.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Объркана съм ...

Здравейте на всички!Може би ще ви се стори глупаво,че се обръщам към вас за нещо,което би трябвало да знам какво да правя,но .... някой друг съвет ще ми е в полза!На 18 години съм,до снощи имах сериозна връзка от 2 години и половина и тя приключи по моя вина!Приятеля ми ме обича страшно много,държи се по най-прекрасния начин спрямо мен ... всичко от негова страна е перфектно!Но при мен я няма тръпката вече,няма го удоволствието да сме заедно,просто за мен е един навик!Не казвам,че не го обичам,ноо в мен има някаква промяна!Приятелки ми казват "Ти,луда ли си?!?Той е перфектен!Трябва да си с него!".Незнам просто...Да продължа напред без него в търсене на нова "любов" или да съм с човек,който съм сигурна,че ме обича,но не съм сигурна,че това е което сърцето ми иска

Благодаря ви !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма смисъл да си с него след като не го обичаш .. явно просто не ви е било писано да сте заедно .. една връзка се гради от двама не от един .. губи смисъла си .. Продължи напред ..

бъди с него още известно време. Може и да го заобичаш.

Скайп - dark_elf2

еми какво да ти кажа кофти ситуация отвоя стара ще е малко глупаво д апродалжиш с него щом вече я няма тръпката.
    Просто връзка ако я продалжиш ще е че ти е жал да му го кажеш и да муго причинш,но и няма смисал една връзка да се градин на задалжения и тем подобни простотий.Рано или касно ако продалжава така то истинат аще изле наяве и тогава ще е мн по гадно.
    Поне аз така мсля.
    а и както казваш че те обича и даржи на тебе...просто няма смисал да го лажеш

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    бъди с него още известно време. Може и да го заобичаш.
    Тя го обича ,но е загубила тръпката.Остави го най-добре нека не бъдеш егоистка,нека бъде щаслив с някоя друга ,от колкото да получава студенината ти и обърканите ти мисли.Нека и ти намериш това в което си сигурна и сърцето ти да прецени за най-добре .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    сърцето ти знае наи-добре но аз мисля 4е 6том тръпката я няма...няма смисъл

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    И аз бях в същота положение,само дето се осетих на време и връзката ни не продължи особено дълго...Щом не го обичаш,и за двамата е по-добре да не сте заедно
    Брях,брях

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Няма смисъл да си с него след като не го обичаш .. явно просто не ви е било писано да сте заедно .. една връзка се гради от двама не от един .. губи смисъла си .. Продължи напред ..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Объркана съм ...

Щом не го обичаш,няма смисъл да си с него..Слушай сърцето си и сама реши дали да продължиш с него или не
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Според мен тръпката винаги се губи рано или късно.. не може да продължава вечно.. тръпката я има в началото, когато се опознавате и правите нови и нови неща заедно, тогава си и влюбена, след това се появява улегналостта и обичта, привързаността.. ти си решаваш дали да търсиш нова тръпка и след като тя изчезне отново да зарежеш човека и пак наново да я търсиш, или да продължиш в сериозните отношения с човека, с който сте се опознали и връзката ви е минала на 1но друго ниво... Замисли се само ако всеки загубил тръпката тръгне да търси нова, то няма да има връзки над 3-4 години... :/ Това е мое мнение... Липсва ти флирт, тръпка - лафи си с някой, майтапете се, флиртувайте, но всичко в границите на нормалното..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ще те съдя за авторски права ;д

По темата: слушай сърцето си,не приятелките ти

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Съжалявам за приятеля ти кажи му, че всичко ще се оправи и че не го заслужаваш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    Според мен тръпката винаги се губи рано или късно.. не може да продължава вечно.. тръпката я има в началото, когато се опознавате и правите нови и нови неща заедно, тогава си и влюбена, след това се появява улегналостта и обичта, привързаността.. ти си решаваш дали да търсиш нова тръпка и след като тя изчезне отново да зарежеш човека и пак наново да я търсиш, или да продължиш в сериозните отношения с човека, с който сте се опознали и връзката ви е минала на 1но друго ниво... Замисли се само ако всеки загубил тръпката тръгне да търси нова, то няма да има връзки над 3-4 години... :/ Това е мое мнение... Липсва ти флирт, тръпка - лафи си с някой, майтапете се, флиртувайте, но всичко в границите на нормалното..
    и според мен е така
    B a D ` G i r L

Ти не слушай приятелките ти какво казват. Той може да е перфектен за тях, но за теб може да не е. По-добре се опитай да го забравиш и продължи напред. Няма смисъл да търсиш начини отново да се съберете - нищо няма да бъде както преди и само ще си загубиш времето.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

В... сходна ситуация съм.... И знаеш ли какво направих.. каза ми, че иска време... и и го дадох... а тя сега си търси друг..и това ме убива... По - добре се върни при него, ще видиш ,че с друг няма да е същото. Успех и дано се съберете отново

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си