особено щом хименът и е бил по-месест е съвсем нормално.

Благодаря за бързия отговор,дано както казваш всичко е наред!Ако някой друг може да сподели нещо ще съм много благодарен!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Спокойно..Нормално си е..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Предизвикал ти е цикъла,при някой закъснява,при други им идва на следващият ден или така продължава. И при мен беше така (за приятелката става дума),спокойно нормално си е! Изчакайте малко и по-късно повторете.

Според мен това не е цикълът, не знам..

Re: Моля помогнете !

Колко време след първия път е нормално да има някакво кръвотечение ? Моля помогнете и без глупави коментари ! Благодаря предварително !
    ем при мен беше малко по време на самия секс и след това нямах нищо ,но при всяка е различно може и по 2-3 дена .

Спокойно ще и мине нормално е

normalno e spoks

Добре вчера почти нямаше кръв и тази сутрин е имало съсирек, а вече е 4 ден... Кажете нормално ли е, какво да правим, до кога може да тече,започвам да се притеснявам..Какво може да е станало и защо не спира да тече??? Моля помогнете!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а колко време ти продължава кръвотечението когато си в мензис?! А и щом като толкова много се притесняваш,защо не отидеш на гинеколог?
    Станислава

на мен ми потече на следващия ден съвсем малко.. попитай момичето да не би скоро да е трябвало да и идва и вие просто да сте го предизвикали по-раничко ако не спре след нормалното продължаване на нейния цикъл и още тече , отидете на гинеколог това не е шега работа.. успех стискам палци и дано е нормално както казват всички!
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си