- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм ...
Здравейте на всички!Може би ще ви се стори глупаво,че се обръщам към вас за нещо,което би трябвало да знам какво да правя,но .... някой друг съвет ще ми е в полза!На 18 години съм,до снощи имах сериозна връзка от 2 години и половина и тя приключи по моя вина!Приятеля ми ме обича страшно много,държи се по най-прекрасния начин спрямо мен ... всичко от негова страна е перфектно!Но при мен я няма тръпката вече,няма го удоволствието да сме заедно,просто за мен е един навик!Не казвам,че не го обичам,ноо в мен има някаква промяна!Приятелки ми казват "Ти,луда ли си?!?Той е перфектен!Трябва да си с него!".Незнам просто...Да продължа напред без него в търсене на нова "любов" или да съм с човек,който съм сигурна,че ме обича,но не съм сигурна,че това е което сърцето ми иска![]()
Благодаря ви !![]()
Няма смисъл да си с него след като не го обичаш .. явно просто не ви е било писано да сте заедно .. една връзка се гради от двама не от един .. губи смисъла си ..![]()
Продължи напред ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
еми какво да ти кажа кофти ситуацияотвоя стара ще е малко глупаво д апродалжиш с него щом вече я няма тръпката.
Просто връзка ако я продалжиш ще е че ти е жал да му го кажеш и да муго причинш,но и няма смисал една връзка да се градин на задалжения и тем подобни простотий.Рано или касно ако продалжава така то истинат аще изле наяве и тогава ще е мн по гадно.
Поне аз така мсля.
а и както казваш че те обича и даржи на тебе...просто няма смисал да го лажеш![]()
Тя го обича ,но е загубила тръпката.Остави го най-добре нека не бъдеш егоистка,нека бъде щаслив с някоя друга ,от колкото да получава студенината ти и обърканите ти мисли.Нека и ти намериш това в което си сигурна и сърцето ти да прецени за най-добре .Първоначално написано от ToniStoraro
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
сърцето ти знае наи-добрено аз мисля 4е 6том тръпката я няма...няма смисъл
И аз бях в същота положение,само дето се осетих на време и връзката ни не продължи особено дълго...Щом не го обичаш,и за двамата е по-добре да не сте заедно
Брях,брях
Първоначално написано от Hilary_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом не го обичаш,няма смисъл да си с него..Слушай сърцето си и сама реши дали да продължиш с него или не![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Според мен тръпката винаги се губи рано или късно.. не може да продължава вечно.. тръпката я има в началото, когато се опознавате и правите нови и нови неща заедно, тогава си и влюбена, след това се появява улегналостта и обичта, привързаността.. ти си решаваш дали да търсиш нова тръпка и след като тя изчезне отново да зарежеш човека и пак наново да я търсиш, или да продължиш в сериозните отношения с човека, с който сте се опознали и връзката ви е минала на 1но друго ниво... Замисли се само ако всеки загубил тръпката тръгне да търси нова, то няма да има връзки над 3-4 години... :/ Това е мое мнение... Липсва ти флирт, тръпка - лафи си с някой, майтапете се, флиртувайте, но всичко в границите на нормалното..
Ще те съдя за авторски права ;дПървоначално написано от Hilary_
По темата: слушай сърцето си,не приятелките ти![]()
Съжалявам за приятеля тикажи му, че всичко ще се оправи и че не го заслужаваш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и според мен е такаПървоначално написано от MagnetiC
![]()
B a D ` G i r L
Ти не слушай приятелките ти какво казват. Той може да е перфектен за тях, но за теб може да не е. По-добре се опитай да го забравиш и продължи напред. Няма смисъл да търсиш начини отново да се съберете - нищо няма да бъде както преди и само ще си загубиш времето.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
В... сходна ситуация съм.... И знаеш ли какво направих.. каза ми, че иска време... и и го дадох... а тя сега си търси друг..и това ме убива...По - добре се върни при него, ще видиш ,че с друг няма да е същото. Успех и дано се съберете отново
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled